Treba mi program za kasu?

Pogledaj ovdje http://free-zg.t-com.hr/nsiweb/index.html

Plaća se koliko vidim.

Ljudi, treba mi jednostavan, kvalitetan i što je najvažnije besplatan program za kasu (mali ugostiteljski objekat), hrvatska verzija?
Postoji li to?
Sumnjam,
Uvjeta ima dosta a uz to ti bi zarađivao s takvim programom.
Jedino da pitaš nekog programera da ti besplatno isprogramira po želji uz uvjete.
No i taj programer bi nešto zaradio ;)

Da, da baš će ti to netko besplatno isprogramirat, kao da je to posao za jedno popodne

Ali stvarno ti programi za kasu nisu tako skupi... 1000 - 1500 kn...

-pitanje je neozbiljno jer,
-cijena je sitnica, naspram potreba za održavanjem (kad Jaca opet promjeni PDV), kao i potrebe za nekim 'popravcima' prometa koji se rade nakon obračuna itd.
-ako i postoji neka free verzija, tko će biti ''Halo'' support? Hoće li to vrtiti na linuxu, kao i račun za inspektora tj. ako mu ga i napravi netko bez papira (licence) nema ništa i to je u startu 10k kn kazne.
Koja kasa, koji printer (driver?), koliko radnih mjesta (kasa, množina)...
.. i to sve besplatno? Možda će dijeliti piće također besplatno?
Za razmisliti, da je pitao neku pivovaru za npr besplatnu pivu, da mu pivovara to i da, kako bi radio obračun i što kad dođe inspektor? -samo kao banalni primjer...

Dakle ovo je bio samo test.
Jako sam zadovoljan!
Koliko legalista na ovom forumu...

Jako sam zadovoljan!
nije stvar isključivo u legalnosti aplikacije već u održavanju, programiranju, prilagodbi,...

Jako sam zadovoljan!
-nije to nikakav test, to je obično trolanje bez razumjevanja kako stvari u poslu rade...
-ako bi se moglo koristiti nešto besplatno, ljudi bi to već odavno koristili, ja recimo neznam ni jedan takav slučaj... i razlog nije poštenje nego sistem koji te tjera na poštivanje pravila.
-pojednostavljeno, kao kad pređeš autom u Sloveniju...

Jako sam zadovoljan!
Koga ti testiraš? sebe ili članove foruma.
Zamisli da netko napiše
"Ljudi, tražim jednostavan, kvalitetan i što je najvažnije besplatan mali ugostiteljski objekat, u Hrvatskoj?
Postoji li to?"

a kupi od nekog programera dos program, moj otac je uzeo od lika iz Varazdina. Stvarno je lagan za koristiti mogu ti poslati slike i ako hoces broj od covjeka jer besplatno neces dobiti nigdje

Urađeno.
Neki prastari dos program jednog starog programera.

Ljudi, treba mi jednostavan, kvalitetan i što je najvažnije besplatan program za kasu (mali ugostiteljski objekat), hrvatska verzija?
Postoji li to?
Pogledaj ovdje http://free-zg.t-com.hr/nsiweb/index.html
eto slucajno sam autor softwarea za ugostiteljstvo i trgovinu na tomislavovom linku iznad
odmah da napomenem da za programe za pc kasu nije potrebno imat licencu u hrvatskoj
fiskalizacija kasa i programa nije niti ce bit provedena kod nas u dogledno vrijeme
teoretski mozete izradjivat racune sami u excelu
samo moraju sadrzavat apsolutno sve stavke i izracune poreza odredjene po zakonu
sto se tice besplatnih verzija takvih programa to ne preporucujem iz iskustva ne zbog reklame
kad god se promijeni zakonska regulativa porezi itd program na koji ste navikli pada u vodu
te ga morate kad tad zamijenit
sa nekim za kog u svakom trenutku mozete nazvat za podrsku promjenu intervenciju
pa vas ceka ponovo upis svih artikala robe skladista normativa poslovnih partnera itd
te ponovno navikavanje na drugaciji program
poslovne aplikacije nisu igre sa rapidsharea koje dosade za mjesec dva
a sa obzirom na situaciju itekako se moze dogovorit niza cijena
ljudi smo

Kompletan program za vođenje ugostiteljskog objekta od ulaska robe u skladište preko normativa do prodaje robe na kasi i razduživanja kroz precizne normative. Ispisi računa i zaključaka kase rade se na formatu za POS printere 60 - 80 mm, a svi ostali na formatu A4.
http://www.gama-it.com/index.php/caffe-bar.html
Postoji li to?