IPad sa cvrknutim staklom

Search na ovom forumu je predobar pa sve mogu naći ali nisi li ti kupovao neispravne zmajnane grafičke da bi pekao prije par godina? Tako da stvarno nitko nije nikoga prevario, a ti kupiš sve i ono što ti 1000 ljudi kažu da ne
Lik je najbolji kupac u povijesti oglasnika!
Nema šta ovaj nije kupio, svaki tjedan tema jedna - Želja kupio novi gedžet, pratim ga godinama i bolji je od serija na Netflixu!
Samo ovaj mjesec:
1. Note 20 sa pijeskom u kameri
2. 2 x Macbook na kojem ne zna skrolati
3. I sad ovaj iPad.
Bila je dobra prošlogodišnja sezona kad je u 3 nastavku kupio Surface i plot twist - odvaja se ekran!
Ahahaha...al me nasmija, hvala puno.Tako ti je kad zivis u zajeb drzavi.

Da li ti te gadgete kupuješ da bi ih popravio? Ili da uštediš u odnosu na ful ispravne? Da li ih prodaješ dalje? Može neki elaborat o shemi djelovanja?

Da li ti te gadgete kupuješ da bi ih popravio? Ili da uštediš u odnosu na ful ispravne? Da li ih prodaješ dalje? Može neki elaborat o shemi djelovanja?
Jook ja imam "hoarding" malo googlaj pa ćeš ukapirati šta je to...
Plus imam težu mentalnu dijagnozu.
Nego društvo pokušavam prebacit fajlove preko iTunes ali imam problem:

Stigao je i drugi, uff ovaj je još više kvrcnuo...nisam vidio pukotine u gonjem levom uglu pre kupovine, ovaj je jako mudar fotke što je postavio ne vidi se ništa...
Nego nmg da nađem u svom gradu jeb..i cover za njih.
Neko mi samo neko kaže da ne vredi ovih para, pogledajte barem kod nas koliko se kreću samo futrole/coveri za jače modele:
https://olx.ba/pretraga?q=ipad+Pro+12.9
Nmg da verujem, ova firma jedna od jačih koja se bavi prodajom telefona, tableta nema cover za ovaj model...

Stigao je i drugi, uff ovaj je još više kvrcnuo...nisam vidio pukotine u gonjem levom uglu pre kupovine, ovaj je jako mudar fotke što je postavio ne vidi se ništa...
Nego nmg da nađem u svom gradu jeb..i cover za njih.
Neko mi samo neko kaže da ne vredi ovih para, pogledajte barem kod nas koliko se kreću samo futrole/coveri za jače modele:
https://olx.ba/pretraga?q=ipad+Pro+12.9
Nmg da verujem, ova firma jedna od jačih koja se bavi prodajom telefona, tableta nema cover za ovaj model...
Upravo to sam mislio pod onim kad sam ti rekao da te prevario. Kaže da je puknut i slika tako da se većina ne vidi.

Za cijenu 2 cvrknuta si mogao kupiti 1 normalan ili popraviti onaj prvi.

U tvojem prvom postu i onom kasnije imaš doslovno istu sliku "prvog" i "drugog" tableta.
Recimo meni bi jedan polupani služio kada bi jeftinije htio nabaviti uređaj za development, sve živo radi osim što je polupan ekran, ko ga j, još se da developat. Dva ne znam što će mi.
Hoarding gadgeta mogu razumjeti ali sve ima neke granice, bilo bi mi žao novaca, pogotovo ako krvavo radim za iste.
Ako imaš brdo gadgeta šibni fino na eBay i riješi se smeća, nemoj kod nas (vas) prodavati. Just my 2 cents.

Za cijenu 2 cvrknuta si mogao kupiti 1 normalan ili popraviti onaj prvi.
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!

Evo, kao jedan hoarder drugom. Vidi što sam danas ubrao.
Za 30€ laptop sa Full HD ekranom i3 procom i SSDom mislim da nije loše. I baterija drži 🤙
Imam ti ja ipad. Ovaj ima malo cvrknuto staklo, ali teško da ćeš primijetiti. Mislim da se pukotina ne može više proširiti.