OIV vs max tv digitalna televizija.

Digitalna zemaljska TV (Dvb-t) ima 6X bolju sliku od max tv-a. Max tv ima piksel-astu sliku dosta!

A dal mogu koristiti dvb-t i dvb-s u isto vrijeme jer bih htjeo gledati i satelitske programe u digitalnoj kvaliteti?

A dal mogu koristiti dvb-t i dvb-s u isto vrijeme jer bih htjeo gledati i satelitske programe u digitalnoj kvaliteti?
imaš nešto poput ovog. No moja je preporuka ako nemaš jaaaako viška vremena i kratkih si živaca - uzmi MaxTV i zaboravi na zafrkanciju. Još ako možeš dobit HD, uopće ne razmišljaj o alternativi. Upravo se spremam bacit sličan kombo uređaj u smeće jer mi je nakon godinu dana dosta loše (a digitalne) slike zbog varijabilnog signala, konstantnog prčkanja po softveru, ključevima, dekodiranjima, satelitskim programima na ugrofinskim jezicima.
Otkad mi je nedavno proradio MaxTV nemam se namjeru vraćati na ovo zlo od kombo uređaja. Mislim, stvar funkcionira no slabije je kvalitete (ovo da je Max TV pikselastiji je glupost), ovisi o vanjskim uvjetima, zahtjeva pretjeranu količinu slobodnog vremena (time se igraš samo prvih par mjeseci, a onda te počne živcirati svaka dodatna minuta koju provedeš skidajući kodove, upgradeajući firmware, software, OVO-ili-ONOware.....pa na kraju popiz..iš i uzmeš Max :-)
Zanima me razlika izmedju oiv-e digitalne televizije i max tv.