HRT 3 i HRT 4 na DVB-T-u

ja nemam opciju na prijemniku za mux A. sta sad da radim? da kupim novi? stan mi je zemljopisno tako stoji da sam jedva i do sad imao tv signal.
Ne kužim kako nemaš, to ti je samo druga frekvencija, odnosno kanal.
pozdrav..evo ja trazio i nasao sljedece programe - HRT 1 , 2, rtl, nova, rtl, rtl2, doma tv, jabuka tv, z1, kapital net i net , te jos jednom rtl i novu (istu kao i ove prije )
problem je sto na hrt1, hrt2, novoj i rtlu imam sve super sliku, a na rtl2 i doma tv mi slika preskace i zaustavlja se a da idem antenu stavljat tako da njima odg, gubim ova prva 4 :S
a jabuku,z1 i net imam al sve crno,isto se problem rjesava micanjem antene ali opet se drugi programi mjesaju.. jel moguce onda nekako to popravit? alternativa il kupnja neceg?
p.s. i da..kako obrisem programe kao sto su mi duplikati rtl-a i nove tv?
soz4, ali da ne otvaram novu temu :)
Bolja antena.
Ako i nemaš opciju brisanja programa, stavi ih na kraj popisa tv programa.
A brisanje ti ovisi o prijemniku.

Na daljinskom stisneš ''meni'' i odeš na TV popis i ispod popisa imaš nekoliko opcija (zaključavanje, uređivanje, pomicanje, brisanje...). Tako je barem na većini uređaja pa se nadam da ćeš uspjeti naći.

evo uspio sam pobrisat..
nego sredio sam i ove programe da mi ne prekidaju hrt 3,4,doma tv i rtl2 =)
ali me zanima zasto mi pronade z1,net tv i jabuku a ne prikazuje mi programe,nego sve crno? ne razumijem zasto je u anteni ak ih pronade ko i sve ostale na tom mjestu, a samo njih prikazuje crno ostalo sve u redu?
p.s. nisam procitao sve postove o HRT3 i 4 pa me zanima dali je i vama na njima zasada program HRT1 i 2 ?

Evo ti odgovor na pitanje: Marko :D

Zašto na maxtvu nema dome i rtl2?

Evo ti odgovor na pitanje: Marko :D
bzvz xD osim ako ce se nadodat nesto drugo s vremenom na te progr..? :)

to se moraš obratiti t-comu. Oni su ti koji su nadležni za to, pa ako neće, ni ne moraju emitirati te programe jer su od komercijalnih televizija.

nije to ništa ljudi, ja našo nešto što se zove 'norkring- mux- b', 'sony za sutra' i 'pink si' al nema slike za sad, samo info o kanalu..

nije to ništa ljudi, ja našo nešto što se zove 'norkring- mux- b', 'sony za sutra' i 'pink si' al nema slike za sad, samo info o kanalu..
Ovo "Sony za sutra" je kanal za nadogradnju softvera za sony televizore.
Evo nešto više tu.

meni lovi kanal a,tv4 rijeke,tv plus,hrt1,2,3,4,nova tv,nova tv hd,z1,net tv,slo1,2,3,rtl,rtl2,doma tv,hd promo,jabuka tv,kapital network.

još sam našo norkring mux b pink si info tv.

da meni je na hrt3 i hrt4, prvi idrugi i svima će biti jer eto mi mnogi nakon što smo sišli sa krova i nabavili sobnu antenu više ne lovimo mux a jer je sad prenisko frekvencijski za sobne antene pa su se smilovali ponajprije zbog onih u zgradama koji se nisu pripremili pa isto ne love da privremeno vrate ta dva, jer im ta dva nova ionako ne idu, a mi opet na krov ako hoćemo loviti glavne nacionalne, lokalne možemo i sa sobnom, oni su lošiji valjda pa im ne treba vanjska :p

nemam maxtv ali predpostavljam da je idotski pusatati sliku na kojoj pise pocinje sa emitiranjem 2.1 u 18h?

ovo s HRT3 i 4 mi sliči na izliku za reprize i povećanje pretplate radi dodatnog sadržaja... BTW nisu li sve televizije s nacionalnom koncesijom u biti javne... pa neka dijele pare od pretplate i smanje reklame u skladu sa zakonom koji kači HRT i gdje su termini reklama u raznoraznim teletekstima i ostalim rasporedima tv programa da znam kad isključit TV kad idu četri idijota iz karlovačkog i vanish

