HDD s SD backup opcijom

Nikad nisam čuo da ovako nešto postoji.

Nikad nisam čuo da ovako nešto postoji.
Imaš takvih uređaja, ali su poprilična egzotika.

Imaš takvih uređaja, ali su poprilična egzotika.
Hvala puno, sada znam i to. Bome cijena je da se smrzneš.

Zar nije jednostavnije kupiti 10 SD kartica i onda same rokaj? Ionako prije ili poslje te slike treba prebaciti na nekamo za trajnu pohranu/editing.

Zar nije jednostavnije kupiti 10 SD kartica i onda same rokaj? Ionako prije ili poslje te slike treba prebaciti na nekamo za trajnu pohranu/editing.
Nije, ideja je odmah napraviti backup.

Po meni dobra opcija bi bila spojiti fotoaparat na mobitel i odmah na mobitelu napraviti kopiju onoga što je slikano.
Vjerujem da je mobitel uvijek pri ruci.

Nije, ideja je odmah napraviti backup.
Tako je, više kartica nije backup.
Po meni dobra opcija bi bila spojiti fotoaparat na mobitel i odmah na mobitelu napraviti kopiju onoga što je slikano.
Vjerujem da je mobitel uvijek pri ruci.
Nemoguće uz današnju tehnologiju. Cca 500 fotki u sat vremena je pre više za prebacivanje u mob putem WiFi ili BT standarda, a da ne pričamo o limitiranoj pohrani mobitela.
Trebam preporuku za prijenosni disk, ne mora biti SSD, koji ima opciju kopiranja podataka s SD kartice bez računala i obavezno neku vrstu baterijskog napajanja. Doslovno hoću uređaj da mogu izvaditi karticu iz kamere i staviti u uređaj i da mi automatski kopira sve na sebe. Ne treba biti ništa prevelikog kapaciteta, dosta mi je cca 250 gb. Još bolja opcija bi bila da je uređaj tray pa da mogu u njega staviti svoj SSD.
Gracias!