Rolanje (slalom/freestyle)

U par navrata opsezno sam pisao o razlici izmedu twistera i fusiona pa baci pogled na starije postove. Nema bas tak puno stranica, a i neda mi se opet pisat :p

No ukratko..ako ne mislis slalomat fusion ce ti bit mrak, i otkrit cu ti kako da rjesis boljku sa sarafima ako bude potrebno :)

slalom ftw.

evo jedan sexi video
http://www.youtube.com/watch?v=0LUNUQtk1fc
Bome je sexy..al samo sto se tice produkcije..da je neka zenskica onda bi bio jos vise sexy

e pa sad bi ti svasta... XDD meni je ovako bas dobro
al ajd evo ti, gledaj si zemske malo xD
http://www.youtube.com/watch?v=7yn4XL9hL64
http://www.youtube.com/watch?v=N90q3r2hfgU&feature=related
jos jedan za mene mmm
http://www.youtube.com/watch?v=neh_mI8eyRE&feature=related
eh kad ce kod nas bit ovakve ekipice ...
http://www.youtube.com/watch?v=GCrIPKMhnXE&NR=1

kad nas naucis slalomat :p

Da,Cimbura. A,ti si?

kad nas naucis slalomat :p
rofl xDD sve se bojim.. xD :P

Citao sam da je losa ponuda rola kod nas, al da je ovako losa nisam znao.. Frend mi bio u hervisu i tamo imaju 2 modela fitness-a, danas je bio u intersportu u Karlovcu i tamo 1 muski i 1 zenski model isto fitness..
Poslao sam mail u level2 nadam se da je tamo barem malo bolja situacija.

U lvl'u 2 je dosta bolja, barem kad sam ja zadnji put bio je bila. U Intersportu takoder..

Yeah u Levelu 2 imas svih modela od fitnessa, aggressivki, urban, speed brijem i kaj god vec xD mali ducan ali dobrih rola ima.
A Intersport bi trebao imati istu ponudu

A jbt kaj sam zedan xD

Uzmi si twister 80,za tvoju perolaku kilažu predobre role.

Evo upravo dobio od njih mail pa da podjelim s vama u slucaju da jos nekoga zanima
- Zetrablade 6.0 - W vel.37-41; cijena 450 kn
- Spark 80 W - vel.38.5-40.5; cijena 829,00 kn
- Spark 84 W - vel.38-40.5; cijena 899,00 kn
- Spark X - vel.38-40.5; cijena 899,00 kn
- Fusion X3 LE - vel.38.5-41; cijena 999,00 kn
- Fusion 84 - vel.38,39,40.5; cijena 1.199,00 kn
- Activa 90 - vel.38-40.5; cijena 1.199,00 kn
- Twister 80– vel.38.5-41; cijena 1.199,00 kn
To su role koje imaju od Rollerblade-a u ponudi i jos imaju K2, ali neznam koje modele...
E sada da li je velicina ista kao i velicina tenisica ili to varira?

Danas sam isprobavao ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=aqulzVF5_SQ&feature=player_embedded
Nije tako jednostavno kako izgleda - barem nije meni bilo. Stavio sam razmak između "čunjeva" 80 cm, a sad kad sam opet gledao video, izgleda mi veći, možda 120 cm.
Tallu, sa kolikim si razmakom ti vježbala/vježbaš?
Bio sam na početku krivo stao/skrenuo i pao nezgodno pa sam si lijevu nogu malo istegnuo ili šta već kod koljena pa boli sada, hh
@ Sale
Kada budem išao u Zagreb, javim se tu na forum i uzimam role da se malo provozamo.
Odoh sada u grad, uživajte.

Uuuu dosao je fusion 84!!!! Moram to ic pogledat..sve mi se cini da nebu nis od nadogradnje kompa :/ pas masters

Sta su stigle u level2? bas lijepo izgledaju...jesu one za slalom ili su vise tipa fusion x3
A ja bas piknuo prekjucer twisterice 80...
ali neka, nisam pozalio mogu rec i da su twisterice super role i za mene pocetnika jako dobre al eto vec sam razbio koljeno i malo ih izderao pokusavajuci preskociti prepreku visoku 2-3 cm :PP
vidio sam da ima jos netko ovde iste moje role i primjetioo sam da se dosta brzo trose kotaci...vjerujem da bi trebao staviti tvrde od ovih, pa koje preporucujete za voznjicu po jarunu?
i naravno pozdrav cijeloj ekipi ovdje koja rola

