Sport

Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

stevan94 ned 6.6.2010 16:41
luckyluke kaže...
crowap kaže...
Kada počinje prva tekma ako netko zna.otvorio bi gore onaj link sa rasporedom utakmica ali sam na mobu.

11.6. u Johanessburgu u 16 h igraju JAR protiv Meksika.

e to me zanima....ako pise na oficijalnom sajtu od fife da tekma pocinje u 16h jel se to odnosi na evropsko vrijeme....ako ne koliko je to sati kod nas??

Hvala

Diavol ned 6.6.2010 16:48
stevan94 kaže...
luckyluke kaže...
crowap kaže...
Kada počinje prva tekma ako netko zna.otvorio bi gore onaj link sa rasporedom utakmica ali sam na mobu.

e to me zanima....ako pise na oficijalnom sajtu od fife da tekma pocinje u 16h jel se to odnosi na evropsko vrijeme....ako ne koliko je to sati kod nas??

Hvala

na HRT-ovim stranicama pise da utakmica pocinje u 15:50 po našem vremenu Namigiva

SPAWNK4MPER ti mama ned 6.6.2010 16:51
stevan94 kaže...
luckyluke kaže...
crowap kaže...

Hvala

Hrvatska je ista vremenska zona kao i JAR, pa je to 16 h sati i kod nas...

Tomislav95 ned 6.6.2010 17:16

Htio bih samo reći svoja očekivanja za skupinu A (JAR,Francuska,Urugvaj,Meksiko).Po meni je to najneizvjesnija skupina.U njoj svi mogu proći a mogu i svi ispasti.

JAR je vjerojatno najslabija ekipa u skupini ali su domaćini,igraju pred svojom publikom.

Francuska je favorit ali svi znaju da su imali teške kvalifikacije i nisu se baš proslavili u njima,a na kraju su prošli zbog kontroverznog gola protiv Škotske.Ako takvi budu na SP-u,teško će proći skupinu.

Urugvaj je napadački jak s Forlanom i Suarezom u vrhu.Prema tome neće imati problema s zabijanjem golova.Ali opet,nemaju nekog playmakera koji će razigravati i obrana im nije baš jaka.

Meksiko će po meni biti iznenađenje prvenstva.Solidna obrana sa Marquezom i Salcidom,Ochoa na golu,Torrado kao najjači igrač u veznom redu,i napad s mladim Velom iz Arsenala i Hernandezom.A tu je još i Nerry Castillo,stari Blanco i Guardado.

Što sam se raspisaoNevinašce.Najviše informacija sam pronašao u vodiču za SP,specijal izdanje Sportskih novosti,kupio na kiosku za 12 knSmijeh

Mileni Milan ned 6.6.2010 17:56
Tomislav95 kaže...

Htio bih samo reći svoja očekivanja za skupinu A (JAR,Francuska,Urugvaj,Meksiko).Po meni je to najneizvjesnija skupina.U njoj svi mogu proći a mogu i svi ispasti.

JAR je vjerojatno najslabija ekipa u skupini ali su domaćini,igraju pred svojom publikom.

Francuska je favorit ali svi znaju da su imali teške kvalifikacije i nisu se baš proslavili u njima,a na kraju su prošli zbog kontroverznog gola protiv Škotske.Ako takvi budu na SP-u,teško će proći skupinu.

Urugvaj je napadački jak s Forlanom i Suarezom u vrhu.Prema tome neće imati problema s zabijanjem golova.Ali opet,nemaju nekog playmakera koji će razigravati i obrana im nije baš jaka.

Meksiko će po meni biti iznenađenje prvenstva.Solidna obrana sa Marquezom i Salcidom,Ochoa na golu,Torrado kao najjači igrač u veznom redu,i napad s mladim Velom iz Arsenala i Hernandezom.A tu je još i Nerry Castillo,stari Blanco i Guardado.

