Novi MAXTV reciver

ma jebo taj amazon stick,spremio ga u ladicu,a i iz ladice vratio chromecast... puno bolja stvarcica....

Znači gledam sad ligu prvaka, tj točnije pokušavam gledati ali je negledljivo...
Prebacio sam na boxu samo hd i stalno šteka, znači više šteka nego što slika ide... Speedtest od 30-40mb varira.
Pa jel se ne može nikom obratiti u tom usranom t-comu da nešto poduzmu

Prebacio sam na boxu samo hd i stalno šteka, znači više šteka nego što slika ide... Speedtest od 30-40mb varira.
Pa jel se ne može nikom obratiti u tom usranom t-comu da nešto poduzmu
prijavi tehničkoj, šalji mjerenje brzine s uređaja s kojeg gledaš i snimi video

Da, ista igra preko Starlinka. Na hotspotu mobitela radi ok, ne znam koji je Bog starlink ima cca 200 Mbit ping oko 50

Evo da se ispravim, trokira sa izmjenama rezolucije i na mobilnoj mreži. Baza je da lista na TiviMate ne štuca na obe veze.

Snimio sam im video od 6 minuta, prijavio smetnju i kad dođe tehničar pokazati ću mu nek gleda fino... Glavno da mi je zadnji pričao kako nije čuo za takav problem kao da sam lud... Poserem im se na njihovu tehniku

Njemački maxTv odnosno njihova magenta aplikacija dobiva redovito update na amazon fire sticku tako da je do njihovog nemara i nerada

Jučer stream MaxTV prošao bez greške, jesu sto unaprijedili jer u mene je sve isto?

kod mene isto zadnjih tjedan dana barem bolja situacija, dosta manje šteka

Zato jer je došao novi update kojim su očito nešto popravljali.

Primjetio sam dok se vrti MaxTv da dosta upload korisiti, svako par sec po 5-6 Mbit?
Je al mi kad sideloadamo tu android apk na firestick,
zamrzne nam i ne želi se pokrenuti,
radi i meni apk na huawei tabletu bez googla ok