MAXtv - Android i Windows

Više nema aplikacije za Windows već ide preko web UI - https://mojmaxtv.hrvatskitelekom.hr/ koji radi i na Tizen OS web browseru.
A za aplikaciju, minimum je Android 7.1+ , nemodificirani Adroid (dakle prepoznaje bootloader unlock :/ ) i radi uz to.
Prijava ide preko Moj Telekom ID podataka, a ako je to onaj stari MaxTV 2 GO onda su isti podatci za prijavu.
Napomena: HT zaposlenik, govorim što znam i kako ide. Možda si na području gdje je već migrirano na novu MaxTV platformu pa ti zato više ne daje stari 2Go da se koristi, a ako je bio standalone tj posebno, sad se to uzima kao nova fiksna usluga gdje je moj savjet samostalni MaxTV L paket (najbolji od svih) za 21EUR bez STB (kojeg niti nije potrebno imati, ja na svojem Xiaomi Mi Box S 2gen boxu, kompu i mobitelu uz dokupljen dodatni stream gledam kad poželim)

Više nema aplikacije za Windows već ide preko web UI - https://mojmaxtv.hrvatskitelekom.hr/ koji radi i na Tizen OS web browseru.
A za aplikaciju, minimum je Android 7.1+ , nemodificirani Adroid (dakle prepoznaje bootloader unlock :/ ) i radi uz to.
Prijava ide preko Moj Telekom ID podataka, a ako je to onaj stari MaxTV 2 GO onda su isti podatci za prijavu.
Napomena: HT zaposlenik, govorim što znam i kako ide. Možda si na području gdje je već migrirano na novu MaxTV platformu pa ti zato više ne daje stari 2Go da se koristi, a ako je bio standalone tj posebno, sad se to uzima kao nova fiksna usluga gdje je moj savjet samostalni MaxTV L paket (najbolji od svih) za 21EUR bez STB (kojeg niti nije potrebno imati, ja na svojem Xiaomi Mi Box S 2gen boxu, kompu i mobitelu uz dokupljen dodatni stream gledam kad poželim)
a kolega koji odjel? :)

Stari 2Go mi ne radi. Ovo iz browsera sam našao.
Skinuo sam apk s bratovog mobitela ali ne funkcionira na android boxu (tx9s) ni na redmi note 8t, javlja: libalice.so not found.
Našao sam apk-ove na:
https://apksos.com/app/hr.telekom.android.maxtvp
ali samo najstariji (2.0.649) se pokreće na tx9s, ali se smrzava.

Pozdrav, imam pitanje vezano za novu MaxTV aplikaciju. Brat mi je u Njemačkoj i poslao sam mu EON box. Sve radi top. Sad imam
i MaxTV. Instalirali smo mu MaxTV. Sve izgleda super, ali kad pokrene kanal svako malo mu šteka.
Ima optiku, do interneta nije. Otišao je i do prijatelja, ista stvar. Eon radi savršeno. Max steka.
Nedavno sam negdje pročitao da je netko napisao da Max radi super na EON boxu. Jel možda do settingsa?

Gledaš istovremeno tri streama na samostalnom MAXtv L paketu? Prema informacijama na MAXtv- česta pitanja i odgovori ‐ Hrvatski Telekom to nije moguće.
Izgleda da je maxtvtogo prestao funkcionirati.
Kažu da se može skinuti maxtv nova aplikacija za android, na redmi note 8t ne pronalazim ju u google playu. Ali meni je i važnije da mi radi na pc-u. Ne uspijevam naći nigdje instalaciju za win10.
Koji su to smetlari, prodaju uslugu, a onda ni obavijest ne pošalju da će se stvari mijenjati i da se možeš pripremiti.