Khan Wars

Moga bi probat čini se dobra.

Prije 1 sat i 39 minuta je pokrenuta :)
Bude se malo ulagalo u marketing i promociju i sugurno broj igrača bude daleko veći. Još se moraju neke tehničke stvari rješiti u ovih par dana pa se kreće malo jače u to.
A nakon toga u sljedećih par mjeseci se očekuje još 5 novih igara :)

WTF? Najbolja strateška igra 2008, a ima 8 igrača?

Ovo je hrvatska verzija igre. Postoje verzije igre na preko 15 jezika. Ovo je posebno napravljeno za hr tržište.

Ajmo napravit savez tamo. Kako se to radi?

Evo javim ti uskoro. Nešto trenutno radimo pa je na par minuta onemogućena prijava.

Zašto u odabiru nacija nema hrvata? :D Mislim da smo kao predziđe kršćanstva u srednjem vijeku, a i kasnije bili prilično velike face..

Dobro pitanje. Budem predložio da ili dodamo ili preimenujemo neke u Hrvate. To sam već imao prijedlog. Budem ga iznio (malo je složeniji sustav odlučivanja pa ništa ne jamčim).
Što se tiče saveza (klanova) odabereš opciju Klan u izborniku i na stranici ili pronađeš neki aktivni klan (npr klan "hrvatska") ili u lijevom izborniku obaereš Pronađi moje klanove i kreiraj svoj klan.

Prijedlog je prihvaćen. Dolaze Hrvati u popis nacija čim tehničko osoblje stigne to srediti

Pozdrav,
danas krećemo sa novom online masivnom igrom za hrvatsko tržište. Riječ je o igri Khan Wars ili hrvatski Khan Ratnik.
Khan Wars je masovna online strategija srednjovjekovne tematike. Na vama je da odaberete jednu od 9 raspoloživih nacija te preko raznih borbernih jedinica, građevina i opcija izgradite svoje kraljevstvo koje će surađivati ili ratovati protiv drugih.
Registrirati se možete na khanwars.download.hr
Danas smo igru tek otvorili. Ako bude pogreški u primjerice prijevodima ili nečem sličnom molio bih da mi javite.
Khan Wars je na hrvatskom khan ratnik?
Inače, igra mi ne pari loša ali ne volim takvu vrstu igara pa mislim da ću je zaobići

evo ja probao...mozda budem nastavio igrat :D

Ja san 1. zasad. hehe

Ne doslovni prijevod engleskog naziva :)
Budem uskoro pokoji kod djelio (vi prvi igrači ćete svakako imati prednsot u dobivanju kodova)

ja se registriro pod Xeriano... dakle jos jedan ^^

Prvih 10 članova klana Hrvatska dobit će 60 besplatnih Zlatnika :)

Jesi ti Dži admin

Prvih 10 članova klana Hrvatska dobit će 60 besplatnih Zlatnika :)
cemu zapravo sluze ti zlatnici? i jos mi nije jasno kako povecat populaciju sta moram povecat razine nastambi?

Ja nemogu napravit klan a 2 san

Cherina15 -> Ja sam službeno nazvano "Partner za Hrvatsku". Tehnikčke stvari, serveri i sve slično radi centrala vani
damian123 -> Zlatnici služe da primjerice ubrzaš gradnju. Populaciju povećaš tako da povećaš razinu nastambi
Cherina15 -> odgovorio sam ti u igri

Cherina15 -> probaj unjet ime klana bez razmaka.

dodani su Hrvati (stari ponosni narod na rubu bankrota) :)

dodani su Hrvati (stari ponosni narod na rubu bankrota) :)
ja sam se vec registriro ko germani ja mislim vec sam zaboravio :) a dal mogu promijenit??

Ja mislin da ne. Koji ti je nick u igri?

Nije lose...liči mi na knights of honor, a tu sam igricu igrao do besvjest samo
zato sto postoji rasa Hrvat

Rasa se ne moze promjeniti naknadno. sori

Jeli ovo za hrvatsku ili za cijeli balkan, ako je za hr, imam osjećaj da će bit svi hrvati.

Pa generalno je namjenjna za Hrvatsku ali svi koji znaju hrvatski jezik su i više nego dobro došli (unutar igre je dostupan i hr jezik). Najvjerovatnije bude ova vezija igre za cjeli balkan ali to još nije službeno odlučeno. Kako vidim već ima klan u igri iz Srbije, Rumunjske itd tako da nisu pretežito Hrvati. Isitna klan Hrvatska je najveći kad ga promoviram :) Naravno svatko može svoj klan otvoriti

Dobra je igra nego dođu stranci pa za*eru.

Evo u prva tri dana se skupilo oko 200 igrača
Pozdrav,
danas krećemo sa novom online masivnom igrom za hrvatsko tržište. Riječ je o igri Khan Wars ili hrvatski Khan Ratnik.
Khan Wars je masovna online strategija srednjovjekovne tematike. Na vama je da odaberete jednu od 9 raspoloživih nacija te preko raznih borbernih jedinica, građevina i opcija izgradite svoje kraljevstvo koje će surađivati ili ratovati protiv drugih.
Registrirati se možete na khanwars.download.hr
Danas smo igru tek otvorili. Ako bude pogreški u primjerice prijevodima ili nečem sličnom molio bih da mi javite.