Problem LCT TV Toshiba - signal

Ima li u opcijama TV-a uključivanje njegovog antenskog pojačala?

a nesto sam gledao ali nisam bas naisao na to. kuzite ljudi o cem se radi.. koda tv ima neku slabu snagu... i kad dotaknem prstima bolje hvata signal to jest savrseno... a na Digitalnom resiverom je uvijek dobar signal..

Molim vas za pomoć. Hvala

Stavi u postavkama da ti zemlja ili regija bude obavezno njemacka a jezik moze bit hrvatski pa ponovo skeniraj kanale vidi dali se javlja isti problem.

probat cu sutra pa ti javim.. a usput i uslikam ili snimim video da me skuzite u cem je problem...
.

probao. stavio na njemacki.. nasao kanale.. sve bilo ko i prije.. puno smetnji.. i onda sam maknuo baznu stanicu od bezicnog telefona.. i sad normalno radi... ko bi rekao... a pol metra je bila udaljena...
Ovako, prblem je ovakav, kupio sam danas LCD TV - Toshiba 32AV933.
I kad spojim kabel od vanjske antene ono nađe programe ali signal je loš, to jest slika se lomi i nis se ne cuje, a onda kad s prstima dotaknem muški ulaz antene slika je normalna(dodirnem onaj metal od muskog ulaznog jer nema zastitnu kapicu)...
i onda sam uzeo digitalni reciver i spojio na tv putem scarta i tu istu antenu spojio u resiver i sve normalno radi. signal je dobar. Koji preblem u toj Toshibi ?
Kuzite radi samo kad ja drzim prste na tom metalnom djelu od antene... može kakva pomoć ?