Sport

MMA (Mixed Martial Arts)

Armor sub 21.12.2024 21:14

Trebali bi oko pol 12-12.

Dal ima neko Pay Per View iskustva sa DAZN?

Traže 20€ za borbu.

Nekaj čitam da ih se poslije teško riješiti...

UPDATE: može neko na vrijeme odgovoriti?

Snoozly pon 20.1.2025 02:06

Nema ni na SK Fight ni na golhr, Arena Fight je otkupila prava od ove godine. Što se tiče torrenta, ne znam zašto nema na public trackerima, na privatnim ima, pogledaj na rutrackeru

toxic sub 8.3.2025 16:21
dalja46 kaže...

Ljudi di se gleda ufc313? Ne vidim na rasporedu na sk fight? Ima di drugdje? 

Eh, koliko vidim jedino Arena Fight... ostalo 0 bodova.. 40 eura im nedam za event

Hexfire čet 20.3.2025 20:20

Ekipa, gdje nabavljate "snimke" UFC evenata? U zadnje vrijeme dosta kasno dolaze na ova uobičajena mjesta. Ako uopće i dođu.

Snalazim se trenutno preko gledanja unatrag Arene Fight na svom IPTV, ali nije mi toliko zgodno kao skinuti na disk.

Ima još kakvo rješenje?

Može odgovor na pp naravno :).

fromcelltohell čet 20.3.2025 20:26
Hexfire kaže...
Ekipa, gdje nabavljate "snimke" UFC evenata? U zadnje vrijeme dosta kasno dolaze na ova uobičajena mjesta. Ako uopće i dođu.

Snalazim se trenutno preko gledanja unatrag Arene Fight na svom IPTV, ali nije mi toliko zgodno kao skinuti na disk.

Ima još kakvo rješenje?

Može odgovor na pp naravno :).

Ja sam nekad imao jednu stranicu na kojoj je bilo moguće pogledati snimke svih eventa uključujući prelimse pa čak i early prelimse, nažalost već jedno godinu i pol stranica ne postoji.

Nakon toga nisam pronašao nigdje ništa slično tako da sam odustao. Sad pogledam stream, ako slučajno propustim pomirim se s time i čekam sljedeći event.