corco pet 22.9.2023 23:13

Javio sam se prošli tjedan. Rekli su mi da se niti ne pokušavam ulogirati u novu aplikaciju ako mi stara radi..nego tek kada mi se na staroj aplikaciji pojavi poruka i bude onemogućena prijava, da se tek onda idem ulogirati u novu aplikaciju. Prijava na Moj telekom ide najnormalnije sa istim podacima.

Ulica Ulice pet 22.9.2023 23:47
corco kaže...
Javio sam se prošli tjedan. Rekli su mi da se niti ne pokušavam ulogirati u novu aplikaciju ako mi stara radi..nego tek kada mi se na staroj aplikaciji pojavi poruka i bude onemogućena prijava, da se tek onda idem ulogirati u novu aplikaciju. Prijava na Moj telekom ide najnormalnije sa istim podacima.

Ja se već godinama prijavljujem istim podacima i u Moj Telekom app i Max tv to go.... sada u novu Maxtv app

Logiranjem na novu aplikaciju stara automatski prestane raditi....

MarkoRi sub 23.9.2023 16:02

Opet nedostupna aplikacija za Android TV. Iako koristim je i nije uopće optimizirana za TV. Sve je jako veliko. Jako su ofrlje to napravili, pogotovo znajući da su imali gotov sustav sa Magenta TV. 

Gale92 sri 27.9.2023 11:06
Vavoom kaže...

Pitam se da li je još iko dobio novi prijemnik osim Bukija, ili je on beta tester istog

Ja sam bio zvao 08009000 (Premium sam korisnik, optika i 2 recivera) pa mi je agent rekao da ću nove dobit ako mi ovi ne budu radili, odnosno bude problema. Ali prije toga nista. 

Možda netko drugi bude imao više sreće s agentima. 

Hexfire pet 29.9.2023 07:40

Ekipa, kakva je situacija sa MAX TV na nekom drugom internet provideru? Imam A1 jer ima drastično veću brzinu od T-Coma. Dal se može taj uređaj spojiti na A1 internet, ili bi trebalo preko aplikacije? Koristi itko takvu šemu? Ili bolje gledati EvoTV kao opciju? 

crozac pet 29.9.2023 08:42
Hexfire kaže...

Ekipa, kakva je situacija sa MAX TV na nekom drugom internet provideru? Imam A1 jer ima drastično veću brzinu od T-Coma. Dal se može taj uređaj spojiti na A1 internet, ili bi trebalo preko aplikacije? Koristi itko takvu šemu? Ili bolje gledati EvoTV kao opciju? 

novi maxtv radi bez problema na a1 i telemach optici

box se može spojiti na a1 interent, a možeš koristiti i aplikaciju

maxtv je puno bolja usluga od evotv-a (gledanje sadržaja 14 dana unatrag, preporučitelj sadržaja, više kanala, pravi hd itd.)

Hexfire pet 29.9.2023 09:22
crozac kaže...

novi maxtv radi bez problema na a1 i telemach optici

box se može spojiti na a1 interent, a možeš koristiti i aplikaciju

maxtv je puno bolja usluga od evotv-a (gledanje sadržaja 14 dana unatrag, preporučitelj sadržaja, više kanala, pravi hd itd.)

Zanimljivo. Moram malo izviditi kolika bi bila cijena. Jedino što mi je sad palo na pamet da na A1 nemam FLAT nego 1TB ograničenje. Nemam baš ideju koliko Maxtv "vuče" mjesečno za neko povremeno gledanje sporta uglavnom. 

corco pet 29.9.2023 20:15

Evo kontaktirao sam korisničku službu i aktivirali su mi novu aplikaciju. Mogu reći da je aplikacija vrlo dobra, barem za sada koliko sam stigao koristiti.

Jedino me muči što nema aplikacije za LG TV pa ako netko zna jel uopće to u planu da će izaći?

Ako ne, jel može netko preporučiti neki Android box na kojem će aplikacija raditi. Dal se isplati uzeti Fire TV stick ili ipak ići na neku jeftiniju varijantu?

MarkoRi sub 30.9.2023 12:23

Kažu nema ograničenja na broj prijava na uređaje, ali da se može gledati na dva. E sad ono što bi bilo dobri vidjeti s njima da li iz sustava moguć isključiti receivere koji realno većini ne trebaju pa da se tu poveća broj uređaja. 

Bitanga sub 30.9.2023 13:35
MarkoRi kaže...

Kažu nema ograničenja na broj prijava na uređaje, ali da se može gledati na dva. E sad ono što bi bilo dobri vidjeti s njima da li iz sustava moguć isključiti receivere koji realno većini ne trebaju pa da se tu poveća broj uređaja. 

Probao sam, radi na oba istovremeno... barem na par minuta je radilo koliko sam probao.

Komotno mogu onda izbaciti drugi maxtv prijemnik i raskinuti tu uslugu (kad mi istekne ugovorna obveza pošto sam uzeo na 2 godine da mi bude 4 puta jeftinije) :-D