Mitch sub 1.1.2011 15:04

Evo, neki frajer sa HTV-a za Dnevnik (22.12.2010) je reko da će na novim programima (hrt 3 i 4) biti :
Jedan će biti informativni (news) a drugi iznenađenje, također je naglasio da nezna kad će krenuti s emitiranjem.

Nisam pročitao u temi, pa evo da kažem. Čini se da mi je agent dobro rekao, nešto malo će biti u 16:9.

blacko sub 1.1.2011 15:42
hrabri zec kaže...

ja nemam opciju na prijemniku za mux A. sta sad da radim? da kupim novi? stan mi je zemljopisno tako stoji da sam jedva i do sad imao tv signal.  {#}

Ne kužim kako nemaš, to ti je samo druga frekvencija, odnosno kanal.

fakEEE kaže...

pozdrav..evo ja trazio i nasao sljedece programe - HRT 1 , 2, rtl, nova, rtl, rtl2, doma tv, jabuka tv, z1, kapital net i net , te jos jednom rtl i novu (istu kao i ove prije )

problem je sto na hrt1, hrt2, novoj i rtlu imam sve super sliku, a na rtl2 i doma tv mi slika preskace i zaustavlja se a da idem antenu stavljat tako da njima odg, gubim ova prva 4 :S

a jabuku,z1 i net imam al sve crno,isto se problem rjesava micanjem antene ali opet se drugi programi mjesaju.. jel moguce onda nekako to popravit? alternativa il kupnja neceg?

p.s. i da..kako obrisem programe kao sto su mi duplikati rtl-a i nove tv?

soz4{#}, ali da ne otvaram novu temu :)

Bolja antena.

Ako i nemaš opciju brisanja programa, stavi ih na kraj popisa tv programa.

A brisanje ti ovisi o prijemniku.

DAXY011 sub 1.1.2011 16:08
fakEEE kaže...
kako obrisem programe kao sto su mi duplikati rtl-a i nove tv?

Na daljinskom stisneš ''meni'' i odeš na TV popis i ispod popisa imaš nekoliko opcija (zaključavanje, uređivanje, pomicanje, brisanje...). Tako je barem na većini uređaja pa se nadam da ćeš uspjeti naći.

fakEEE sub 1.1.2011 16:19

evo uspio sam pobrisat..

nego sredio sam i ove programe da mi ne prekidaju hrt 3,4,doma tv i rtl2 =)

ali me zanima zasto mi pronade z1,net tv i jabuku a ne prikazuje mi programe,nego sve crno? ne razumijem zasto je u anteni ak ih pronade ko i sve ostale na tom mjestu, a samo njih prikazuje crno ostalo sve u redu?

p.s. nisam procitao sve postove o HRT3 i 4 pa me zanima dali je i vama na njima zasada program HRT1 i 2 ?

fakEEE sub 1.1.2011 17:44
DAXY011 kaže...
fakEEE kaže...
p.s. nisam procitao sve postove o HRT3 i 4 pa me zanima dali je i vama na njima zasada program HRT1 i 2 ?

Evo ti odgovor na pitanje: Marko :D

bzvz xD osim ako ce se nadodat nesto drugo s vremenom na te progr..? :)

denix sub 1.1.2011 18:03
PoToKTM kaže...

Zašto na maxtvu nema dome i rtl2?

to se moraš obratiti t-comu. Oni su ti koji su nadležni za to, pa ako neće, ni ne moraju emitirati te programe jer su od komercijalnih televizija.

RePlaY sub 1.1.2011 23:21
freddie kaže...

nije to ništa ljudi, ja našo nešto što se zove 'norkring- mux- b', 'sony za sutra' i 'pink si' al nema slike za sad, samo info o kanalu..

Ovo "Sony za sutra" je kanal za nadogradnju softvera za sony televizore.

Evo nešto više tu.

