Windows

Windows 7, explorer.exe problem

perosima91 ned 7.2.2010 11:43

Jucer sam frendu instalirao 7-cu i sve radi osim što ne želi ući ni u Computer, Dokumente, Control Panel nista od toga sa desne strane izbornika start i pojavi se neka greška sa explorer.exe procesom (znam da je to proces) i ja instaliram onaj neki program registy (nešto) da riješi sve te navedene probleme, a bilo ih je 35-36 i sve je to riješio i resetirao komp, ali problem i dalje stoji. to mi je čudno jer je sve proteklo u najboljem redu, sve drivere je prepoznao i instalirao, net mu radi bez problema (mislim da u to i jedino i moze uci) eto tako molim vas za pomoc.....brzo!!!

perosima91 ned 7.2.2010 11:59
paradox_freak kaže...

Si probao ići repair sa windows 7 instalacijskim dvd-om?

probao sam...ali mi ga ne pokaže...pokaže mi samo onaj dio gdje formatiram particije i dalje nastavljam sa instalacijom novih windowsa?

mindstorm ned 7.2.2010 12:03

si probao restartat explorer ?

ako to ne pomogne, otvori dvd sedmice i C:\windows\system32, ako na cd-u nađeš explorer, iz taska ga ugasi, iz c obriši i stav sa cd-a novi, pa ga u tasku pokreni, ili jednostavnije samo overwrite napraviš... možda pomogne

no nemoj to radit ako ti radi desni klik na desk, jer je onda explorer u redu

perosima91 ned 7.2.2010 12:11
paradox_freak kaže...

Trebat ćeš onda napraviti recovery disc, nać ćeš opciju u backup and restore (start/all programs/maintenance/backup and restore --- u njemu ti je create a system repair disc)

e al ne znam dal ce ga to htjeti otvoriti?

ahven sub 28.8.2010 19:58

Ja imam isto problem sa explorer.exe alimoj je drukčiji.

Kad pokrenem neki program kao uTorrent proces se jednostavno razleti. Ideje?

Nije slučaj samo sa uTorrent nego i sa drugim software-ima...

Games 4 life sri 21.12.2011 19:16

I ja imam jedan problem.

Ovako: kad više puta koristim desnu tipku miša dođe

mi greška da Windows explorer.exe je prestao raditi i zatvori mi se prozore (ne programe, nego

opčenito explorer, mape.) Prije mi se to par puta dogodilo, a sad u roku ovih 2 tjedna sve česće...

molim pomozite !!!!