Windows 10 - općenito

WN-722N radi odličko kod mene.
Da li ti je anniversary update ili stariji? kod 1511 verzije mi je sve super radilo, ali kod anniversary update-a mi svako malo izbacuje. Clean install je napravljen.
EDIT: Nisam se sitio isljučiti u power managmentu "allow computer to turn off this device to save power". Vidit ćemo kako će se sad ponašat.
1607, 14393.10, izvan Insidera, Pro, x64.
Upgrade bez cleana, radi odlično. Isključio sam sve moguće štednje što postoje.

WN-722N radi odličko kod mene.
Da li ti je anniversary update ili stariji? kod 1511 verzije mi je sve super radilo, ali kod anniversary update-a mi svako malo izbacuje. Clean install je napravljen.
EDIT: Nisam se sitio isljučiti u power managmentu "allow computer to turn off this device to save power". Vidit ćemo kako će se sad ponašat.
1607, 14393.10, izvan Insidera, Pro, x64.
Upgrade bez cleana, radi odlično. Isključio sam sve moguće štednje što postoje.
Ako ti nije problem možeš li vidit koja ti je verzija tog tp-linka v1 ili v2

Da li vam se desava refresh taskbara i ikonica? Uvijek mi se desavalo na windows 10, te nastavlja i sada od kako je dosao Anniversary update. Ne znam kako da to opisem, efekat n ikonicama izgleda kao onaj kada refreshamo destkop, desi se kao neki blink ikonica.
Znalo mi se dogoditi prije updatea, ali rijetko. Možda nekoliko puta tjedno. Nikad me nije dovoljno uznemiravalo da bih išao otkrivati uzrok. :D
Otkad sam updateao nisam to još primijetio.

v1.9.
Možeš zaokružiti na v2
P.S.: Mnei je Windows instalirao driver za njega, neki Atheros. Nikad problema nisam imao s WiFi-em na Windowsu 10

Znalo mi se dogoditi prije updatea, ali rijetko. Možda nekoliko puta tjedno. Nikad me nije dovoljno uznemiravalo da bih išao otkrivati uzrok. :D
Otkad sam updateao nisam to još primijetio.
Ne smeta toliko jer se jako rijetko desava ali cisto me interesuje zbog cega. :-)

Iz nekog razloga mi je Windows kreiraj F particiju koju ne vidim, ali zato u Task Manageru vidim performanske HDD-a(C, D, E particija) i poseban dio za F particiju, koja je na 0%

Iz nekog razloga mi je Windows kreiraj F particiju koju ne vidim, ali zato u Task Manageru vidim performanske HDD-a(C, D, E particija) i poseban dio za F particiju, koja je na 0%
Ja imam samo system reserved od 500mb i C particiju. Može bit da se ta particija napravi ako se je napravio upgrade, a ne čista instalacija?

Ako netko ima VIA HD zvucnu ? dali mu je zeli otvoriti na win10?

Imam ja, radi sve kako treba, 5.1
Gdje je problem?

a evo ovo mi izbacuje , vise puta sam uninstall drivere ponovno instalira ovo ono ali nece nezz sta da napravim

Imam, tek na Win 10 je počelo automatski instalirat drivere i nikakvih problema nema

a evo ovo mi izbacuje , vise puta sam uninstall drivere ponovno instalira ovo ono ali nece nezz sta da napravim
Koju matičnu imaš?
Malo je ostarila matična. Ne podržava Windows 10. Meni je Windows sam instalirao drivere, driver se zove VIA HD(Win 10)

Koju matičnu imaš?
Malo je ostarila matična. Ne podržava Windows 10. Meni je Windows sam instalirao drivere, driver se zove VIA HD(Win 10)
ASrock 890fx deluxe3
Da to i meni pise?

Može biti da si instalira 32-bitne drivere? A trebaju ti 64-bitni koliko vidim na slici

Može biti da si instalira 32-bitne drivere? A trebaju ti 64-bitni koliko vidim na slici
haha a vidim ali pokusao sam i ja ali neide , treba mi to da pokusam nekako staviti zvucnike da rade na 3.5mm black jacku ili nekom drugom ali da mi ostane slobodan zeleni oni

Koju matičnu imaš?
ASrock 890fx deluxe3
Da to i meni pise?
Idi na C:\Program Files (x86)\VIA\VIAudioi\VDeck
Nađi VDeck.exe, idi na svojstva, pa detalje i vidi koja je verzija. Meni je 11.7.0.20
Pogledaj i verziju drivera. U mene je 6.0.11.1100

Windows Update bi vam trebao povuci drivere sam, tako da VDeck nije niti potreban (iznimke su noviji VIA Chipseti, ali i za njih postoje driveri na WU).

Windows Update bi vam trebao povuci drivere sam, tako da VDeck nije niti potreban (iznimke su noviji VIA Chipseti, ali i za njih postoje driveri na WU).
Instalaciju vršim preko uređaja i pisaća u control panelu(starom).

Koju matičnu imaš?
ASrock 890fx deluxe3
Da to i meni pise?
Idi na C:\Program Files (x86)\VIA\VIAudioi\VDeck
Nađi VDeck.exe, idi na svojstva, pa detalje i vidi koja je verzija. Meni je 11.7.0.20
Pogledaj i verziju drivera. U mene je 6.0.11.1100
U mene je ista verzija ovog prvog a drugo mi je 6.0.11.800

Ovaj sam ja instalirao. Otvorio VDeck, podesio sve što trebam za 5.1, otišao u uređaje i pisaće, uređaj za zvuk, driver, provjerio dali ima ažuriranja, on mi ažurirao, i to je to.
Pokušaj i ti tako.

Ma nis necu brisat ne zauzima puno i sve do sad normalno radi

edit: http://www.tenforums.com/installation-setup/59062-windows-10-anniversary-upgrade-created-recovery-partition.html prema ovom kolko sam skuzil ta recovery particija se stvara ako na system reserved nema mjesta vise nije ju preporucljivo brisat

ne, sam naziv ti govori sve, ako postoji mjesto (slobodno, neparticionirano, tad se može kreirati particija), za recovery, to je miniPE=installer, osnovni dio win za recovery (umjesto npr DVDa), reserved je boot particija (nije obavezna, može bez nje, ali defaultno se kreira od win viste ako postoji slobodno mjesto=prazan neparticioniran disk), to može biti i zajednička s win-OSom polularna 'C:' .. ali upravo to se izbjegava, sigurnost-malware enkripcija, učitavanje potrebnog .. i nije isto imaš li npr UEFI-GPT bios ili 32-64bit OS..

Može li mi netko objasniti zašto se zamarate particijama od 400-500 MB? Ako postoje, vjerojatno postoji i razlog zašto ih je Windows napravio. Koji vam je vrag s idejom o brisanju nečeg što se zove Recovery, System reserved i slično? ffs

Može li mi netko objasniti zašto se zamarate particijama od 400-500 MB? Ako postoje, vjerojatno postoji i razlog zašto ih je Windows napravio. Koji vam je vrag s idejom o brisanju nečeg što se zove Recovery, System reserved i slično? ffs
Zato jer onda nebi bilo interesantno ovdje na forumu, kad im se jednom sruše Windowsi, a oni dođu zapomagat?

staje ovo ??? niko ne prica o novim features sve bugovi i kritike meni je ovaj update bas cool instalireanje trajalo oko 40 min a skidanje 4h zbog neta .Jeli itko primjetio windows ink workspace meni je bas onako zanimljiv . ajmo sad pozitivni dojmovi
:D
A ne pričaju valjda zato šta nema bugova
. Meni sve radi ko podmazano.