robimarko sri 11.4.2012 19:09

Sony nikada više.Sranje najveće.Nije htjela Dual layer DVD-e nikada otvorit a ni spržit.Kao tenk se čula.Uvijek je zajebavala sa otvaranjem DVD-a,i naravno htjela je pržit samo na neke DVD-e.Naravno Sony

white_shadow91 sri 11.4.2012 19:15
zoharbizo kaže...

Pa cujes, kad pricas da je najjeftija ja ti kazem da nije, ova je jeftinija {#}.I da, imam sony przu i glasna je, dobro covjek kaze.

neznam, iskustva su različita... evo sada gledam, otvorio sam poklopac na kučištu i vidim da si mu preporučio onu koju ja sada imam, radi ona bez problema, ali je živi tenk kada je nešto unutra...

white_shadow91 sri 11.4.2012 19:21
zoharbizo kaže...

Veci tenk od te Sony nije,uz to je jeftinija i ima garu jednako dugu kao i Sony prza.

uglavnom, sve će one raditi bez problema, a sad je na čovjeku da odluči, koliko će dati i koliko je buke spreman podnijeti, navedene su mu informacije iz prve ruke... {#}

BlueMax čet 12.4.2012 00:29

Mrzim LG. Valjda zbog onog njihovog odvratnog znaka. LG przilica je najbolja przilica koju sam ikad imao. A imao sam i Plextor. Trajala je 4-5 godina u vrijeme kad sam svakodnevno przio CD-ove. Najzanimljivije je sto CD-ovi przeni tom przilicom i dan danas rade (15 godina).

Thermal sub 14.4.2012 18:23

Ja imam dve pržilice jednu običnu od LG-a i dvd pržilicu i zadovoljan sam s obje, ovu cd pržilicu imam oko 10ak godina i odlična je nikad problema s njom, ovu dvd malo manje recimo nekih 7. Prije davno sam imao samsung koja je riknula sama od sebe iz ne znam kojeg razloga, a i od par njih sam čuo da im je izdahnula bez ikakvog razloga, također sam davno imao i neku teac isto krepala, a kum mi ima sony-evu neku i čuje se iz sobe njegove na katu do kuhinje kad vrti dvd.

Haf932 sub 14.4.2012 18:37
bender_007 kaže...

Nesto sto nije PIONEER :)

sjecam se kad je bio best buy u bugu :)..a kakav crap od przilice

Ja nemam takvo misljenje i  iskustvo o njoj ! Naprzila se svega i svacega i nakon 5god. jos przi i dalje !

bender_007 sub 14.4.2012 18:43
Haf932 kaže...
bender_007 kaže...

Nesto sto nije PIONEER :)

sjecam se kad je bio best buy u bugu :)..a kakav crap od przilice

Ja nemam takvo misljenje i  iskustvo o njoj ! Naprzila se svega i svacega i nakon 5god. jos przi i dalje !

Ovo je bila 109 serija. Nisam vidio gori crap stvarno. Recimo neke medije nije htjela citati a neke "losije" marke citaju.

A przenje isto, pa stavis drugi firmware pa jedne medije hoce, druge nece. Pa sam uzeo NEC neki, svi govore glasan je, bucan..ali taj je radio super.

Friday sub 14.4.2012 19:10
Haf932 kaže...

Ja imam DVR 215 !

Imam i ja. I nisam zadovoljan. Nakon cca 3 godine su počeli problemi sa otvaranjem/zatvaranjem vratašaca. A u zadnje vrijeme ne želi pržiti obične DVD medije - dok RW-ove prži bez problema {#}

A sve skupa je na njoj sprženo možda 30-ak medija. Bezveze...

cassini sub 14.4.2012 20:36

he he...svaki cigo svog konja fali...

ja imao CDRW Teac tamo negdje 2001, perfektno radila ali pržila samo 4x max (snimila oko 400 medija)! poslije toga Teac CDRW 52x, opet odlična (sigurno snimila 500 medija)...

2004 kupljena DVD prža Lite On odlična ali samo 4x max  (snimila oko 200 medija)

sad imam Samsunga 3 godine stara, prži odlično i jednu LG 2 godine stara odlično prži. no obje su ATA i prodajem ih jer mi treb SATA.

Vjerojatno će bit il Samsung il LG, ovisi koja bude dostupna.