Sharp lcd

Dali se isplati kupiti ovaj lcd
https://www.otto.de/p/sharp-lc-49cfe6242e-led-fernseher-125-cm-49-zoll-1080p-full-hd-smart-tv-510194125/#variationId=510195005-M24
Nisam jos upoznat za sharp markom ali mogu ga dobiti za 4000kn (novi).
I ne kuzim se u karekteristike lcd.
ja bih rekao da se isplati. ja sam prije tjedan kupio sharpov televizor i zadovoljan sam http://img.billiger.de/dynimg/V7RFdi5wsPoDIJHBHktkN_t4H9rycHjeBa9LTdXG2DAQpDHKJBUhRB6_LIjkoxdXv2hI8DiKsMnjEXQkmJyG0w/Technische-Details.pdf
ovaj koji bi ti kupio ti ima ugrađene satelitski,kabelski i prijemnik za zemaljsku digitalnu, ima dovoljno raznih priključaka

Po meni se isplati, ja sam gledao isto taj ali na kraju uzeo jeftiniji dual 49" za 350eur. Skoro iste specke jedino sta nema wlan na sebi.

Kupio prije par dana sharp i slikom prezadovolja, kutem gledanja itd (naravno moze to i bolje ali bolje i košta).
Jedino veliki veliki minus je android sustav kojinje katastrofa i oupce se ga ne isplati paliti jer je prespor,zasteka,itd.
Ukratko samo je smart tv na papiru (hehe).
Inace što se tiče sharp lcd do sada ga nisam imao pa me zanima kvaliteta (dali se kvare,servisi,itd)?
Što se tiče priključaka neznam ništa (dobio hrpu kablova alu nisam ih izvadio) pa ako moze koje pojašnjenje kao i svezi ovog satelitskog prijevnika?
Ustekao sam samo hdmi (evotv) i ništa vise (mislim ni neznam vise)

Kupio prije par dana sharp i slikom prezadovolja, kutem gledanja itd (naravno moze to i bolje ali bolje i košta).
Jedino veliki veliki minus je android sustav kojinje katastrofa i oupce se ga ne isplati paliti jer je prespor,zasteka,itd.
Ukratko samo je smart tv na papiru (hehe).
Inace što se tiče sharp lcd do sada ga nisam imao pa me zanima kvaliteta (dali se kvare,servisi,itd)?
Što se tiče priključaka neznam ništa (dobio hrpu kablova alu nisam ih izvadio) pa ako moze koje pojašnjenje kao i svezi ovog satelitskog prijevnika?
Ustekao sam samo hdmi (evotv) i ništa vise (mislim ni neznam vise)
nije to android nego neki Sharpov Aquos net.
a što se tiče priključaka, imaš hdmi za spojit igraće konzole,blue ray i dvd playere i slično, imaš koaksialni ulaz za zemaljsku digitalnu, usb priključke za spajanje usb stickova i eksternih diskova s kojih si možeš puštati filmove,muziku,slike. imaš lan ulaz za spojiti na internet, imaš ulaz za satelitsku antenu (samo zašarafiš kabl od satelita u televizor i pronađeš programe ). možeš spojit komp putem hdmi-a ili vga priključka...itd.
http://img.billiger.de/dynimg/JEPWcAEO6VMDIJHBHktkN_t4H9rycHjeBa9LTdXG2DArb-V181EOtNxQVGHAGgqxXZUBAUygW--aRP-Jbruo9Q/Technische-Details.pdf

Odlično.
Sad samo pa proucim te sve funkcije (Widi!?)itd.
Da da na to sam mislio Aquos net.on je u banani.Ajd jedino možeš gledat yt i te neke programe.
Meni vise treba net na lcdu za gledanje filmova preko stranica (neokino,itd) ali kada preko browsera ucitam nakon par min mi izbaci out of memory?!
Zato razmišljam da nabavom i android box.

Evo nakon mjesec dana koristenja vec bio na servisu tv.
Nakon sto upalim youtube nakon 5min televizor zasteka tako da ne neda ugasiti ni na samom tv ni preko daljinskog nego samo istekati iz struje.
Nakon tjedan dana vretili mi ga iz servisa kao promjenili software (ali nisi mi napisali na papiru koja je bila greska i sta je popravljano) dodem doma i kad ono opet isto.
Sada moja prepostavka ili je tv sjeban ili ima preslab procesor,rama,itd za surfanje i youtube!?
Moje je pitanje bilo kada sam kupovao tv:
Treba mi smart tv za gledanje youtuba i tu i tamo pogledati koji film online.
Naravno na tom tv je samo smart tv za ukras.
Moje pitanje vama je:
Sta da napravim kada ga ponovno budem isao reklamirati?
Jer ako postoji tipma na daljinskom youtube i kada je stisnem televizor zablokira.
Kao da kupite auto koji ima klimu i kada je upalite o a ne radi nego se auto zagasi jer je motor preslab da bi pokretao klimu.
Dali se isplati kupiti ovaj lcd
https://www.otto.de/p/sharp-lc-49cfe6242e-led-fernseher-125-cm-49-zoll-1080p-full-hd-smart-tv-510194125/#variationId=510195005-M24
Nisam jos upoznat za sharp markom ali mogu ga dobiti za 4000kn (novi).
I ne kuzim se u karekteristike lcd.