@ n3om0rph
ja vjezbam na 80 cm razmaku, a fora ti je s tim trikom da radis s kukovima, tako da skretanje nije tolko u nogama kolko u kukovima pa se vise na to fokusiraj :) ako to ne radis jel.
zapravo za vecinu stvari treba iz kukova ici, a ovi jednostavniji trikovi su dobri da se ufuras u to.
Ja jos uvijek vjezbam sve one iste trikove, treba neko vrijeme da to bude kak spada.
wooo fusion 84!! bome i mene zanima!
@ Raptoxx
Pozdrav!
fusion 84 - nisam puno procitala o njima al kolko skuzih one su kombinacija dobra i za urban i za slalom ?
sto zvuci jako dobro
no sto se tice Twisterica, imam ih i ja, divne role!
a kotaci mi se trose dosta, bilo bi ih dobro cesto rotirat pa kolko potraju potraju. Trenutno su ti sasvim dobri za jarun il gdje god vec pa kad ih istrosis skroz, lako nabavis tvrde ako zelis, 82 A il tak nes.

Vise su tipa X3, samo sto nisu urban/agressive nego bi trebale biti ciste urbanice
Moram ic pogledat taj alu frame, bas me zanima kakav je naspram mog compositea..a i skratili su ga malo (255 naspram 260) ali ipak mislim da se slalom na tom frameu moze zaboravit no mozda ga mogu odvojeno kupit pa ga samo nabost na svoje X3 xD
Sto se tice kotaca nebi preporucio da ides na nesto tvrde od 80a...jbga, moraju se trosit kak god okrenes, a i grip ti takoder treba. Ako piknes nesto tvrde klizat ces se na glatkim povrsinama, kao npr. finom ugazenom asfaltu, pjesackim prijelazima, igralistima itd..frend kupio 84a ak se ne varam pa malo malo proklizi :p
Tvrde kotace najvise koriste slalomasi iz razloga da mogu bolje manevrirat dok slalomaju, a i manje im se trose. Sve u svemu kada steknes neko iskustvo onda mozes probat ali do tada preporucujem 80a..ja se jos param na njima
@Neomorph..
Javi se kad bus iso pa cemo vidjet...nemrem nis obecat zato kaj imam prsnuto radno vrijeme pa i sam neznam kad radim, a kad ne lol
@AlterEgo
Ak nisi pre tezak Twister ce ti bit mrak, ali ako ne mislis slalomat nego divljat onda obavezno baci pogled na novi Fusion

Tallu...kak me svaki put operes u postu ccc
I jesi izasla iz sobe??? Di je moja piva???

Vise su tipa X3, samo sto nisu urban/agressive nego bi trebale biti ciste urbanice
Moram ic pogledat taj alu frame, bas me zanima kakav je naspram mog compositea..a i skratili su ga malo (255 naspram 260) ali ipak mislim da se slalom na tom frameu moze zaboravit no mozda ga mogu odvojeno kupit pa ga samo nabost na svoje X3 xD
Sto se tice kotaca nebi preporucio da ides na nesto tvrde od 80a...jbga, moraju se trosit kak god okrenes, a i grip ti takoder treba. Ako piknes nesto tvrde klizat ces se na glatkim povrsinama, kao npr. finom ugazenom asfaltu, pjesackim prijelazima, igralistima itd..frend kupio 84a ak se ne varam pa malo malo proklizi :p
Tvrde kotace najvise koriste slalomasi iz razloga da mogu bolje manevrirat dok slalomaju, a i manje im se trose. Sve u svemu kada steknes neko iskustvo onda mozes probat ali do tada preporucujem 80a..ja se jos param na njima
@Neomorph..
Javi se kad bus iso pa cemo vidjet...nemrem nis obecat zato kaj imam prsnuto radno vrijeme pa i sam neznam kad radim, a kad ne lol
@AlterEgo
Ak nisi pre tezak Twister ce ti bit mrak, ali ako ne mislis slalomat nego divljat onda obavezno baci pogled na novi Fusion
aha ciste urbanice, mislila sam da je frame manji, oh well... xD e pa idi onda pogledat frame. :)
istina za grip, 80A su dobre, a onda lako probas tvrde poslije. Bila sam u nekom trenutku istrazivala malo o kotacima pa ima razlike u markama sto se tice gripa na tvrdim kotacima, na nekima je bolji nego drugima. Zapisala sam koje ekipa najvise kupuje, no kod nas ionak nema izbora sto se toga tice pa se nema tu cime zamarati. xD
Do sada mislim da sam samo 80A koristila, no kanim sada kupiti tvrde, 82A vjerojatno, pa cu vidjet onda razliku.
Tallu...kak me svaki put operes u postu ccc
I jesi izasla iz sobe??? Di je moja piva???
mwahah
nisam! jer mi se nije dalo igrat vise i radila sam za fax i jos mi se nije dalo. xDD daj drugi put ak vec os tak neku igru neka bar bude vizualno atraktivna xD
ne znam nis o nikakvoj pivi...

