Windows 7, explorer.exe problem

alo????? zna li tko?

Si probao ići repair sa windows 7 instalacijskim dvd-om?

Si probao ići repair sa windows 7 instalacijskim dvd-om?
probao sam...ali mi ga ne pokaže...pokaže mi samo onaj dio gdje formatiram particije i dalje nastavljam sa instalacijom novih windowsa?

si probao restartat explorer ?
ako to ne pomogne, otvori dvd sedmice i C:\windows\system32, ako na cd-u nađeš explorer, iz taska ga ugasi, iz c obriši i stav sa cd-a novi, pa ga u tasku pokreni, ili jednostavnije samo overwrite napraviš... možda pomogne
no nemoj to radit ako ti radi desni klik na desk, jer je onda explorer u redu

Pokreni Windows Task Manager i isključi sve procese koji zauzimaju najviše procesora

Trebat ćeš onda napraviti recovery disc, nać ćeš opciju u backup and restore (start/all programs/maintenance/backup and restore --- u njemu ti je create a system repair disc)

piratski win i vjerojatno je do cracka

Trebat ćeš onda napraviti recovery disc, nać ćeš opciju u backup and restore (start/all programs/maintenance/backup and restore --- u njemu ti je create a system repair disc)
e al ne znam dal ce ga to htjeti otvoriti?

Evo ja sam sad isprobao svoj recovery disc po prvi put, tamo ti je opcija repair. Ako ne ide preko start menu-a probaj preko control panela (win tipka+R i napiši control panel)

Ja imam isto problem sa explorer.exe alimoj je drukčiji.
Kad pokrenem neki program kao uTorrent proces se jednostavno razleti. Ideje?
Nije slučaj samo sa uTorrent nego i sa drugim software-ima...

Proces se razleti? Možeš pojasniti?

expplorer.exe stane i potreban mu je restart procesa, a taskbar promijeni boju i smrzne se.

Skeniraj Malwarebytesom. Možda je neki virus.

napravi novi explorer
imaš pod mojim temama upute
ja sam imo sličan problem
samo mi dođe "presto radit" al sad je sve ok

I ja imam jedan problem.
Ovako: kad više puta koristim desnu tipku miša dođe
mi greška da Windows explorer.exe je prestao raditi i zatvori mi se prozore (ne programe, nego
opčenito explorer, mape.) Prije mi se to par puta dogodilo, a sad u roku ovih 2 tjedna sve česće...
molim pomozite !!!!

Svo tu navedeni problemi su softwerske prirode, skinite windowse odavde, to su orginal linkovi:
http://techpp.com/2009/11/11/download-windows-7-iso-official-direct-download-links/

Ilegalno !!! ::P
Neko drugi, pomozite!?

Ispričavam se moderatorima na prijašnjem postu.
EDIT: RIJEŠENO.
Jucer sam frendu instalirao 7-cu i sve radi osim što ne želi ući ni u Computer, Dokumente, Control Panel nista od toga sa desne strane izbornika start i pojavi se neka greška sa explorer.exe procesom (znam da je to proces) i ja instaliram onaj neki program registy (nešto) da riješi sve te navedene probleme, a bilo ih je 35-36 i sve je to riješio i resetirao komp, ali problem i dalje stoji. to mi je čudno jer je sve proteklo u najboljem redu, sve drivere je prepoznao i instalirao, net mu radi bez problema (mislim da u to i jedino i moze uci) eto tako molim vas za pomoc.....brzo!!!