Dži pet 10.7.2009 12:51

Pozdrav,

danas krećemo sa novom online masivnom igrom za hrvatsko tržište. Riječ je o igri Khan Wars ili hrvatski Khan Ratnik.

Khan Wars je masovna online strategija srednjovjekovne tematike. Na vama je da odaberete jednu od 9 raspoloživih nacija te preko raznih borbernih jedinica, građevina i opcija izgradite svoje kraljevstvo koje će surađivati ili ratovati protiv drugih.

Registrirati se možete na khanwars.download.hr

Danas smo igru tek otvorili. Ako bude pogreški u primjerice prijevodima ili nečem sličnom molio bih da mi javite.

Dži pet 10.7.2009 13:39

Prije 1 sat i 39 minuta je pokrenuta :)

Bude se malo ulagalo u marketing i promociju i sugurno broj igrača bude daleko veći. Još se moraju neke tehničke stvari rješiti u ovih par dana pa se kreće malo jače u to.

A nakon toga u sljedećih par mjeseci se očekuje još 5 novih igara :)

Dži pet 10.7.2009 14:29

Dobro pitanje. Budem predložio da ili dodamo ili preimenujemo neke u Hrvate. To sam već imao prijedlog. Budem ga iznio (malo je složeniji sustav odlučivanja pa ništa ne jamčim).

Što se tiče saveza (klanova) odabereš opciju Klan u izborniku i na stranici ili pronađeš neki aktivni klan (npr klan "hrvatska") ili u lijevom izborniku obaereš Pronađi moje klanove i kreiraj svoj klan.

thuglife pet 10.7.2009 15:31
Dži kaže...

Pozdrav,

danas krećemo sa novom online masivnom igrom za hrvatsko tržište. Riječ je o igri Khan Wars ili hrvatski Khan Ratnik.

Khan Wars je masovna online strategija srednjovjekovne tematike. Na vama je da odaberete jednu od 9 raspoloživih nacija te preko raznih borbernih jedinica, građevina i opcija izgradite svoje kraljevstvo koje će surađivati ili ratovati protiv drugih.

Registrirati se možete na khanwars.download.hr

Danas smo igru tek otvorili. Ako bude pogreški u primjerice prijevodima ili nečem sličnom molio bih da mi javite.

Khan Wars je na hrvatskom khan ratnik?

Inače, igra mi ne pari loša ali ne volim takvu vrstu igara pa mislim da ću je zaobići

Dži pet 10.7.2009 16:30

Cherina15 -> Ja sam službeno nazvano "Partner za Hrvatsku". Tehnikčke stvari, serveri i sve slično radi centrala vani

damian123 -> Zlatnici služe da primjerice ubrzaš gradnju. Populaciju povećaš tako da povećaš razinu nastambi

Cherina15 -> odgovorio sam ti u igri

Dži sub 11.7.2009 11:50

Pa generalno je namjenjna za Hrvatsku ali svi koji znaju hrvatski jezik su i više nego dobro došli (unutar igre je dostupan i hr jezik). Najvjerovatnije bude ova vezija igre za cjeli balkan ali to još nije službeno odlučeno. Kako vidim već ima klan u igri iz Srbije, Rumunjske itd tako da nisu pretežito Hrvati. Isitna klan Hrvatska je najveći kad ga promoviram :) Naravno svatko može svoj klan otvoriti