domac5 pet 8.11.2024 14:47
kran kaže...
Ja sam imao na testu Megaott listu i ubacio sam je i gledao preko tivimate aplikacije, radi i preko nje, zašto ne bi radila.

Ne znam zasto nebi radila ali eto ne radi mi ni preko tivimate ni preko televizo i pitao sam to ovdje u temu prije nekog vremena kad sam testirao megaott, lako se nade post.

I vidis i sam da je kinez napisao da ne podrzavaju tivimate, a zasto? Pitam ja vas sve

Punti pet 8.11.2024 14:59
domac5 kaže...
... 

I vidis i sam da je kinez napisao da ne podrzavaju tivimate, a zasto? Pitam ja vas sve

Zato da se ne bi zaje*avao sa pružanjem podrške za 700 raznih iptv aplikacija. Lipo je napisao na početku da koristiš IPTV Smarters PRO. 

tintin pet 8.11.2024 16:49
domac5 kaže...
kran kaže...
Ja sam imao na testu Megaott listu i ubacio sam je i gledao preko tivimate aplikacije, radi i preko nje, zašto ne bi radila.

Ne znam zasto nebi radila ali eto ne radi mi ni preko tivimate ni preko televizo i pitao sam to ovdje u temu prije nekog vremena kad sam testirao megaott, lako se nade post.

Pripazi na točnost linka liste.
Copy/paste http pretvori u https i eto...lista ne radi
Bez problema je odrađen test iste na tivimate

domac5 pet 8.11.2024 22:27
Punti kaže...
domac5 kaže...
... 

Zato da se ne bi zaje*avao sa pružanjem podrške za 700 raznih iptv aplikacija. Lipo je napisao na početku da koristiš IPTV Smarters PRO. 

Tivimate nije 700 raznih iptv aplikacija nego je br. 1 iptv aplikacija, ako to nece podrzat onda ga nabijem na onu stvar.

Podrzava srot aplikacije ali ne podrzava najbolju. 

I sta sad mi koji smo platili lifetime licencu za tivimate da bi uzivali i da to sve izgleda kako treba, mi smo budale. 

Jebo to, necu se ciganit s ovakvim kompromisima zbog 3e razlike mjesecno. 

antimadridista sub 9.11.2024 01:41
domac5 kaže...
Punti kaže...
domac5 kaže...
... 

Tivimate nije 700 raznih iptv aplikacija nego je br. 1 iptv aplikacija, ako to nece podrzat onda ga nabijem na onu stvar.

Podrzava srot aplikacije ali ne podrzava najbolju. 

I sta sad mi koji smo platili lifetime licencu za tivimate da bi uzivali i da to sve izgleda kako treba, mi smo budale. 

Jebo to, necu se ciganit s ovakvim kompromisima zbog 3e razlike mjesecno. 

Tivimate kolilo znam radi samo na Androidu dok neke druge aplikacije su dostupne na svim platformama. I to igra ulogu. Pun k ljudi danas koristi samo native TV aplikacije zbog jednostavnosti i zbog toga što imaš sve na jednom mjestu bez potrebe za vanjskim TV boxom.

tintin sub 9.11.2024 05:39

I za to ima rješenje ako znaš što ti treba.

Ja osim tva sa androidom imam i LG koji ima webos.

Aplikacije koje su tamo dostupne su katastrofa, a jednostavno se to riješi firestickom koji opet ima hrpu prednosti u odnosu na webos.
Tivimate je kako je već spomenuto najbolji i kad jednom vidiš kako radi ne pada ti na pamet vraćati se na druge aplikacije.

Alfredo nr.2 sub 9.11.2024 08:55
tintin kaže...

Aplikacije koje su tamo dostupne su katastrofa, a jednostavno se to riješi firestickom koji opet ima hrpu prednosti u odnosu na webos.
Tivimate je kako je već spomenuto najbolji i kad jednom vidiš kako radi ne pada ti na pamet vraćati se na druge aplikacije.

Sfvip je odlična za windowse, samo se mora paziti da se ne skida s github-a da se ne pokupi virus.

domac5 sub 9.11.2024 10:16
tintin kaže...

Takvu kombinaciju i ja imam na hisense tv, odlican tv za smijesne novce sa srot vidaa os.

Firestick 4k max + tivimate uparen sa kvalitetnom iptv listom. 

Nema tog gosta koji je bio kod mene a da se nije zagrijo kad je vidio kako to izgleda i radi. 

toma20 sub 16.11.2024 10:16
marinnn kaže...

Tako sam i ja uzeo jeftinog kineza, trazim max sport ono neki bugarski, nakraju san uzeja bembaru da mogu pogledati hajduka.

ja sam uzeo na alibabi za 17e i ima sve arene,sport klub,maxsport td.

domac5 sub 16.11.2024 17:36
tintin kaže...
@domac5
Malo offtopic...
Koji Hisense imaš?
Napajaš Firestick njegovim napajanjem ili sa USB-a Tv-?

65A7KQ.

Moze se napajat sa usb-a od tv al kad ugasis tv onda se gasi i firestick i treba mu iduci put pol minute da digne sustav. 

Ako ga spojis na usb punjac u struju onda se nikad ne gasi i odma imas spremno sve. 

Makar, imam spojenu led traku oko tv na njegov usb i kad ugasim tv traka i dalje svijetli. Moguce da taj tv daje struju na usb portove cak i dok je ugasen, moro bi testirat. 

kaw_liga pon 18.11.2024 23:09

Da li je zabranjeno imati iptv mislim da li ga je koristiti ga ilegalno. Sad mislim uzeti neki od 12 eur mjesečno pa kod plaćanja se vidi da sam uplatio toj x osobi. Mogu li dobiti neku kaznu i je li je itko dobio ?

dado16 uto 19.11.2024 08:02

kod nas ne, a ni u drzavama kao njemacka, jer bitno je da ti nedijelis taj ilegalni stream, ti si samo gledatelj, ne mozes znati jel legalno ili ilegalno.... Dok englezi i talijani su mal cudniji, mislim da su oni cak poceli dijelit kazne i gledateljima