Što sam se raspisaoNevinašce.Najviše informacija sam pronašao u vodiču za SP,specijal izdanje Sportskih novosti,kupio na kiosku za 12 knSmijeh

lol, ja već mislio vidi fala bogu neko ko nešta zna o fudbalu, kad ono - fail :)

Tomislav95 ned 6.6.2010 17:58
Mileni Milan kaže...

lol, ja već mislio vidi fala bogu neko ko nešta zna o fudbalu, kad ono - fail :)

Nisam prepisao.Samo sam pogledao igrače Meksika i Urugvaja,svidili su mi se pa sam to napisao ovdje

Mileni Milan ned 6.6.2010 17:59
Tomislav95 kaže...
Mileni Milan kaže...

Nisam prepisao.Samo sam pogledao igrače Meksika i Urugvaja,svidili su mi se pa sam to napisao ovdje

Svidili? Jel "svidili" svidili, il obično muški svidili?  :))))

Diavol ned 6.6.2010 18:02
Tomislav95 kaže...

Francuska je favorit ali svi znaju da su imali teške kvalifikacije i nisu se baš proslavili u njima,a na kraju su prošli zbog kontroverznog gola protiv Škotske.

Protiv Irske, ne Škotske Belji se

Tomislav95 ned 6.6.2010 18:03
Mileni Milan kaže...
Tomislav95 kaže...
Mileni Milan kaže...

Svidili? Jel "svidili" svidili, il obično muški svidili?  :))))

Kakva sr*nja ti pišeš,to je nevjerovatno.Šta ne kužiš?Svidjela mi se ekipa Urugvaja,vidio sam da su dobri igrači

Tomislav95 ned 6.6.2010 18:04
Diavol kaže...
Tomislav95 kaže...

Francuska je favorit ali svi znaju da su imali teške kvalifikacije i nisu se baš proslavili u njima,a na kraju su prošli zbog kontroverznog gola protiv Škotske.

Protiv Irske, ne Škotske Belji se

Je,imaš pravo.Zeznio sam se

Diavol ned 6.6.2010 18:15
Tomislav95 kaže...

Kakva sr*nja ti pišeš,to je nevjerovatno.Šta ne kužiš?Svidjela mi se ekipa Urugvaja,vidio sam da su dobri igrači

Meni isto.... Mislim da bi oni mogli iznenadit

Tomislav95 ned 6.6.2010 18:17
Diavol kaže...
Tomislav95 kaže...

Meksikanci isto.Marquez,Guardado i Vela

Luuka ned 6.6.2010 18:26
Tomislav95 kaže...
Diavol kaže...
Tomislav95 kaže...

Meksikanci isto.Marquez,Guardado i Vela

Ja ću posebno pratit malog Chickarita (Hernandeza), došo u moj United, pa da vidimo jel SAF posenilio ili je dobro upecao :D

A bit će ovo jako zanimljivo prvenstvo, puno ozljeda ima već sad (Ballack, Essien, Drogba, Ferdinand, Robben)... i uskoro počinje, a ispiti su tu, ne bude to dobro :D

zabranjeniples ned 6.6.2010 19:08

Ja navijam za Nizozemsku. Jbg, nas nema. A uvijek mi je Nizozemska bila najdraža iza HR. Uvijek sam volio njihove igrače. Igraju jako lijep nogomet. Ali unatoč tome, trofeja. Uvijek znani, totalni nogomet bez trofejaSmijeh.

stipica_zd ned 6.6.2010 20:14
Luuka kaže...

d, Robben)

Kad on nije ozlijeđen...igrač kojega ozljede ubijaju, da nema njih bio bi puno bolji.

Kad je zdrav, igra ko lud, ali nekako je više ozlijeđen nego zdrav!

Luuka ned 6.6.2010 20:18
stipica_zd kaže...
Luuka kaže...

d, Robben)

Kad on nije ozlijeđen...igrač kojega ozljede ubijaju, da nema njih bio bi puno bolji.

Kad je zdrav, igra ko lud, ali nekako je više ozlijeđen nego zdrav!