Oldy ned 2.1.2011 03:02

da meni je na hrt3 i hrt4, prvi idrugi i svima će biti jer eto mi mnogi nakon što smo sišli sa krova i nabavili sobnu antenu više ne lovimo mux a jer je sad prenisko frekvencijski za sobne antene pa su se smilovali ponajprije zbog onih u zgradama koji se nisu pripremili pa isto ne love da privremeno vrate ta dva, jer im ta dva nova ionako ne idu, a mi opet na krov ako hoćemo loviti glavne nacionalne, lokalne možemo i sa sobnom, oni su lošiji valjda pa im ne treba vanjska :p

(s)izgoreo ned 2.1.2011 03:47

ovo s HRT3 i 4 mi sliči na izliku za reprize i povećanje pretplate radi dodatnog sadržaja... BTW nisu li sve televizije s nacionalnom koncesijom u biti javne... pa neka dijele pare od pretplate i smanje reklame u skladu sa zakonom koji kači HRT i gdje su termini reklama u raznoraznim teletekstima i ostalim rasporedima tv programa da znam kad isključit TV kad idu četri idijota iz karlovačkog i vanish

Marko :D ned 2.1.2011 10:34

Evo me sa informacijom za emitiranje na max-tvu ,bnetu i to..

MAXtv - RTL2 samo, sa doma tv nisu našli zajednički jezik (zato nema dome)

Bnet - RTL2,DOMA TV

Iskon.TV - RTL2 (nesigurna informacija!)

Amis TV - Nema Informacija

Mitch ned 2.1.2011 11:14
Marko :D kaže...

Evo me sa informacijom za emitiranje na max-tvu ,bnetu i to..

MAXtv - RTL2 samo, sa doma tv nisu našli zajednički jezik (zato nema dome)

Bnet - RTL2,DOMA TV

Iskon.TV   - Nema Informacija

Amis TV - Nema Informacija

Hvala za Bnet, za Iskon mozes staviti isto sto i za Maxtv, a za amis neznam (to me najviše interesira)

Mitch ned 2.1.2011 14:23
MorciTheCroat kaže...

Mislim da bi nakon toliko postova bilo u redu da mod ispravi naziv teme (DVB-T umjest DBV-T)

Sorry na OT.

vec sam ja prijavio poruku (svoju) 2 puta no i dalje ništa, no ja sam prvi put stavio naslov "Našao sam" HRT 3 i 4 na DVB-T

Dario ned 2.1.2011 20:36

HRT3 emitira HRT1 a HRT4 emitira HRT2 do 28. veljače 2010.

To rade jer su na HRTu primili dosta poziva korisnika sa problemom prijema MuxA signala na kojem su sad HRT1 HRT2 Nova i RTL

Ovo je kao neka međuprijelazna faza za sve one koji iz nekih razloga ne hvataju MuxA.

Poslije toga se reemitiranje gasi, jer s esmatra da će se svi prebaciti na MuxA,  a pokretanje novih specijaliziranih programa za HRT3 i HRT4 nije izvjesno još neko vrijeme ( financije, financije).

denix pon 3.1.2011 16:36
maxy0 kaže...

živim u vrbovcu... di trebam okrenut antenu di će najbolje primat signal

prema Sljemenu. Ja živim 20-ak kilometara dalje od Vrbovca i usmjerena mi je prema Sljemenu i hvatam 12 programa. Antena je riblja kost, na krovu, sa pojačalom

chvarko_007 pon 3.1.2011 17:37

Zanima me nešto...

Živim u kraju di mi je najbliži odašiljač od kuće udaljen oko 3 km. Pošto je to manji i za tv kuće "neisplativ" odašiljač nisu postavili na njega MUX B kao i MUX D (za lokalnu tv). Zvao sam prije neki dan u htv-ovu službu za korisnike i oni su se naravno ogradili i rakli da oni s time nemaju ništa, već odluku o MUX-u B i D donose privatne tv kuće i lokalna televizija. U cijeloj su D03 regiji postavljena samo dva odašiljača koja odašilju MUX B. Taj je odašiljač udaljen oko 25 km od moje kuće i moja antena ne hvata taj signal. Zanima me kakvu bi opremu trebao kupiti (antenu, pojačalo) da bih mogao hvatati taj signal i da li je moguće hvatati signal na takvoj udaljenosti ako je samo nekoliko km od mene bliži odašiljač? Imam mpeg 4 prijamnik, i zanima me još cijena opreme koju bih trebao dodatno kupiti?

Mitch pon 3.1.2011 17:39

Išao ja kod strica (dubrava) i on na svojoj kući (krovu) ima starruu antenu (iz 1990-tih) i lovi 29 programa (sve slovenske i hrvatske, neke talijanske, i sve dostupne na cijelom balkanu u mpeg 4)