dj_renny pon 5.5.2025 15:04
Banki kaže...
Kako su se pokazale ove kineske iptv liste?
Stekanje..stabilnost..kada je kakva bitna tekma..ima li stekanja..

Ovisi koju uzmeš. Onaj MegaOTT je najčešći kod ovih naših preprodavača na FB/Instagramu. Samim time oni su prvi koji će prdnut kad bude prenos neke domaćih sportskih pičvajza koji svi žele gledati.
Strong8K nije loš što se tiče sporta I ima ogroman broj kanala dosta njih u većim rezolucijama.Jednom kolegi sam namjestio Strong i kaže da je bolja od liste koju je platio nekom "svom majstoru" 100€ za godinu. Ovi što prate sport kažu da je B1G dobra lista, ja je osobno još nisam testirao pa ne znam. LionOTT trenutno za majku u HR vrtim na Nokia streamboxu sa Tivimate. Zakinuo sam sve grupe osim EXYU. Ok je ništa specijalno. Ponekad zna trznut ali to je normalno. Danas je čini mi se crkno HRT4 ali su ga nakon 2 sata refreshali da radi ponovo. Ja trenutno vrtim TREX po meni vrlo dobra lista. Dino je sličan lionu i megi. Onako ok lista za backupp ako prva prdne. Eagle4k/Dream4k u principu slično Strong listi. Puno stvari i jako puno "4K" kanala koji su u stvari ili 2 K ili 1080p. Ima i obični Eagle sa manje kanala ali i samim time jeftiniji.
Na kraju krajeva liste su jeftine tako da možeš uzet 2 sa godišnjim subscription jednu main i jednu backup. Ako ti je EPG jako bitan morat ćeš zasukat rukave i sa na primjer IPTVBoss programom si sam složiti da EPG pouzdano radi i da su ikone programa točne. Druga opcija je platiti uslugu slaganja EPG.
Softver i hardver isto igraju veliku ulogu u IPTV. Logično je staviti neki custom DNS resolver kao npr Quad9 ali bez dobrog hardvera (Nvidia Shield ili nešto slično s jačim procesorom) neki kanali će imati problema sa reprodukcijom. Neću ni spomijati da bez VPNa se ne spajam na liste, prvenstveno zbog HTTP logina a drugo čisto da liste bolje rade(a neke ni neće bez VPNa).

Ako te još nešto zanima slobodno se javi u privatne poruke.

dj_renny pon 5.5.2025 17:45
Cryogenic kaže...

Megaott u zadnjih mjesec  i pol počeo zajebavat, sve više programa zastajkuje i prekida, valjda kak se nakotilo preprodavača pa svi navrli na jeftin iptv.

Točno. Svi naši uzimaju megaott jer ga oni dobiju jako jeftino pa kod nas nabiju cijenu od 60-100€ a sve što naprave je preprave tzv. buket i možda dodaju naš epg za naše programe.

Također ti naši preprodavači su dobili svoje panele od drugih preprodavača koji imaju svoje servere pa je tu pun klinac redirectova na brljave load balancere etc.

Zato kažem držite se dalje od megaott, nije vrijedan tih para (na jednoj stranici se prodaje za 15$ godišnja pretplata)