NK Osijek

Nije Zeko ništa bolji trebner od Tomasa, no tu se uvijek ide na psihološki moment, promjena trenera, malo drukčiji pristup, promjena svijesti u igračima, malo psihološke promjene i to je sve.
To je dokazano u slučaju "velikog" trenera Jakirovića koji je smijenio tzv nesposobnog Bišćana.
Rijeka gazi i bez jakirovića.

Ne poznam nikog tko je uspio kupiti kartu za utakmicu reprezentacije. Moji prijatelji i poznanici ne znaju nikog tko je kupio ulaznicu za utakmicu.
Ja sam cijeli dan online čekao i praktički isti tren kad su pustili ulaznice u prodaju sam upisao podatke i nisam uspio kupit jer su ulaznice bile "prodane" u dvije minute.
Pun grad nam je bosančerosa,hercegovca i zagrepčana. Iskreno sve mi se zgadilo.

Ne poznam nikog tko je uspio kupiti kartu za utakmicu reprezentacije. Moji prijatelji i poznanici ne znaju nikog tko je kupio ulaznicu za utakmicu.
Ja sam cijeli dan online čekao i praktički isti tren kad su pustili ulaznice u prodaju sam upisao podatke i nisam uspio kupit jer su ulaznice bile "prodane" u dvije minute.
Pun grad nam je bosančerosa,hercegovca i zagrepčana. Iskreno sve mi se zgadilo.
Ista stvar je bila i u Rijeci na zadnjoj utakmice ,karte idu preko ove uhljebarske udruge "uvijek vjerni" , sponzora i ostalih parazita. Sramota je da grad domaćin nema makar 30-40 posto kapaciteta u slobodnoj prodaji.

ja kao veliki naviječ cijeli život sada prvi put navijam protiv i ne mogu ni sam vjerovati

Ovi ne staju dok ih sve ne protjeraju iz kluba...

Cijeli grad pikira na istu ekipu.

Ne mogu reći da znam bilo što o tim događajima, ali prvi je definitivno organizirala ozbiljna ekipa i cilj je sigurno bila neka poruka, a ovaj napad od sinoć mi više djeluje kao nasumična situacija, neka balavurdija nasrnula na nekog, igrom slučaja je taj neki iz NK Osijeka

Šteta što ovakav pristup i želja nisu na svakoj utakmici, da je sad bi se ekipa borila za naslov a ne za 4. mjesto.

Šteta što ovakav pristup i želja nisu na svakoj utakmici, da je sad bi se ekipa borila za naslov a ne za 4. mjesto.
klasični sindrom "male" ekipe, nabrijani do jaja protiv velikih i postignu dobar rezultat pa onda spuše tri tekme zaredom protiv fenjeraša.
I to govorim kao simpatizer NK Osijeka, a ne iz zlobe, jednostavno postoji taj problem i to je to.

Pa to i ja mislim, baš sada čitom komentare ispod članaka većine kako se bezveze pljuvalo po Coppitelliju i Boti i kako se Osijek diže u formi a mišljenja sam da već protiv Gorice u idućem kolu to neće biti ni na približnoj razini i mogli bi se prosuti bodovi.

Osijek se jako digao nakon vrlo lošeg početka.
U zadnjih 6 prvenstvenih utakmica, 5 pobjeda i 1 poraz (Istra: Osijek 2:1)

Ubio ih Osijek taktički, ubio.
sve čestitke treneru i dečkima.

Ubio ih Osijek taktički, ubio.
sve čestitke treneru i dečkima.
Ponavljam post.

Puni Osječe bandu nesposobnu lopovsku. Ajmo!!!
Da. S obzirom kakav mu je način rada.Dolazi igračima j.... mater