Aktivacija win xp pri svakom pokretanju kompa

Nema takvih tema zato što su izbrisane.

već sam se ponadao, ali nažalost nije pomoglo :(
dva puta sam restartao komp i ništa nije pomogla iako je pisalo da je maknulo nešt, ali i dalje mi se pojavljuje aktivacija xp-a
EDIT: probao sam još jednom ali sad pojavljuje da nemam nikakav WGA na kompu iako mi se stalno pokazuje ta poruka kad palim komp.
netko možda ima još neki prijedlog?

evo sad pišem s laptopa.... više ne mogu uopće ući u svoj sistem. nakon toga sam napravio repair windowsa i ponovo. sad me čak pita da utipkam serial za aktivaciju i isprobao sam sve koje sam našao i ne radi! znaći, nemogu koristiti nikakve crackove i to, zato što mi se nakon welcome screena ne pojavi moj desktop nego poruka da aktiviram windowse ali odmah sada. u safe modu ne mogu niti ući jer mi winsi nisu aktivirani.
dajte mi pomozite ne znam što da napravim! ako mi se i nakon repaira to pokazuje što uopće još mogu napraviti??
treba mi pomoć i to hitno! ako netko možda zna serial za xp sp3, nek mi se javi na pm, ali baš sami serial ne crack... tražim a nigdje nemogu nać
EDIT: da probam ja možda napravit upgrade (na istu tu veziju,jel bi se onda nešt popravilo)
koje su mi još mogućnosti? bilo što samo recite

pise u komentarima da radi cd key sto sam ti poslao sad
evo da odmah kažem da ovo nije još jedna tema kako aktivirati win xp, ja imam malo drugačijih problema...
prije nekih 2 mjeseca sam si stavio win xp sp3, i isti taj tjedan sam ga i aktivirao (naravno da nemam legalnu verziju i više se niti ne sjećam točno kako sam ga aktivirao ali uglavnom uspio sam u tome).
i do jučer je sve bilo ok, kad odjednom kad sam upalio komp, nakon što ga izboota odmah mi se pojavi pitanje ".... within 7 days you must activate your windows.... do you want to do it now?" i ja to prvo gledam u čudu i kliknem na yes, kad ono pojavi mi se "your windows is already activated." i tako isto i danas. na microsoftovoj stranici sam našao uputstvo kako to riješiti, ali već sam se ponadao kada na kraju piše da nakon što to sve napravim da ću ponovo trebati aktivirati winse. ali kako kad ću opet tražiti neki crack ili serial pa mislim da će mi se nakon mjesec dana ponovo isto dogoditi. jel da možda probam pričekat još tih 6 dana pa da vidim što će bit ili da slijedim ovo uputstvo ili vi imate kakav bolji prijedlog? na microsoftovoj stranici piše da se to zna događati, pa jel je možda netko već imao iskustva s tim?
kolko sam vidio po priješnjim temama svi su imali drugačijih problema. hvala svima unaprijed