Limited798 ned 13.1.2013 13:27

Pozdrav raja,e ovako,imam dvb-t prijemnik strong srt 5303,i kada zelim da snimim nesto sa tv-a evo konkretno neku pjesmu sa CMC-a,prikljucim USB i signal mi se potpuno izgubi,a CMC postane nemoguce gledat,kada iskljucim USB slika se normalizira za 15-ak sekundi,molim vas za pomoc,ako moze da mi kazete moze li se to ikako popravit.HVALA!!!

IMVK ned 13.1.2013 13:42
Limited798 kaže...

Pozdrav raja,e ovako,imam dvb-t prijemnik strong srt 5303,i kada zelim da snimim nesto sa tv-a evo konkretno neku pjesmu sa CMC-a,prikljucim USB i signal mi se potpuno izgubi,a CMC postane nemoguce gledat,kada iskljucim USB slika se normalizira za 15-ak sekundi,molim vas za pomoc,ako moze da mi kazete moze li se to ikako popravit.HVALA!!!

Limited798 kaže...

bilo ko???????

BUMPANJE JE DOZVOLJENO JEDNOM U 24 SATA!

Ovo  je forum, a ne helpdesk neke usluge koju plačaš, pa da netko mora pomoći u što kraćem vremenu!

Shumy sri 1.3.2017 14:58

Pozdrav.

Imam problem sa snimanjem preko DVB-T prijamnika,Nytrobox NB-4001 USB.

Iako ima dosta kvalitetnu sliku i odličan prijam programa,imam osjećaj da je totalno smeće što se tiče snimanja programa kojeg namjestim preko postavki tj. da snima u određeno vrijeme.

Sinoć sam namjestio da snimi film u trajanju 2 sata (23:45-01:45),i naravno snimio ga je jedva do pola. Ne znam jeli u pitanju uređaj,usb stick ili nešto treće...

Shumy sri 1.3.2017 18:45
Marko :D kaže...

Dva su najčešća razloga zašto se automatski prekida snimanje:

1. USB je pun
  2. EPG se promijenio (film se odužio zbog reklama, pa je trajao duže nego što je namješteno na EPG-u)

Ne,ništa od toga nažalost.

USB sam formatirao. Marka USB sticka je PNY,16 gigabajta kapaciteta.

Za EPG nevjerujem pošto je snimao jedva 40 minuta,a stavio sam da snima točno 2 sata.

Shumy sri 1.3.2017 23:27
Arendelle kaže...
Shumy kaže...

Za EPG nevjerujem pošto je snimao jedva 40 minuta,a stavio sam da snima točno 2 sata.

Kolika je veličina snimljenog materijala?

Oko 1gb je uspio snimiti,ne znam sad točno pošto sam ga u međuvremenu formatirao. Stavit ću večeras opet na snimanje pošto ima repriza od jučer pa vam sutra popodne sve javim...

Shumy čet 2.3.2017 18:10

Evo ovako. Sinoć sam stavio na snimanje i opet nema boljih rezultata.

Namjestio sam neka snima oko dva sata (01:45-3:40),a uređaj je snimao samo sat vremena (do 02:46).

Na prvoj slici je rezultat koji sam dobio,a doduše i prije bih imao isto isječeno po 15-20 datoteka. Sveukupno zauzima 2,87 gigabajta.

Usput,nemojte mi zamjeriti što sam još uvijek na XP-u 

Na drugoj slici je prikazan taj program preko kojeg sam uvijek pokretao snimku i uvijek je pisalo što bih usnimio. Sada nema ništa i samo piše "nema programa".