Telemach Hrvatska (bivši Tele 2)

Tužili smo Tele2

zelenapaprika pet 30.7.2021 15:52
bunker kaže...


Jedan scan i sve bu jasno
😉

 da, da, scan. Tražio sam ja tu scan ugovora s teleoperaterom u jednoj temi u kojoj se nekolicina hvalila svojim pregovaračkim sposobnostima, pa sam dobio odgovor da što bih ja htio i da što se taj tip ima nekome pravdati ili tako nešto. Toga se sigurno sjećaš.

 

Tako da je traženje scana ovdje izlišno, jer se to u pravilu ne događa.

ihush pet 30.7.2021 15:53
rui_costa kaže...

..

temu treba lockat a autora protjerat s foruma.

cak ga i tele2 moze tuziti za klevetu sto javno siri gluposti.

 -slažem se. .. no što ćemo bez forumaša? bez bunkera? :)

-tj recimo da ovaj širi gluposti, dok bunker širi dezinformacije, suprotno zakonu, zakonu o zaštiti potrošača.. pravila foruma itd. direktno na štetu potrošača, odnosno svatko tko krši zakon ili osporava zakonski porpisano pravo, propise treba biti sankcioniran, moderiran.. itd. a tu bunker (da ne nabrajamo ekipu.. zna se) uvjerljivo vodi.

 

-ja bi rekao, neka ih.. no modovi trebaju moderirati, pa recimo i u ovom slučaju, ne protiv bunkera nego autora tj objektivno .. dok u postovima-temama to trebaju protiv onih koji to čine tj bunker.

PzKpfw pet 30.7.2021 21:46

 

Ne mogu drito ići na sadržaj teme, al mi dozvolite da vam napišem koju....

 

Ljudi, ajd nemojte se poigravati sa dobronamjernošću i savjetima našeg forumaša Bunkera. On sve piše u najboljoj vjeri.

Budite uopče sretni što vam jedan čovjek iz struke želi pomoći i nešto vas korisno naučiti.

 

On je onima koji to žele preko foruma već uveliko pomogao sa svojim savjetima. Vjerujte te mi. On sa svojim stručnim iskustvom, kao i sa životnim iskustvom vam itekako može pomoći, kako što napraviti i da ne srljate u neke profesionalne i životne pogreške. 

 

Mislim, idete pisati čovjeku koji je godine i godine proveo kao kriminalist da ne poznaje zakon??? Ah, da ...to vam je kao da Štefu Lamzi ili R.Prosinečkom idete reći da ne znaju igrati nogomet.

Naime, Štef Lamza je za mene najbolji igrač nogometa za sva vremena. 

 

Bunker je igrač. Pošten životni igrač na strani Dobra.

 

 

 

bunker sub 31.7.2021 09:26


Paprika , ovo je forum tako da.... Moje je da pitam za potvrdu nečijih tvrdnji, i nepada mi napamet da ja nekome nešto dokazujem prije nego se meni podastre ono kaj sam prvi tražio... Da sam se pritom pozvao na bilo kaj ( bonton, un, ženevsku konvenciju...nebitno ) dežurni dušebrižnici bi to posprdno omalovažili jer se takav razvoj ne uklapa u njihov scenario.... Jbg, unaprijed se nazire bar 5 njihovih poteza, no pustiš decu da se igraju i da pritom misle kako su nekaj bitno postigli i nekome nešto pokazali. Alan Ford u punoj punini 😉, tema je sprdnja od samog starta, a dušebrižnici uleću u zamku ko muhe na drek bez i najmanjih naznaka da kuže u kaj su upali....

Ti si mi ok, more riješio....?


@ihush , obzirom da si jedan od većih obožavatelja mog kulta, vrijeme je da osnuješ fan club.... 😂

Nadam se da si dobro, iako me nekad zabrine kratkoća tvojih ilijada pa se tada zabrinem za tebe.... 😉


@pzkpfw

Hvala na podršci. Baš me zanima koliko bi ljudi pisalo to kaj piše kada bi to morali pod svojim pravim identitetom. Moj pravi identitet je ovdje više puta objavljen, neradim ništa radi čega bih se morao skrivati, neki forumaši su mi i frendovi na fb gdje sam također pod punim imenom i prezimenom... Dao bog da najavljeni zakon pooštre do te mjere da bez pravih podataka i provjere nemožeš niti pristupiti internetu a kamoli prosipati pamet, mislim da bi se tada komentari svodili na smajliće i palčeve....

Godišnji gotov ?

PzKpfw sub 31.7.2021 12:35

@bunker

 

Ovo godine sam trebao ići od 16.08, al' je to sada manje bitno, jer sam napokon promijenio struku. Sa magarca na konja. Samo eto, još nisam oglasio na BUG-forumu.

Svugdje drugdje jesam. Čak i na policiju.

........

 

Sada uskoro krećemo sa novim/starim kolegama iz IT struke u nove radne pobjede, a moji zašitari moraju dalje bez mene.

 

EDIT: uvijek dobro imati MUPovce na svojoj strani. Nikada kontra prekršajnog i kaznenog zakona.