Private pon 19.1.2009 17:34

Čak ti se i firewall-ovi posvađaju ako samo imaš jedan antivirus i windows firewall...(zna se desiti ,recimo meni),ali svejedno ga nisam isključio.
Možeš imati antivirus i neki AntiSpay programčić ....

Bellatrix uto 20.1.2009 15:40

ma pusti ove, možeš imati antivirusa koliko god hoćeš evo ja ću ti nabrojati sve koje bi morao imati da bi ti računalo bilo apsolutno zaštićeno!!!

1. AVG 8.0

2. Nod 32

3. Kaspersky Internet security

4. Avast

5. Threatfire

6. Comodo Firewall

7.SpywareBlaster

8.SpyProtector

9.WinPatrol

10. AntiVir Pe Classic

11.Spybot

instaliraj ove sve i nemoj se više brinuti za computer!! :)) SmijehSmijeh

rambox uto 20.1.2009 15:47

Sad se bavimo antivirusima a ak su to sve antivirusi ja sam Grbadeva! SpybotSD,Comodo Firewall, WinPatrol, Spyware Blaster i Spy Protector to nisu a Kasperski Internet Security je Security Suite tj sve u jedan rijesenje i to odlicno!!!Cool

rambox uto 20.1.2009 15:59

Comodo Firewall 3 nije antivirus ali stiti od upada jer ima HIPS no to nije antivirus brkas pojmove ak uparis Aviru Free s njim to je pravi posao, Comodo Internet Security ima u sebi i antivirus pa to uzmi ak hoces dobru besplatnu zastitu pa je to to!!!Cool

Bellatrix uto 20.1.2009 16:11

Ma nisam ja uopće tražio antivirus jer već koristim Eset Smart Security, koji je i antivirus i ima firewall... tako da nemam beda s tim  barem dok mi ne izađe licenca... onda prelazim na Threatfire koji je besplatan a odličan!!Smijeh

SAMO MI NIJE JASNO DO KAD ĆE LJUDI PITATI "SMIJEM LI IMATI VIŠE OD JEDNOG ANTIVIRUSA ISTOVREMENO INSTALIRANOG"?

PA LOGIČNO JE DA SE NE SMIJE!!

vyency sri 21.1.2009 22:42
Bellatrix kaže...

ma pusti ove, možeš imati antivirusa koliko god hoćeš evo ja ću ti nabrojati sve koje bi morao imati da bi ti računalo bilo apsolutno zaštićeno!!!

1. AVG 8.0

2. Nod 32

4. Avast

5. Threatfire

6. Comodo Firewall

7.SpywareBlaster

8.SpyProtector

9.WinPatrol

10. AntiVir Pe Classic

11.Spybot

Kad bi instalira to sve na windows izgoria bi jadan!izggoorriiaa! Avg 8, Ad-Aware, Spybot sasvim je dovoljno ,,,"Kao šta su rekli neki Potuči će se " neka ti bude samo jedna aktivirana (dok se oni tuku virus ti papa komp)
Dragon wizard sri 21.1.2009 22:47
vyency kaže...
Bellatrix kaže...

1. AVG 8.0

2. Nod 32

4. Avast

5. Threatfire

6. Comodo Firewall

7.SpywareBlaster

8.SpyProtector

9.WinPatrol

10. AntiVir Pe Classic

11.Spybot

Kad bi instalira to sve na windows izgoria bi jadan!izggoorriiaa! Avg 8, Ad-Aware, Spybot sasvim je dovoljno ,,,"Kao šta su rekli neki Potuči će se " neka ti bude samo jedna aktivirana (dok se oni tuku virus ti papa komp)
 Da, dok se dvojica tuku, treći izvlači korist.Namigiva