Streamanje torrenata preko joker.org

ja za to koristim xbmc i njegov addon xbmctorrent (također mi se prikazuju i titlovi dok gledam film)

ja za to koristim xbmc i njegov addon xbmctorrent (također mi se prikazuju i titlovi dok gledam film)
Koristim i ja XBMC, ali ga puno ljudi nema, a i dobar torrent volim skinuti i staviti u kolekciju, a ovo je odlicno rjesenje za baciti oko na kvalitetu torrenta prije skidanja jer su komentari na TPB-u postali suludi :)

staviš torrent na skidanje i klikneš stream isti qurac.

staviš torrent na skidanje i klikneš stream isti qurac.
Je ako si kod kuce i imas torrent klijent instaliran i podesen. Ako si pak u firmi, mozes lijepo odgledati film bez petljanja po portovima, bez port forwardinga, ne moras instalirati klijent itd ...

U firmi ćeš gledati film? Gdje radiš da i ja dođem.

super je servis... jedino subtitles nesto steka..barem za dawn of majmunčića ...ne radi svima ili meni ne radi??
EDIT: sve radi super i prijevod ipak, valjda nema za taj rip filma, za onaj 4gb sa majmunčićima ima :D

ma nema do popcorna

U firmi ćeš gledati film? Gdje radiš da i ja dođem.
Switzerland :)
Jos je u ovoj firmi malo zayebano gledati film dok sam se u prosloj ukiselio od filmova i serija. Kompletan farscape sam pogledao u manje od mj dana :)

ovo radi odlično i na mobu! :D

isti vrag ko i https://beta.hive.im/, cak mi je ovaj hive bolji
Joker.org je novi site koji dopusta korisniku da streama torrent datotkeu direktno s interneta bez potrebe za skidanjem!
Originalni clanak je ovdje.
Isprobah s "Dawn of the planet of the apes" koji je trenutno br. 1 na TPB i stream je proradio nakon 2 SEKUNDE! E sad ... dok radi - radi ...