Antivirus

Ne... Čak se neki antivirusi bune ako želiš staviti isti antivirus samo noviji.

Čak ti se i firewall-ovi posvađaju ako samo imaš jedan antivirus i windows firewall...(zna se desiti ,recimo meni),ali svejedno ga nisam isključio.
Možeš imati antivirus i neki AntiSpay programčić ....

Ne, nesmiš više od jendoga, jer će se (ako ima dva ili više) "svađati" i nastat će "bitka".

Apsolutno nije preporucljivo imati vise od jednog antivirusnog programa.

Joc a koji antivirus imas nadam se ne AVG, dva ne smijes imat nikako!!?

Nemoj dva ili više, često dođe do borbi između njih, a to stvara probleme koji bez problema gule živce.

imam avast free version i avira free version , kojeg da si ostavim avasta ili aviru

Aviru ostavi

Avira svakako njoj prepusti zastitu u ruke a Avast posalji na dozivotni godisnji odmor!!!

ma pusti ove, možeš imati antivirusa koliko god hoćeš evo ja ću ti nabrojati sve koje bi morao imati da bi ti računalo bilo apsolutno zaštićeno!!!
1. AVG 8.0
2. Nod 32
3. Kaspersky Internet security
4. Avast
5. Threatfire
6. Comodo Firewall
7.SpywareBlaster
8.SpyProtector
9.WinPatrol
10. AntiVir Pe Classic
11.Spybot
instaliraj ove sve i nemoj se više brinuti za computer!! :))

Sad se bavimo antivirusima a ak su to sve antivirusi ja sam Grbadeva! SpybotSD,Comodo Firewall, WinPatrol, Spyware Blaster i Spy Protector to nisu a Kasperski Internet Security je Security Suite tj sve u jedan rijesenje i to odlicno!!!

Ti hoćeš reći da špijunske nisu virusi??
Pa ti govoriš da snijeg nije voda!!!!
i comodo firewall je vatrozid i ima defense+ ugrađen, koji štiti od virusa, trojanaca i sl.

Comodo Firewall 3 nije antivirus ali stiti od upada jer ima HIPS no to nije antivirus brkas pojmove ak uparis Aviru Free s njim to je pravi posao, Comodo Internet Security ima u sebi i antivirus pa to uzmi ak hoces dobru besplatnu zastitu pa je to to!!!

Ma nisam ja uopće tražio antivirus jer već koristim Eset Smart Security, koji je i antivirus i ima firewall... tako da nemam beda s tim barem dok mi ne izađe licenca... onda prelazim na Threatfire koji je besplatan a odličan!!
SAMO MI NIJE JASNO DO KAD ĆE LJUDI PITATI "SMIJEM LI IMATI VIŠE OD JEDNOG ANTIVIRUSA ISTOVREMENO INSTALIRANOG"?
PA LOGIČNO JE DA SE NE SMIJE!!

Eset Smart Security ima los firewall nevalja, evo to je vrlo cijenjeno mijesto za testiranje firewallova pa vidi ali sve je jasno!!!
http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php

hvala svima na pomoci

Ajme koja greška zaboravili ste stavit jiš Ad-Aware 2008 :D

ma pusti ove, možeš imati antivirusa koliko god hoćeš evo ja ću ti nabrojati sve koje bi morao imati da bi ti računalo bilo apsolutno zaštićeno!!!
1. AVG 8.0
2. Nod 32
4. Avast
5. Threatfire
6. Comodo Firewall
7.SpywareBlaster
8.SpyProtector
9.WinPatrol
10. AntiVir Pe Classic
11.Spybot

1. AVG 8.0
2. Nod 32
4. Avast
5. Threatfire
6. Comodo Firewall
7.SpywareBlaster
8.SpyProtector
9.WinPatrol
10. AntiVir Pe Classic
11.Spybot

jeli mogu na kompu imati 2 antivirusa ili je to stetno za komp , ako netko zna