Sport

Real Madrid - Barcelona live stream

vgetik sri 29.8.2012 12:14

Bit će engleskih komentatora u HD-u, uvijek bude.

Jučer gledao Dinamo - Maribor sa ruskim komentatorom i bilo kao da gledam neki dokumentarac... kada je tonel zabio gol nisam bio siguran jel lopta otišla u gol ili se desio neki penal ili što već, pa vidim lopta u mreži pa si mislim da je zaleđe po komentatoru..... Tad sam se prebacio na nekog engleza, jer mi je stream sa ćosićem nije radio najbolje.

Ficho28 sri 29.8.2012 14:18

Veceras zelim gledati atraktivan nogomet na obje strane. Pod tim smatram da i real igra a ne da se stalno brani,ako se to desi to ce bit prava tekma ...najljepse bi bilo kad bi mou stavio modrica da igra....I da zelim da konacno prestanu prepirke izmedu fanova barce i reala!

U el classicu sam navijao za real , divio sam se majstorijama ronalda i messia i gust mi je bilo gledati svaki gol , fintu ili akciju , jako sam se zivcirao , i nisam bas uzivao u realovoj igri 

Đapa club sri 29.8.2012 22:27
Ficho28 kaže...

Veceras zelim gledati atraktivan nogomet na obje strane. Pod tim smatram da i real igra a ne da se stalno brani,ako se to desi to ce bit prava tekma ...najljepse bi bilo kad bi mou stavio modrica da igra....I da zelim da konacno prestanu prepirke izmedu fanova barce i reala!

U el classicu sam navijao za real , divio sam se majstorijama ronalda i messia i gust mi je bilo gledati svaki gol , fintu ili akciju , jako sam se zivcirao , i nisam bas uzivao u realovoj igri 

Ja sam skroman i želim samo mir u svijetu...