Zaporožac pon 24.3.2025 16:31
Gale92 kaže...

Dali se na Max tvu (Android Boxu) može postaviti na HD rezolucija bude glavna. A ne da svaki put prilikom izmjene svakog programa bude mi rezolucija na "Automatski". 

Može.

Sad idem, ako ti nitko ne objasni do 23h napisat ću ti kako.

eliah84 sri 2.4.2025 12:38
tenac kaže...
Klipson kaže...
Ja sam imao do ovog update-a, na aplikaciji nisam ali na boxu jesam

pretpostavljam da je to zbog toga da ne vidimo da 90% kanala nije full hd

Ja na android tv aplikaciji nisam nikada imao fullhd, samo sd i hd opciju. A na mobitelu mi nudi sve tri opcije. Amaterski odrađeno i žalosno je jos da nemaju aplikaciju za fireos.

MarinDBK uto 15.4.2025 20:30

Pozdrav, da skratim pricu, imam vise tv-a od oleda do plazme. Na plazmi sam koristio firestick max ali nikako da dođe maxtv app. Pa sam kupio Google streamer i gle cuda kad sam pokušao instalirati javlja da ne može. Wtf. Ima li ko kakav workaround?

Bitanga uto 15.4.2025 20:34
MarinDBK kaže...
Pozdrav, da skratim pricu, imam vise tv-a od oleda do plazme. Na plazmi sam koristio firestick max ali nikako da dođe maxtv app. Pa sam kupio Google streamer i gle cuda kad sam pokušao instalirati javlja da ne može. Wtf. Ima li ko kakav workaround?

Očito je pre-novi device pa nije još podržan. Trebao si kupiti Google Chromecast with Google TV.

Bitanga uto 15.4.2025 20:54
MarinDBK kaže...
Pa trebala bi biti ista stvar samo malo jacih performansi. Isto je google tv! 🤔

Kužim, ali očito nije isto. Neka razlika postoji, možda noviji android ili nešto pa maxtv app nije još supported. Pitaj maxtv app support, pošalji im mail ako ima neki kontakt na play storeu.

BlackMoon sri 16.4.2025 02:16

Ma. ta aplikacija im je žešći užas. Na Tizenu se rasteže kao žvakalica, a ja ispadam mazohista što je uopće trpim i koristim, mada imam Kaon STB koji mi hvata prašinu. Ne znam koliko ću još imati strpljenja...

Pixel sri 16.4.2025 15:50
Nuclear_Phoenix kaže...

Kako ta šugava app radi na Apple TVu? Dok dočekamo Fire TV verziju, završit će HNL a onda mi ni ne treba a STB mi baš smeta.

Moram priznati koliko sam je kritizirao nedavno , da se situacija dosta popravila u zadnnje vrijeme, ima tu jos nekih  glupih bugova, ali sad radi stabilno,  bez trzanja i zastajkivanja.

(Govorim o appu na ATV-u jer tako gledam cijelo vrijeme)

klic sri 23.4.2025 12:02

Od kad je Google TV prešao na android 14 oni nisu updateai aplikaciju.. Prije 2 tjedna sam prijavio kvar i evo još ništa, a nismo jedini pogledaj recenzije na play storeu.

Trenutno ne radi na niti jednom TV-u koji koristi adnroid 14...

Ono što možeš je skinuti stari xapk od MaxTV (svibanj 2024) i instalirati na Google streameru, isprobano radi. Naravno moraš isključit auto update za MAxTV app onda.

pukycro pet 25.4.2025 07:11

Imam MAX TV reciver onaj model iz prvih postova iz 2017. godine i počeo je lagano štekati.

Povremeno se resetira, ponovno učitava MAX bez da je bilo prekida interneta ili struje obično kod promjene u okviru paketa

HBO/HT, PIKXBOX/ HTV.....

Da li je vrijeme za zamjenu i kako to riješiti bez problema?

Gale92 pet 25.4.2025 09:22
pukycro kaže...

Imam MAX TV reciver onaj model iz prvih postova iz 2017. godine i počeo je lagano štekati.

Povremeno se resetira, ponovno učitava MAX bez da je bilo prekida interneta ili struje obično kod promjene u okviru paketa

HBO/HT, PIKXBOX/ HTV.....

Da li je vrijeme za zamjenu i kako to riješiti bez problema?

Mislim da ti neće dati "novi" reciver već će ti ponovno donjet "stari"... imao sam takva iskustva i govorim kako su meni napravili. 

Igor666 pet 25.4.2025 17:41
Deki M7 kaže...
Taj je IPTV(Samsungov) i meni se tri puta pokvario. Sad sam dobio Max box i to radi odlično. Slika nebo i zemlja, življa, kontrastnija, bolja crna boja...
Jako sam zadovoljan s max boxom.

A 30-tak sekundi kasnjenje slike?

Deki M7 pet 25.4.2025 19:37

Da, slika kasni što meni ne smeta. Bitnije mi je da je slika top. I izbornik fino radi, dosta je brz i fluidan. Nemam zamjerki, vjerujem da će to biti ubuduće još bolje. Nadam se da će ubuduće i svanuti koji 4k kanal.

Bitanga pet 25.4.2025 19:58
Deki M7 kaže...
Na nekim kanalima nema dobru sinkronizaciju, to sam i ja primjetio. Budu oni sredili i to. Nesmije se sve gledat crno.

Pa problem je što to traje već dugo vremena, a nije tako smjelo niti izaći iz testne faze u upotrebu.

Već smo mi tu odmah prvih dana primjetili takve stvari tako da je nevjerojatno da oni nisu u testiranju.

BlackMoon sub 26.4.2025 06:17

Ne vide oni puno toga. Ili ne žele vidjeti. Ja koristim aplikaciju, Kaonov STB sam uklonio, ali dolazim sve više u iskušenje da ga vratim. Jer ovo je nefluidno, sporo do bola, ružno, očajno...zadnje vrijeme im se pojavio novi bug. Nakon pokretanja aplikacije dobijem poruku da se moram pretplatiti??????!!!!!kako bi gledao. Tek izlazak iz aplikacije i ponovno učitavanje rješava problem. Nakom cijelog bogatstva koje im plaćam za usluge, pohlepne budaletine traže još?

Deki M7 sub 26.4.2025 08:39

Ja tu i tamo koristim aplikaciju na drugom tv-u, ali nisam se susreo s tim problemom. Neznam kako je kod drugih operatera kvaliteta slike i rad aplikacija. Nekad sam imao preko satelitske antene Total tv, e to je radilo za 10. Kvaliteta slike u full hd , ali zbog Arene sport sam otišao u HT. U Total tv skoro da nema nogometa jer Sportklub je izgubio sve lige prijenosa nogometa.