Ko i Van Persie... nažalost dosta su stakleni ti Nizozemci, i meni su oni jedna od dražih repki (uz Englesku, Španjolsku, Ob Bjelokosti), ali nikako nemaju sreće na natjecanjima... nadam se da će ove godine biti drugačije... samo nek ne osvoje Talijani, Švabe i Grci i super :D

rooswelt1991 ned 6.6.2010 20:19
zabranjeniples kaže...

Ja navijam za Nizozemsku. Jbg, nas nema. A uvijek mi je Nizozemska bila najdraža iza HR. Uvijek sam volio njihove igrače. Igraju jako lijep nogomet. Ali unatoč tome, trofeja. Uvijek znani, totalni nogomet bez trofejaSmijeh.

I ja navijam za nizozemce, igraju dobar nogomet, ali će im tamo one "ne-nogometne" polomit noge xD

edit: Stvarno mi je žao što neće biti HD-HRT za vrijeme prvenstva...

dmanz ned 6.6.2010 20:20

Jedva cekam, navijat cu za Srbiju i Spanjolsku a i Nizozemsku....

nego btw. jel znate mozda kakav stream za gledat dok ce biti utakmice? nesto tipa da se skine pa onda gleda da bude ono slika ko na tv-u dobra (bbc npr)

Luuka ned 6.6.2010 20:31
dmanz kaže...

nego btw. jel znate mozda kakav stream za gledat dok ce biti utakmice? nesto tipa da se skine pa onda gleda da bude ono slika ko na tv-u dobra (bbc npr)

Evo jedan link, tu ja praim tekme Uniteda kroz cijelu sezonu, skine se veetle i Sopcast i udri :D Zna bit jako dobrih streamova, itekako gledljivo

pizdomehanichar ned 6.6.2010 20:32

Po meni najveći favorit su Englezi, po imenima najjača reprezentacija...bili su mi i favoriti u njemackoj al jebiga uvijek nesretno ispadnu...svi igraci im igraju u vrhunskoj formi i sad su u najboljim godinama i stvarno mislim da je vrijeme da ova prehebena generacija nest napravi...tu je josh i don fabio...Naprijed Engleska...

deadman ned 6.6.2010 20:37
dmanz kaže...

Jedva cekam, navijat cu za Srbiju i Spanjolsku a i Nizozemsku....

Skini si program Readon TV Movie Radio Player s ovog linka. Kvaliteta slike je stvarno izvanredna. Svi naši programi rade odlično, a i prenose se utakmice.

RonoN čet 10.6.2010 10:59

Mislim da je krajnje vrijeme da ova tema živne!

koga favorizirate i kakve su vaše prognoze za prvi dan?

JAR - Mexico   

navijam za meksiko ali domaca atmosfera i suci bi mogli pomoći JAR-u

Urugvaj - Francuska

Tu definitivno navijam za Urugvaj, jer da su umjesto Francuza tu Irci (koji su strašno oštečeni) navijao bih za njih

u prognozama rezultata redovito failam, pa ću ih prepustiti vama ;)

stipica_zd čet 10.6.2010 13:27
RonoN kaže...

JAR - Mexico   

navijam za meksiko ali domaca atmosfera i suci bi mogli pomoći JAR-u

Urugvaj - Francuska

Tu definitivno navijam za Urugvaj, jer da su umjesto Francuza tu Irci (koji su strašno oštečeni) navijao bih za njih

Mislim da će ipak Mexico dobiti prvu utakmicu, bez obzira na to što su domaćini JAR.

francuzi mi se nakon onoga protiv Iraca gade, mrzim ih, volio bi da ispadnu u 1. krugu...

ali svejedno mislim da će dobiti Urugvaj...-.-

gamer4ever čet 10.6.2010 15:14
the economist kaže...

finale: Slovenija VS Srbija :) vrijedi staviti 10 kn u kladionicu, dobitak milijunski :)))

neće slovenija proći ni skupinu a kamoli do finala. Igraju sa Engleskom, SAD-om, Alžirom
Svaka reprezentacija koja je prošla kvalifikacije i došla na Svjetsko Prvenstvo trebala bih nešto pokazati. Šteta što nije Hrvatska na prvenstvu ali imali smo dosta težu skupinu u kvalifikacijama