Telemach Hrvatska (bivši Tele 2)

Telemach – Fiksne i mobilne usluge [Rasprava]

geek_boy pet 9.12.2022 13:58

Jel ima ko jos problema sa uplatama tj placanjem racuna naime platim racun za mob i poslije 2 dana jos stoji da nije proknjizeno?ovo je drugi mjesec za redom da imam problema stim a dokaz o uplati imam (izvadak m-bankarstvo)

mzopg sri 14.12.2022 19:34
HARDWELLGO kaže...

Moze li se uzeti mobitel na pretplatu (paket unlimited) i da tu karticu stavim u router a u mobitel ubacim a1 karticu i koristim bonove? Sad imam telemach pokucni internet samo bez ugovora a taj bi otkazao

Tko ti brani, trebalo bi raditi bez problema.

brka911 čet 15.12.2022 14:29

Pozdrav, zanima me kako mogu otkazati uslugu bivši pokućni internet. Nemam ugovornu obvezu, ali nigdje ne mogu naći što trebam napraviti da od idućeg mjeseca otkažem tu uslugu. Naravno pošto korisničke podrške nema ili je ja ne znam dobiti zna li netko na koji način to napraviti?

mjaneci3 čet 15.12.2022 15:01
HARDWELLGO kaže...

Moze li se uzeti mobitel na pretplatu (paket unlimited) i da tu karticu stavim u router a u mobitel ubacim a1 karticu i koristim bonove? Sad imam telemach pokucni internet samo bez ugovora a taj bi otkazao

Samo računaj da svakih 10gb moraš slati SMS "NASTAVI".

HARDWELLGO čet 15.12.2022 16:44
mjaneci3 kaže...
HARDWELLGO kaže...

To je ako se u jednom danu potrosi vise od 10 GB

HARDWELLGO čet 15.12.2022 17:28
dado16 kaže...
nakon potrošenih 5 gb, svakih 2 gb moras slat nastavi, i to nekad ne bude instant, tak da nemre nikako zamjeniti pokucni

Neograničeno korištenje po maksimalno dostupnoj brzini nakon potrošenih 10 GB u danu omogućeno je slanjem SMS poruke NASTAVI neograničeni broj puta.

DDavorin čet 15.12.2022 19:11
dado16 kaže...
imam unlimited na svom osobnom broju pa ovo govorim iz iskustva, meni nakon 5gb vec stize i onda me hebe svakih 2 gb, pa sam odustao bilo šta skidat preko mobitela

Ili koristiš tarifu od prije nego što su povećali limit ili je neka greška kod tebe jer 10GB pa SMS piše i na njihovoj stranici isprobano prije 4mj.

Crocopzmaj12 čet 15.12.2022 19:21
dado16 kaže...
imam unlimited na svom osobnom broju pa ovo govorim iz iskustva, meni nakon 5gb vec stize i onda me hebe svakih 2 gb, pa sam odustao bilo šta skidat preko mobitela

na 27 stranici je kolega napisao kako ovaj problem riješiti...

od kad sam postavio, zaboravio kako izgleda odgovoriti i zajebavat se sa netom... ps5 igre se skidaju na mob u roku keks, jer je kućni net mrtvi iskon...

L10N3 čet 15.12.2022 19:37
mjaneci3 kaže...
HARDWELLGO kaže...

I mene gnjavili sa tim porukama a onda sam ih nakon nekog vremena nazvao i rekao da ne želim ograničenja pošto sam uzeo unlimited paket onda to treba i biti i zaprijetio sam da cu ih prijaviti udruzi potrošača i od tog poziva više ne dobijam te poruke.

Ali ozbiljno..  

Inače i ja i supruga oboje imamo pretplatu kod njih i za oboje plaćam skoro 600kn(sa ratama uređaja), znači nije mali iznos, više od polovice tog iznosa ide samo na pakete i još da si dozvolim te pizd***je sa slanjem poruka.. ma kako da ne..

HARDWELLGO čet 15.12.2022 19:39
DDavorin kaže...
dado16 kaže...

Ili koristiš tarifu od prije nego što su povećali limit ili je neka greška kod tebe jer 10GB pa SMS piše i na njihovoj stranici isprobano prije 4mj.

Pa je li na svakih 10 gb ili 10 gb je dnevno limit. Jer ako je 10 gb dnevni limit to mi moze funkcionirat na pokucnom jer ne trosim toliko dnevno

HARDWELLGO čet 15.12.2022 20:49
DDavorin kaže...
HARDWELLGO kaže...

S21 FE cijena na webshopu 2200 uz unlimited a kad dodes u poslovnicu cijena 3400 kn. Stvarno dno

Uzmi preko web shopa i ta cijena će ti biti

sad je i preko webshopa 3400 izgleda da nema vise popusta, iako kad udem u taj njihov adventski kalendar nije naznaceno da je s21 fe rasprodan

HARDWELLGO pet 16.12.2022 10:54

Vidim sada da je nestalo da, ali i kada sam prvi put vidio tu ponudu pisalo je "Uređaj nije dostupan online, pošaljite upit." Očto onda nije bilo sudeno, a i svakako sam pikirao A53 te cu sada pricekati do 24.12 hoce li A53 biti sto jeftiniji a mozda i S21 FE bude na zalihama opet. 

struja1911 pet 16.12.2022 14:11

Ja dok sam koristio mobitel u 4G mreži dolazila mi je ona poruka kako sam ispucao dnevni limit od 10GB i kako trebam poslati SMS NASTAVI na 13880 za dodatna 2GB, međutim zadnja 2 puta sam skidao igrice ali na 5G mreži i nikakva poruka nije došla. Zadnje što sam skinuo je igrica veličine 43GB. Može li netko od vas forumaša probati skinuti file veći od 10GB na 5G mreži pa javiti rezultat? Naravno, ako imate Tasker ili koju drugu sličnu aplikaciju prvo to deaktivirajte.

mjaneci3 uto 27.12.2022 07:32

Jel netko tražio u skorije vrijeme raskid ugovora zbog brzine?

U večernjim satima mi je DL brzina oko 1mbit i doslovno je nekoristiv internet. Odgovor podrške je da je bazna opterećena što nije moj problem očito... Savjeti?