Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pogledajte sliku od Filipsa 55PUS7502 Uređaja koji košta 9tkn.
Za sjest i plakat, kako da mi ne bude žao ljudi koje Garfield navuče?
Baš mu i ne pomaže taj ambilajt ili sam ja čorav.

Kupujem 2x32 inch televizora, bitno je da su tuneri HEVC kompatibilni i da ne koštaju više od 4000 skupa ako može manje bilo bi odlično
gledao da uzmem ova dva https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/GRUNDIG-32GFT6740/
ako netko ima bolju preporuku bio bi zahvalan.

Imam isti problem kao i ti. Isti budzet, ista dijagonala.
Molim vas prijedlog a da nije Philips.
Jel ima koja akcija za Black Friday?
Ja sam nasao samo u Elipsu za sad. Slusam prijedloge :)

Pa i ja mogu podesit sliku, da izgleda na svim televizorima tako, svejedno na panel..Pa sam ti več napisao, da ta Darkotova recenzija ne znači ništa..
Ovdje si pogledaj kako u praksi, izgleda crna na modelu 7502:)) I što se tiče IPS glow-a, imaju taj problem svi televizori sa IPS panelom..Naravno ako stvarno gledaš od blizu, i sa strane.. Ali ako gledaš sa neke normalne udaljenosti, nema tog problema..

Pogledajte sliku od Filipsa 55PUS7502 Uređaja koji košta 9tkn.
Za sjest i plakat, kako da mi ne bude žao ljudi koje Garfield navuče?
Baš mu i ne pomaže taj ambilajt ili sam ja čorav.
Auuuu tragedije od televizora. Dadneš preko soma eura za tv, a dobiješ ovo

Ti HDR demo materijali i na tabletu od 299 kn izgledaju hebeno...

Kupi tv sa najduzom garancijom jer ti bude trebala i izaberi onaj koji si oces/mozes priustiti.

jel dobra ponuda i isplativa kupnja UE49 KS8002 TXXH za 7500?
edit : nevermind izlozbeni primjerak...pas mater

Za te novce bi ti možda bio zanimljiv.
nešto je lošiji ali je i veći...

Molim vas preporuku, trebam isto kao i kolega Donator, 49-50'', do 5000 kn, vecinom za Maxtv, rijetko 4k.
Jako mi se sviđa TCL P60 serija, samo je netko napomenuo da ne radi upscaling bas najbolje pa bi htio vase misljenje

Molim vas preporuku, trebam isto kao i kolega Donator, 49-50'', do 5000 kn, vecinom za Maxtv, rijetko 4k.
Jako mi se sviđa TCL P60 serija, samo je netko napomenuo da ne radi upscaling bas najbolje pa bi htio vase misljenje

Nakon 3 dana cekanja da prestane puhat bura i otvore Paski most
TV je napokon kod mene u Pagu
Za vikend malo testiranja pa se javim sa utiscima

Nakon 3 dana cekanja da prestane puhat bura i otvore Paski most
TV je napokon kod mene u Pagu
Za vikend malo testiranja pa se javim sa utiscima
Dobro piše na kutiji... Life's gooood
Javi dojmove, posebno me zanima kako izgledaju ovi naši domaći kanali na tome čudu :)

Isuse mili, Sony A1 55" u Elipsu ovaj vikend 17500kn
Jel netko zainteresiran za Mazdu 6 karavana u super stanju

To ništa ispod 65". Kad je bal nek je...

Naručio sam iz Italije Samsung ue55ks 7000U. Koja je razlika u odnosu na " našeg" 7002. Hvala.

Naručio sam iz Italije Samsung ue55ks 7000U. Koja je razlika u odnosu na " našeg" 7002. Hvala.
vjerujem nikakva... samo trzisna oznaka.... i odlican je tv... imam istog

Hvala.

Je li ti problem dati par detalja vezano za narucuvanje iz italije, koja je cijena, postarina, kako s garancijom itd...
Ja sam zapeo za tu KS seriju, 7002 ili 8002, ali samo imaju izlozbeni primjerci, a posto sam pacijent sad mi se ne da nista drugo ni trazit ni kupovat osim tih modela iako sam blizu sonyu 8577 ako bas ovo propadne sve... pa eto ako moze par detalja, bio bi poprilicno zahvalan.

Jel ima ista vrijedno kupnje na "crnome petku" u elipsu ili negdje drugo (da je dobar popust ako nije, nije mi zurba s kupnjom)
Sto veci ekran, vecinom bi gledao torrent i kodi.
Gledao bih sa sredine prostorije ali ce biti jos jedan kauc malo sa strane.
Hvala ekipa

Ja stanujem u Puli i idem direktno u trgovinu po nju. Trenutno je nemaju u trgovini pa čekam cca 5-10 dana da dođe. Cijena na trovaprezzi je 799eura.

Dakle, konačna dvojba : SAMSUNG UE50MU6172UXXH/ ili PHILIPS-49PUS6412 ?
Uz naravno pluseve i minuse od oba tv-a. Danas ili sutra se kupuje, čekam par vaših komentara :)
Hvala

Vaša preporuka? Prednost brzo paljenje. ne mogu dati više od 1800kn.
Serviser mi rekao kao da još jedino LG ne radi u Kini panele, ai nekako me Toshiba privlači najviše.
https://www.emmezeta.hr/multimedija/...ull-hd-led-tv/
https://www.elipso.hr/audio__video/t...DIG-32GFT6740/
https://www.mikronis.hr/tv-lg-32lj50...-32lj500v.aspx
Eventulano TCL - koji je meni totalna nepoznanica, ali ima ga u tom cjenovnom rangu isto.

Izbor je između
Sony XE7005 VA i TCL C70 oba u 55" varijanti.
Sony je 5800kn u Elipsu(ta trgovina mi odgovara zbog kartice) a TCL je 5800 kn u web shopu(gdje ne mogu platiti karticom) a najjeftiniji je u Emmezeti 6800kn?
Koji kupiti?(možda neki drugi jer mi android stvarno nije bitan)
Koja je razlika između XE7005 I XD7005?

Ma to nemaš šta razmišljati. Samsung i miran si.
Ovaj Filips ti ima očajan kontrast, crnu boju i Android pun bugova.

TCL je dobar tek u OLED vodama kao i Philips za sve ostalo LG,Sony i Samsung...

Ja stanujem u Puli i idem direktno u trgovinu po nju. Trenutno je nemaju u trgovini pa čekam cca 5-10 dana da dođe. Cijena na trovaprezzi je 799eura.
Zamisli...prva liga. E ja sam u Dubrovniku tako da se mogu slikat s tom opcijom, ali hvala svakako!

Koliko ja znam TCL nema OLED nego Qled.
drugo bolji je od LG-a i Filips jer su 99 % ips ekrani naravno osim oleda.
Ne znam ali ja sam ga vidio i izgleda jako dobro, kontrast, crna, android, WCG sve ok.
Imaju jako niski imput lag tako da su dobri i za igranje.
i za te novce ne vidim bolju alternativu ni od Sonya, Samsunga ni Panasonica.
Evo npr...
https://www.theverge.com/2017/6/16/15815602/tcl-roku-tv-4k-series-review-best-budget-tv
Koji si ti gospodin....plačemmm