Numerisanje u Wordu - zadnje dvije stranice

Pozdravljeni.
pišem diplomski rad i moram popravit jednu stvar. Zadnje dvije stranice mi ne smiju biti numerisane,
Kada je u pitanju diplomski rad i numeriranje stranica pogledaj neke tutorijale.
Konkretno što se tiče tvog problema (uz video koji ti je kolega predložio) prekini sekciju.
Dakle, Page layout => Page break => Next page => trebaš ukloniti "Same as previous" klikom na "Link to previous" dok ti je selektirrana dotična sekcija.
Ako je u pitanju Word 2003 tada vidi link.

ili skini wps office , numeriras kako zelis za par sekundi :D

ili preko brojeva u footeru na te dvije stranice umetneš prazan (i bez obruba) tekstni okvirić bijele boje, koji će ih jednostavno prekriti.

Hvala vam svima. Riješio sam taj problem, ali mi se pojavio jedan drugi. Naime u wordu taj problem se ne vidi, ali kad diplomski rad dam u pdf onda između naslova KRATICE i UVOD se pojavi prazan list. Da li je možda razlog što tu se sa rimskih brojeva prelazi na arapske ili nešto drugo. Molim vas ako neko zna da riješim to, jer samo to još moram popraviti da bi mogao izraditi diplomski.

Hvala vam svima. Riješio sam taj problem, ali mi se pojavio jedan drugi. Naime u wordu taj problem se ne vidi, ali kad diplomski rad dam u pdf onda između naslova KRATICE i UVOD se pojavi prazan list. Da li je možda razlog što tu se sa rimskih brojeva prelazi na arapske ili nešto drugo. Molim vas ako neko zna da riješim to, jer samo to još moram popraviti da bi mogao izraditi diplomski.
Rješenje u PDF-u moguće je pomoću odličnog programa PDF Creator. Moguće je kreirati pdf dokumente iz raznih dokumenta, slika i sl. Možeš otvoriti pdf dokument i jednostavno izbrisati određenu (praznu) stranicu i spremiti.
Pozdravljeni.
Nadam se da će te mi pomoći da riješim jedan problem u vezi Worda. Naime pišem diplomski rad i moram popravit jednu stvar. Zadnje dvije stranice mi ne smiju biti numerisane, e sad kako to da uradim a da se ne promijeni na ostalim stranicama, Pokušao sam na različite načine ali bezuspješno.