Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

Imam sličan problem,gledam na iphoneu preko ouplayera i na nekim stvarima mi uopće nema našeg prijevoda iako na istoj verziji na računaru ima,na mobitelu sam odabrao hrv jezik kao zadani jezik podnaslova,jel postoji neka fora sa ovim impor subtitles ili šta. Hvala.
Moze se inace koristiti i VLC na iPhoneu, dosad nisam imao problema s titlovima.

cemu sluze bodovi vjernosti ?
nigdje ne mogu pronaci

cemu sluze bodovi vjernosti ?
nigdje ne mogu pronaci
1000 bodova mozes zamijeniti za mjesec dana real debrida.

Vrh
Moram priznat da su siroke ruke
Za 7mj kupljenih dobio sam 1mj besplatno

Moze pomoc ekipa.
Nadoplatio realdebrid ali stremio mi kaze da mi je denied i da provjerim dal mi je valid subscription.
Kaj moram jos nekej odradit osim nadoplatit realdebrid?

Moze pomoc ekipa.
Nadoplatio realdebrid ali stremio mi kaze da mi je denied i da provjerim dal mi je valid subscription.
Kaj moram jos nekej odradit osim nadoplatit realdebrid?
Obrisi ga iz stremia i dodaj ponovo i ponovo ces aktivirati uredjaj. Trebalo bi tada raditi....

Uspjelo, Hvala!!

Pozdrav, hvala na uputama, sve radi. Imam nekoliko pitanja: Da li real debrid sakriva ip adresu, tj.da li je sigurno za gledanje? Da li se može napraviti djecji profil? Da li je moguće da gleda više ljudi unutar istog kućanstva istovremeno? Da li postoje sinkronizirani crtići? Hvala unaprijed na odgovorima

Da li real debrid sakriva ip adresu, tj.da li je sigurno za gledanje?
Ne sakriva IP adresu, za to ti treba VPN. Ipak, promet odnosno file stream kao takav je "sakriven" odnosno kriptiran pomoću HTTPS-a pa treća strana ne bi smjela moći čitati što se točno streama.
Sve što može je primijetiti da se radi o streamu povećeg filea pa "pretpostaviti" o čemu se radi, ali to je sve.
Da li se može napraviti djecji profil?
Ne znam za profile, ne trebaju mi. Koliko vidim, Stremio još uvijek to ne podržava.
Da li je moguće da gleda više ljudi unutar istog kućanstva istovremeno?
Više korisnika (mislim do pet istovremenih, ali nisam 100% siguran) unutar istog LAN-a - da. Više korisnika s različitim javnim IP-ovima (dakle, istovremeni pristup s nekog drugog LAN-a) - ne.
Ovo znači da je sasvim u redu imati RD doma i npr. na vikendici ili apartmanu pa naizmjence koristiti jedno ili drugo, ovisno o tome gdje se boravi.
I ova se limitacija vjerojatno da zaobići ako podigneš VPN server doma pa se spajaš na njega s neke druge lokacije, ali to mi nije trebalo.
Da li postoje sinkronizirani crtići?
Ne znam za crtiće, ne gledam ih.
Imam sličan problem,gledam na iphoneu preko ouplayera i na nekim stvarima mi uopće nema našeg prijevoda iako na istoj verziji na računaru ima,na mobitelu sam odabrao hrv jezik kao zadani jezik podnaslova,jel postoji neka fora sa ovim impor subtitles ili šta. Hvala.