Stanovanje

Kupnja perilice/susilice rublja

ministar uto 9.4.2024 11:11
volegradele kaže...
Hebes ga trebao si mozda dublje u novčanik zagrebat 😀

totalno promašen komentar..

zadnjih nekoliko godina sve tako peru.. eko program 3+ sati

Dr. Vicko sub 17.8.2024 14:26
x360gamer kaže...
Razlika je u Wi-Fiu samo koliko sam bio gledao.
Malo nelogično da 5 serija ima, a 7 nema. Logično bi bilo da ako uzimam seriju s većim brojem dobivam sve / da je bolja.
Kako god, wifi mi ne treba, ne trebaju Kinezi znati što perem i kako.

Model koji imam je serije 7, 10/6 kg (ne znam točno naziv modela, ali ćeš ga lako naći). (Pre)Zadovoljan i dalje. I sušenjem i pranjem. Milijun modova, od kojih realno, koristim ma kraju 2. Od tih 2, jedan je pamuk koji mi je u 90% slučajeva za pranje. Ali dobro, mogao sam misliti da će tako biti.
Jedina zamjerka je da sušilica skvrči odjeću nakon prvog sušenja, ali to je čitajući po netu normalno. Nisam do sada nikada se susreo s sušilicom, pa mi je bilo malo čudno da se sve smanji. Ne znam kakva je situacija s stand alone susilicama / da nije 2u1, ali koliko čujem od drugih koji ih imaju - ista stvar.
Očito nema još do sušenja na zraku.

Zapela mi je za oko ova Haier kombo susilica i perilica pa evo nakon skoro godinu dana koristenja kakvi su dojmovi, da li je do sada bilo nekih problema, nedostataka ili ono radi sve kako bi i trebalo ??

x360gamer ned 18.8.2024 13:04
Dr. Vicko kaže...
x360gamer kaže...
Razlika je u Wi-Fiu samo koliko sam bio gledao.
Malo nelogično da 5 serija ima, a 7 nema. Logično bi bilo da ako uzimam seriju s većim brojem dobivam sve / da je bolja.
Kako god, wifi mi ne treba, ne trebaju Kinezi znati što perem i kako.

Model koji imam je serije 7, 10/6 kg (ne znam točno naziv modela, ali ćeš ga lako naći). (Pre)Zadovoljan i dalje. I sušenjem i pranjem. Milijun modova, od kojih realno, koristim ma kraju 2. Od tih 2, jedan je pamuk koji mi je u 90% slučajeva za pranje. Ali dobro, mogao sam misliti da će tako biti.
Jedina zamjerka je da sušilica skvrči odjeću nakon prvog sušenja, ali to je čitajući po netu normalno. Nisam do sada nikada se susreo s sušilicom, pa mi je bilo malo čudno da se sve smanji. Ne znam kakva je situacija s stand alone susilicama / da nije 2u1, ali koliko čujem od drugih koji ih imaju - ista stvar.
Očito nema još do sušenja na zraku.

Zapela mi je za oko ova Haier kombo susilica i perilica pa evo nakon skoro godinu dana koristenja kakvi su dojmovi, da li je do sada bilo nekih problema, nedostataka ili ono radi sve kako bi i trebalo ??

Ukratko - prezadovoljan kupljenim.

Sušilicu ne koristim toliko na kraju koliko sam mislio, ali ponekad dobro posluži svrsi. S time da nije do toga da nešto dobro ne radi, dapače, sušilica posusi veš bolje i prije nego kod par ljudi koje poznajem i koji imaju stand alone sušilice. 

Jednostavno odjeća koju imam nije namjenjena za suslicu (piše na etiketi) pa bi se nakon 1 sušenja skupila (daljnja sušenja više ne). 

Što se tiče pranja, 10 kg bubanj u slim formi perilice je nevjerojatan. Ne znam kako su to nagurali u  50etak cm, ali dobro dođe. Uglavnom, uz 7 godina jamstva no brainer.