Evo me sa informacijom za emitiranje na max-tvu ,bnetu i to..
MAXtv - RTL2 samo, sa doma tv nisu našli zajednički jezik (zato nema dome)
Bnet - RTL2,DOMA TV
Iskon.TV - RTL2 (nesigurna informacija!)
Amis TV - Nema Informacija

Evo me sa informacijom za emitiranje na max-tvu ,bnetu i to..
MAXtv - RTL2 samo, sa doma tv nisu našli zajednički jezik (zato nema dome)
Bnet - RTL2,DOMA TV
Iskon.TV - Nema Informacija
Amis TV - Nema Informacija
Hvala za Bnet, za Iskon mozes staviti isto sto i za Maxtv, a za amis neznam (to me najviše interesira)

Ne znam za vas ali danas kad sam prebacio na hrt 3 kanal(hrt 1) pisalo je 16:9! Fo je bilo u 7 ujutro

pa kaj ti lose vidis covjece vis da su oni razvukli u 16:9 i pola slike fali

Mislim da bi nakon toliko postova bilo u redu da mod ispravi naziv teme (DVB-T umjest DBV-T)
Sorry na OT.

Mislim da bi nakon toliko postova bilo u redu da mod ispravi naziv teme (DVB-T umjest DBV-T)
Sorry na OT.
vec sam ja prijavio poruku (svoju) 2 puta no i dalje ništa, no ja sam prvi put stavio naslov "Našao sam" HRT 3 i 4 na DVB-T

Ja sam pronašao HRT 3 i 4 i na trojci je HRT 1, a na četvorci je HRT 2. Zna li netko kad će oni početi s emitiranjem?

HRT3 emitira HRT1 a HRT4 emitira HRT2 do 28. veljače 2010.
To rade jer su na HRTu primili dosta poziva korisnika sa problemom prijema MuxA signala na kojem su sad HRT1 HRT2 Nova i RTL
Ovo je kao neka međuprijelazna faza za sve one koji iz nekih razloga ne hvataju MuxA.
Poslije toga se reemitiranje gasi, jer s esmatra da će se svi prebaciti na MuxA, a pokretanje novih specijaliziranih programa za HRT3 i HRT4 nije izvjesno još neko vrijeme ( financije, financije).

Ja sam pronašao HRT 3 i 4 i na trojci je HRT 1, a na četvorci je HRT 2. Zna li netko kad će oni početi s emitiranjem?
NE POSTOJI HRT 3 I HRT 4!!! SAMO OZNAKA

taj norkring mux b...jel zna tko datum kad počinje emitiranje?

živim u vrbovcu... di trebam okrenut antenu di će najbolje primat signal

joj bil je neki program kaj ti preko google mapsa prikazuje najblizi repetitor, pa ti kaze kak trebas stavit

živim u vrbovcu... di trebam okrenut antenu di će najbolje primat signal
prema Sljemenu. Ja živim 20-ak kilometara dalje od Vrbovca i usmjerena mi je prema Sljemenu i hvatam 12 programa. Antena je riblja kost, na krovu, sa pojačalom

Zanima me nešto...
Živim u kraju di mi je najbliži odašiljač od kuće udaljen oko 3 km. Pošto je to manji i za tv kuće "neisplativ" odašiljač nisu postavili na njega MUX B kao i MUX D (za lokalnu tv). Zvao sam prije neki dan u htv-ovu službu za korisnike i oni su se naravno ogradili i rakli da oni s time nemaju ništa, već odluku o MUX-u B i D donose privatne tv kuće i lokalna televizija. U cijeloj su D03 regiji postavljena samo dva odašiljača koja odašilju MUX B. Taj je odašiljač udaljen oko 25 km od moje kuće i moja antena ne hvata taj signal. Zanima me kakvu bi opremu trebao kupiti (antenu, pojačalo) da bih mogao hvatati taj signal i da li je moguće hvatati signal na takvoj udaljenosti ako je samo nekoliko km od mene bliži odašiljač? Imam mpeg 4 prijamnik, i zanima me još cijena opreme koju bih trebao dodatno kupiti?

Išao ja kod strica (dubrava) i on na svojoj kući (krovu) ima starruu antenu (iz 1990-tih) i lovi 29 programa (sve slovenske i hrvatske, neke talijanske, i sve dostupne na cijelom balkanu u mpeg 4)
Evo, neki frajer sa HTV-a za Dnevnik (22.12.2010) je reko da će na novim programima (hrt 3 i 4) biti :
Jedan će biti informativni (news) a drugi iznenađenje, također je naglasio da nezna kad će krenuti s emitiranjem.
Nisam pročitao u temi, pa evo da kažem. Čini se da mi je agent dobro rekao, nešto malo će biti u 16:9.