Netflix p&o

Sad sam ju potražio, tu je, dostupna za gledanje.

Molim te jel mozes kopirati link ako si na racunalu!

Hvala, veli nije dostupan u mojoj državi.
ako odem na ovaj link mogu samo staviti podsjetnik?
https://www.netflix.com/title/70195800
Asistent veli Unfortunately, the title is not available in your region right now.
Ok ako stavim jezik engleski i titlovi engleski onda radi, no želim hrv. prijevod!
edit.
ok rijesio sam zagonetku samo 9 sezona ima prijevod!

pozz
jel se može još uvijek netflix podijeliti na više nas pa da plaćamo manje.. ja i braća bi uzeli jedan acc pa shearali si acc..
hvala

pozz
jel se može još uvijek netflix podijeliti na više nas pa da plaćamo manje.. ja i braća bi uzeli jedan acc pa shearali si acc..
hvala
Moze. A i placanje preko turske radi ;) JA najveci paket koji u bih kosta 12 EUR placam 3.6 EUR preko turske ;) A moze do 4 strima simultano....

ma mi si uzemo tu u HR na troje.. 12/3..4€ mjesečno nije nešto.. samo da se može..

Ima li razlike u repetuaru ako se plati preko turske, ili je isti popis filmova?

Nikakve razlike nema.Ja aktivirao preko gift codea jer kartice nisu prolazile. Meni u principu svejedno. Po ovoj cijeni platicu cijelu godinu odjednom i miran ;)

Još jedno pitanje :) treba kakav vpn za gledanje ili nema nikakve brige?

samo za aktivaciju. Poslije gledas najnormalnije i skida ti pare sa kartice ili dodajes gift code....
https://free.vpnunlimitedapp.com/
Ovaj vpn ti daje 7 dana free sa svim serverima. Izaberi turska i budi uporan.... Ne gasi vpn dok ne zavrsis placanje. Ako ces preko gif code moras ih kupiti takodje u turskoj... Mora biti turska valuta,,,,

U februaru preko vpn uplatio netflix i evo sad dokpuio gif code i bez vpna mi proslo sve glatko bez ikakvih komplikacija i za 12 EUR sam dobio 3,5 mjeseci najjaci paket za cijenu jednog mjeseca... 3,5 puta jeftinije nego u BiH ;)
Ovako mi najlakse jer ne moram misliti kad ce mi doci na napltu i tada deblokirati karticu koja mi je po defaultu blokirana ;)
Ne zbog nedostatka sredstava vec je to usluga moje banke koju koristim za internet placanje....

Pozdrav ekipa!
Ima li netko isto problem sa Netflix-om? Pokazuje stalno gresku ui-800-3 i sto god pokusam napraviti, nece i nece.
Ganz nova Philips TV je, Internet radi bez problema, sve je azurirano na TV-u.
Nemogu naci seriju Suits(Face)
Dodani titlovi 2021g, dostupno 3g? Nema što nisam upisao?