DVB-T i satelit na iskom kabelu?

Moguće je, treba ti dvbt/sat combiner i dvbt/sat splitter. Kombiner ide kod antena, splitter kod tv-a

+ dobar kabel (puno žica-bakra, ono zašto je jedan skuplji.. jer mora prenjeti veći spektrar-količinu signala i ako se primjete problemi tad je kabel neadekvatan + spojevi..).

Za TV i SAT se koriste RG6 kablovi a razlike u cjeni su prema specifikacijama pa je skuplji onaj koji je otporan na UV (sunce) i na one koji imaju manje gušenje signala po dužini (npr. -120dB na dužini od 100m) i boljim vrstama izolacija između srednjeg vodiča i opleta (npr. pjena/foam).
Jeftiniji štede na bakru pa je srednji vodič od pobakrenog željeza koji u vlažnom okruženju na spojevima oksidira :(

Hvala svima, uspio sam ovo povezati na 1 TV.
Sljedeći korak bi bio napraviti istu stvar za jedan dodatni TV. To bi trebalo funkcionirati ako dodam samo splitter, ili nije tako jednostavno?
Skica na slici.

Radit ce ovako samo ako gledas isti kanal na oba tv. Treba ti twin LNB, i dalje svaki tv svoj par combinera. Za zemaljsku stavis spliter prije combinera. Tako mozes do 4 ili 8 tv-a sa quad/octo LNBom.

U pravu si, imam twin lnb. Splitter znači samo na antenu. Ne bi trebalo biti problema, nije potrebno nikakvo pojačavanje signala?

Sa dobrom antenom ne bi trebalo biti problema. Jednom sam radio nesto slično sa spliterom na 6 tv-a i 2xquad LNB. Sve pasivno, radilo bez problema, 10ak km od tv odasiljaca

Hvala svima na savjetima, sve spojeno, radi bez problema.
Pozdrav,
da li je moguće kroz isti koaksijalni kabel dovesti signal do TV-a sa satelitske i DVB-T antene?
Ako da, kako to izvesti?
Hvala