Windows

Javlja mi se greska za Win32 Services?

sk_bih čet 11.9.2008 00:41

Cao,dali mi neko moze pomoc oko ovog problema,pre neki dan sam formatirao racunar snimio i windows xp i ubuntu sve mi super radi,danas sam tek napravio konekciju za internet i snimio msn,posle nekog koriscenja msna il nesto vise kad ukljucim i radim javi mi se ovaj problem:

generic host process for win32 services

encountered a problem and needs to close.we are sorry for the inconvenience.

if you were in the middle of something.the information you were working on might be lost.

Please tell microsoft about this problem.

We have created an error report that you can send to help us improve Generic Host Process for

Win32 Services.We will treat this report as confidential and anonymous.

to see what data this eror repo..... . ...

send error report             don`t send

neznam zasto se ovo javlja,ranije nisam imao ovaj problem nikako,i kad se pojavi kad pritisnem don`t send,posle par sekundi padne mi net i nemogu pokrenut konekciju nikako,moram restartovat racunar,sto me uzasno nervira ccc.ako iko moze pomoc nek pise hvala vam.

plavakava čet 11.9.2008 18:43

skini AVG antivirus 2008 izvrši update i skeniraj računalo... upozorenje : sve ove radnje moraš uraditi jako brzo odmah po startanju računala jer će se u međuvremenu pojaviti navedeni prozorčićvi onda češ morati sve iz početka. Ima još jedna verzija da izvršiš system restore na dan kad ti je računalo bilo najoptimalnije...Ja toliko znam o tom slučaju problema win32 te sam ga se na ove načine riješio...

plavakava pet 12.9.2008 00:29

koliko se sijećam iz svog slučaja nije dobro da rade oba antivirusa jer jedan drugog koče pa tako se to odražava na cijeli sistem...uglavnom probao sam prvo sa system restore...ako uspiješ napraviti to, moraš resetirati računalo... svi ti antivirusni programi koji se skidaju s interneta su zadovoljavajuči osim ako niste kupili originalne verzije(one su napravljene za bolju zaštitu računala mada ni oni nisu svemogući...najbitniji je redovan update i jednom sedmično skeniranje cijelog računala...,i još nešto : skinite mcafee site advisor ... taj program vam odmah u startu pokazuje oznaku na sumnjivim sajtovima i smanjuje rizik od inficiranja računala ...

skandalouz sub 13.9.2008 01:23

ako si ugasio firewall probaj ga opet upalit i ako se i dalje bude pojavljivalo, onda skini ovo i instaliraj http://support.microsoft.com/kb/894391 i ako opet se bude pojavljivalo onda neznam možda su neki drajveri u pitanju probaj ponovo instalirat  OS mada se meni i to pojavljivalo kad sam ga ponovo instaliro pa sam skinio ovo s microsoftove stranice. A prije par dana sam isključio firewall i to se pokazalo pa sam ga ponovo uključio i sad je sve u redu

Nvidia maniak čet 11.6.2009 11:43

cao raja....IMAM OGROMAN PROBLEM...najvjerovatnije da sam neku vrstu virausa pokupio s usb sticka...na laptopu i na kompu mi javlja isti problem...GERENIC HOST for WIN32...al sam kad se konektujem na intenet...normalno poveco mi se ping i normalno uzasno mi se pogorso FPS...rusio sam sistem...milion puta i na kompu i nalaptopu...al odma se javlja opet isti problem......STA DA RADIM

Lazarus Long pet 12.6.2009 01:40
Nvidia maniak kaže...

jel to 100%pomaže.......

Nitko ti na svijetu ti ne daje garanciju da ce nesto raditi 100%..pogotovo ne u svijetu programa. Dakle skini navedeni program (besplatan i vrlo efikasan)
Idi na www.symantec.com i skini ili Norton Antivirus 2009 ili Norton Internet Security 2009 (trial 15 dana). Instaliraj prvo Nortona,uradi mu update i pusti ga na full system scan. Ponovi isto ali sada u Safe modeu. Prije toga osiguraj se da si ispraznio temp foldere i da si iskljucio System Restore (u ovoj situaciji,zarazenoj,ne pomaze ti nego pogorsava stvari)
Kada je sve okay ponovo ga ukljuci