Goclever tab r74 pitanja

BOK! imam jedno pitanje u vezi ovog tableta, nazalos na vase ne znam odgovoriti. Molim vas da mi kazete jeli je ovaj tablet dobar odnosno ne mora biti neki super onako srednji ?

BOK! imam jedno pitanje u vezi ovog tableta, nazalos na vase ne znam odgovoriti. Molim vas da mi kazete jeli je ovaj tablet dobar odnosno ne mora biti neki super onako srednji ?
Odnos cijene i kvalitete je super. Koristim ga na svakodnevnoj bazi. Na njega se mogu spojit miš i tastatura pa se da koristit i kao laptop. Jedino ima malo interne memorije 4Gigabajta ali sam kupio micro sd karticu od 32 gb tako da je dovoljan. Pokreće više/manje sve igre za android , filmove itd. Net je dosta brz i odaziv na touch screen je fenomenalan. Za tu cijenu ga definitivno preporučam. Što se tiče videopoziva za sad sam jedino uspio preko skype-a.

pozdrav evo namjeravam kupiti ovaj tablet sa auto nosacem za 1000 kn u elipsa,
pa bi htio cuti jos kakva iskustva u koristenju,koliko je fluidan u surfanju i valja li ta graficka sto?
jeli tesko prebaciti market na google play,moze li se desiti brick ili tako nesto
hvala

Pozdrav, evo ja kupio Goclever tab r74 i imam pitanje. naime htio sam napraviti update sa njihovog weba, ali kada mi nadje driver koji sam skinuo u onom paketu sa sajta, izbaci upozorenje da nije za tu platformu. Koristim Win7. ima netko ideju?
Pozzz

Poslao sam ti PM, sorry kaj je trebalo dulje za odgovor

pozdrav evo namjeravam kupiti ovaj tablet sa auto nosacem za 1000 kn u elipsa,
pa bi htio cuti jos kakva iskustva u koristenju,koliko je fluidan u surfanju i valja li ta graficka sto?
jeli tesko prebaciti market na google play,moze li se desiti brick ili tako nesto
hvala
Surfanje je odlično ako koristiš operu, grafička recimo pokreće NOVA, Plants vs zombies, temple run, world of goo bez problema dok neke high end igre i ne baš. Recimo Dead space mi je pokrenuo ali sve izgleda šugavo. Ja sam skinuo update s njihovog sajta i sljedio sve upute bez problema tako da ni to nije neki strašan bed samo treba sljedit upute.

ako moze meni pomoc oko toga kako se namesta proxy za neku wireless mrezu ako to moze uopste?
Pozdrav
Evo kupio sam prije dva dana navedeni tablet i sve u svemu pristojna stvarčica za 1150kn u instar-u na popustu. Ima u sebi android 4.0.3 ice cream sandwich. Jedina tlaka koju se treba proć na početku je update-anje sa romom sa njihove stranice pošto ravno iz kutije ne podržava google play nego ima neku svoju šugu swipe me market. Podržava 3G stick i ima hdmi izlaz, grafika mu je isto jako dobra a memorija li-la od 4gb ali i to se da sredit sa karticom. Display brzo reagira a grafika je lijepa za oči. Po meni za te pare nema boljeg.
UGLAVNOM ovo gore sam napisao čisto ako nekoga zanima kakav je, moje pitanje je sljedeće. Ima front facing kameru koja radi u samoj aplikaciji od kamere za slikanje ali kada pokušam bilo što vezano uz video poziv neće....google talk (scrasha), testmycam.com ( kaže instalirajte kameru i treba flash player), chatroullete (isto) nigdje ju još nisam uspio pokrenut za korist video poziva.
Flash je instaliran i kamera radi u aplikaciji za slikanje. Sad znam da je adobe rekao da neće podržavat i da neće radit više flash player za android 4+ korisnike pa me zanima dali netko ima kakvu ideju šta bi tu moglo bit