ae sad bi ti nes i vizualno atraktivno..pa ni iz sobe neznas izac
bolje se knjige primi ;)
A sto se tice pive...slobodno navratis do dubrave u nedjelju popodne...predpostavljam da radim ujutro

pa nego sta :p
i ja mislim da cu ostat pri knjizi BELJ!
well u nedjelju se verem na sljeme tako da nemrem, neki drugi dan bu vec dosao, pomalo...

Onda ću ostaviti razmak od 80 cm pa vježbati skretanje kukovima.
Zaboravio sam jučer napisati da sam bio skinuo kočnicu sa desne role i skroz je drukčiji osjećaj - idem malo zakočit a ne mogu, hh.
Jedino mi se zbog ne znam kojeg razloga zadnji kotač na desnoj roli istrošio "ravno". Nije kao novi kotač pa da ide blago u špicu nego je skoro pa ravan. Ne znam kako sam to uspio napraviti
Danas nastavak...

Pozdrav!
fusion 84 - nisam puno procitala o njima al kolko skuzih one su kombinacija dobra i za urban i za slalom ?
sto zvuci jako dobro
no sto se tice Twisterica, imam ih i ja, divne role!
a kotaci mi se trose dosta, bilo bi ih dobro cesto rotirat pa kolko potraju potraju. Trenutno su ti sasvim dobri za jarun il gdje god vec pa kad ih istrosis skroz, lako nabavis tvrde ako zelis, 82 A il tak nes.
E a daj mi reci jel se jako trose kotaci od T kocenja?
Ja sam namjerno ostavio kocnicu iz razloga sto mi se cini da bi izlizao kotace pri ucestalom T kocenju, a ostale tehnike jos uvjek neznam...
Kako se vi ostali zaustavite u nekom iznenadnom trenutku? kad bas morate stat?
Mislim da je ovaj spin stop po meni dost dobar za zaustavit se

Spin stop zaboravi kad se paras, t kocenje daleko ucinkovitije od prave kocnice, ali da..kotaci se vise trose ali ih zato cesce rotiras samo sta ako znas 't' kocit onda nema boljeg

Spin stop zaboravi kad se paras, t kocenje daleko ucinkovitije od prave kocnice, ali da..kotaci se vise trose ali ih zato cesce rotiras samo sta ako znas 't' kocit onda nema boljeg. Jedno powerslide kocenje ali za to moras imat ili glatku povrsinu ili kotace sa sto manjim gripom..(prije ovo drugo)

Omg i postovima sa mobitela..ko je tu lud!!! :/
Btw..hocu se rolat vise...vec dva tj samo na poso i s posla pfff

yeah, dosta trosi, al nauci i s lijevom i desnom nogom pa kombiniraj da se uravnotezeno trose lol XDD to je moj novi mocan plan! xD
Kocnicom ces postedjet kotace od takvog trosenja no sama po sebi nije nes efikasna. Bar meni, lakse mi je kociti u T nego kocnicom.
Izbjegavam kocenje u iznenadnim trenucima lol xD, ne mogu se u trenu zaustavit ako brzo vozim osim nes tipa tog spin stopa sto me malo ponese onda xD..
Bilo bi kul naucit slideove no to trosi kotace vise od T-stopa.
Hmmm poznavajuci sebe najvjerojatnije cu htjeti nesto vise od rekreativne voznje
Dakle u tom slucaju fitness otpadaju i sada sam vec poceo razmisljati o Twister. Gledao sam malo po netu i primjetio da uz Twister postoji i Fusion X3,5,7. Ima li nekih vecih razlika izmedu njih i bili mi bolje bilo uzeti Fusion?
Sto se tice pica i dira po gradu naravno, cim nesto uzmem
P.S Arabarran = Cimbura?