Televizori

Panasonic TX-L42E30E pitanje?

cikl0n sub 20.8.2011 10:52

Ovako kroz 2 tri dana odnosno iduci tjedan mislim kupiti tv,mislio sam i prije ali sam pricekao nove modele od panasonica,e sad pronasao sam  ovaj model TX-L 42 E30 E u protisu za cijenu od 5500kn sad me zanima dali ima ista bolje kada se uzme u obzir kvaliteta izrade slike itd.. ima li ista bolje od ovog tv  znam da vjerojatno ima ali nebi prelazio ovu cijenu ni za lipu jer mi je i ovo puno hvala lijepo:)

cikl0n sri 24.8.2011 17:20

Tv bih koristio za ps3 igranje,gledanje filmova itd..uglavnom dok vi odgovorite ja presao na djelo kupio sam tv i zaista moram recida sam impresioniram prvenstveno pod kojim se kutem moze gledati tv a da se ne gubi na kvaliteti boja vidljivosti itd..Primjetio sam i da recimo novije serije sto je i realno izgledaju 100X bolje nego recimo kao sto vrte stare serije tipa npr SLEDGE HAMMER :D on mi bas jucer pao za usporedbu,HD slika je perfektna cak i kad se priblizim full blizu ne vidim ni jedno zrnce,posto se ne kuzim u tv ovo mi je zaista ko sjekira u med palo,jedino me zanima koji biste mi preporucili dobar program za ubacivanje titla u film da ga "ugraviram" ajmo to tako reci i ako je moguce da ima opciju tj mogucnost da se podesi tajming ukoliko titl ide prebrzo ili presporo tako da mogu gledati mkv preko usb dankisen decki ajte sad malo brzi budite :)

cikl0n pet 2.9.2011 15:25

eh meni nije zao sto sam uzeo ovaj tv niti MALO slika mi je zasita vise nego dobra a pogotovo kut gledanja,samo me cudi zar mi nitko ne moze rec di grijesim kada pokusam preko mkv merge spojit titlove jednostavno svaki mkv mi radi na tv normalno,al cim spojim sa tim programom titl nece mi ocitat file jel zna netko di je greska zaista bi zahvalio na svakoj pomoci jer bi htio gledat filmove preko usb tak mi najlakse spojim u tv i pici a to sa titlovima me bas zahebava,sama procedura traje 30sec a nikak da proradi :(?!?!?!?POMAGAJTE!

cassini sub 3.9.2011 21:59
cikl0n kaže...

eh meni nije zao sto sam uzeo ovaj tv niti MALO slika mi je zasita vise nego dobra a pogotovo kut gledanja,samo me cudi zar mi nitko ne moze rec di grijesim kada pokusam preko mkv merge spojit titlove jednostavno svaki mkv mi radi na tv normalno,al cim spojim sa tim programom titl nece mi ocitat file jel zna netko di je greska zaista bi zahvalio na svakoj pomoci jer bi htio gledat filmove preko usb tak mi najlakse spojim u tv i pici a to sa titlovima me bas zahebava,sama procedura traje 30sec a nikak da proradi :(?!?!?!?POMAGAJTE!

pa jesu ti ljudi rekli da si mogo uzet samsung C650 koj ima isto takvu sliku i još bi ti utedno čitao titl, bez tog "mkv merge"

Hyperion sub 10.9.2011 15:45

Ma Panasonic ti je bolji. Neznam jel i kod C650 miješaju kineske i samsungove matrice, pa ti je to zapravo lutrija.

Nije uopće problem stavit titl u film sa mkvmerge, čas posla. Bolje i to nego lošija slika i problemi, a najbolje ti je od svega puštat filmove preko HDMI-a kabla sa kompjutera kao što sada radim. Nemaš problema s tim dali TV može reproducirat određeni format, dali je ima previše bframe-ova i reference frame-ova ili prevelik bitrate, dali mu je zvuk multichannel ili nije, dali je zvuk AC3/DTS itd. Samo hrpa ograničenja. Kompjuter vrti sve šta mu daš s uvijetom da je bar triple core ili quad odnosno da ima karticu koja podržava akceleraciju HD videa.

Ja pikiram na taj LCD LED L42E30 ili ako uspijem usmjerit starce na pravi put da uzmu plazmu P42S30E, pa bih svoju P42S20E dao njima :D

Pogledaj si recenziju tog LCD-a ovdje na HDTeleviziji, jest da je u pitanju 42", ali su isti modeli i to znači ista elektronika i kvaliteta slike i multimedijalne mogućnosti.