Koji tablet - kao biljeznica?

Surface 3/4 obicni ili pro

Surface 3/4 obicni ili pro

...izgleda super, ali nesto mozda cjenovno njeznije?

Definiraj "stupanj" nježnosti!
Nešto do 1000.00 hrvatskih kržnaša, nešto do 2000.00, nešto do 3000.00 ili nešto ower the sky!
Šalim se sa onim dijelom ower the sky, ali odredi okvir moguć za manevriranje?!

Isprike, mislila sam da je jasno da netko s over the sky budzetom ne bi ni pitao XD
Do 1500-2000 za rabljeni bilo bi super :-) Naravno i ja bih najradije najnoviji surface pro ali :-/ :-/ :-/

Do 1500-2000 za rabljeni bilo bi super :-) Naravno i ja bih najradije najnoviji surface pro ali :-/ :-/ :-/
Ipak nabavi Surface :)
Sretna Nova! :)

https://www.hgshop.hr/proizvod/tablet-samsung-galaxy-tab-a-s-pen-sm-p550-9-7-quad-core-1-2-ghz-5mp/2mp-16gb/2gb-crni/206781
s pen u kompletu i posebni senzori bas za spen i stiluse...odlican uza crtanje, dakle i za pisanje/biljeske

Evo da ne otvaram novu temu, neka ova uskrsne iz mrtvih.
Pitanje je isto...koji bi tablet danas preporučili za korištenje umjesto bilježnice? Ima li šta takvo uopće? Koristio bi se na faksu za vođenje bilješki i sličnog...

Pitanje je isto...koji bi tablet danas preporučili za korištenje umjesto bilježnice? Ima li šta takvo uopće? Koristio bi se na faksu za vođenje bilješki i sličnog...
Remarkable 2 je brutalan uređaj za to. Nekoliko kolega ga ima na poslu i oduševljeni su. Mana je jedino što je dosta skup (oko 700€ ako se ne varam) a dobiješ tablet samo za pisanje. Ima e-ink ekran tako da ništa drugo osim pisanja i čitanja na njemu ne možeš raditi, ali to radi jako jako dobro.
A ako gledaš na tablet kao multipraktik uređaj (pisanje-multimedija i sl.) onda rađe gledaj na neki iPad sa olovkom.

Pogledaj i Kindle Scribe

Ako ti 12.1 inča nije prevelika dimenzija i odgovarati uređaj sa androidom onda bih preporučio Redmi Pad Pro koji je inače blizanac Poco tableta.
Nedavno se pojavio i trenutno u Linksu košta 250 ili 300 eura za verzije 6/128 i 8/256.
Olovka za njega je oko 70 eura, ali se ponegdje u inostranstvu može uzeti u promotivnom bundleu uključeno u cijenu samog uređaja.
Ja planiram ovih dana da svoj originalni Redmi Pad sa kojim sam vrlo zadovoljan zamijenim sa ovom većom Pro verzijom.
Prednosti ovakovog tableta u odnosu na skuplje e-ink uređaje koje su kolege prije mene predložile su veći displej (što može biti i mana u zavisnosti od preferencija) u boji, jači hardver, zvučnici, SD card reader, izlaz za slušalice, svestraniji i otvoreniji sistem na koji se može instalirati brdo dostupnog softvera, može se koristiti za dosta drugih stvari mimo samog hvatanja bilješki (gledanje videa, igranje, web surf ili bilo koje druge stvari koja se može raditi na android uređaju).
Ako ti uređaj treba samo za bilješke i veća cijena nije problem onda su možda prije predloženi uređaji bolji izbor.
Pozz svima
Nadam se da cete biti strpljivi s mojim pomalo lijenim upitom
"San" mi je imati tablet na kojem mogu stylusom uspjesno voditi biljeske (evernote scribble npr) bez vecih problema. Imam asus transformer no on mi je za to prevelik, prestar (prespor) i - koristim li "obican" debeli stylus - ima premalu kvalitetu biljeski
Dakle trazim tablet, idealno sa svojim stylusom koji je tanak i dobar, ne mora biti ultra novi model vec da ga mogu dobiti rabljenog za neku razumnu cifru... Help?
Ja pisem i risem, dakle mora podnijeti