MMA (Mixed Martial Arts)

Evo odgledo prvu borbu i bila je pre dobra.Amir je rasturio,totalno ga je rastavio.
Vid majke ti dva minotaura :-)

zna neko kad izlazi TUF s10 e11?

zna neko kad izlazi TUF s10 e11?
U iduću srijedu, pošto je jučer bio Dan zahvalnosti, nisu emitirali. U srijedu ide dupla epizoda!

Evo sutra je TUF finale, jučer sam pogledao duplu epizodu TUF-a 10...
http://www.cagepotato.com/gambling-addiction-enabler-tuf-10-finale
Kimbo se bori protiv Huston Alexandra, to bi mogla biti zanimljiva borba. Valjda je Kimbo imao problema sa skidanjem kila i da mu kamp nije bio dobar tako da bi Huston to trebao dobiti prema kladioničarima... Uglavnom, sigurno će kratko trajati a to i je najbolje.
Po meni najzanimljivija borba će biti Big Baby vs Matt Mitrione. Oni koji su gledali zadnju epizodu TUF-a znaju zašto. Al inače mislim da je taj Mitrione veliki lažljivac, kroz cijelu sezonu se pretvarao da ga nešto boli, ovo ono... kako bi da ga Big Baby razbije.
U finalu se inače bore *SPOLIER*
Brendan Schaub vs Roy Nelson

Pobjeda Nelsona i veliki kiseli smješak na Daninom licu... moje predviđanje.
Koji su pratili TUF znaju zašto.
Inače meni najdraža vijest u zadnje vrijeme...
http://www.sherdog.com/news/news/Rampage-Post-Says-Fighter-to-Return-to-UFC-21313

Kad su ga isprdali zbog glume, nije ni čudno hehe. Ako se vrati, borba protiv Rashada će biti najbolja garantiram. Kako se ta dva lika vole, potući će se još prije ulaska u oktagon...
Ma samo da onaj debeli Nelson opet ne legne na Schauba i pobijedi ga kao i sve do sada u TUF-u... Inače velik je favorit (Debeli) po kladioničarima tako da...

Što je i logično s obzirom na iskustvo.
Shaub ima jako slab jiu-jitsu, dok je Nelson majstor. Shaub je udarač ali i Nelson zna udarati.
U krajnjem slučaju Nelson je bio IFL prvak u teškoj kategoriji a Brandon ima samo 4 borbe iza sebe. Ali svakako je prospekt za budućnost.

Pogleadao sam i ja jučer još duplu epizodu. Moj favorit Big Baby je izgubio od Schauba!? Znam da je tehnički nadmoćniji ali onoliku gromadu nokautirati :O Što se tiče finala, nimalo mi se ne sviđa- Roy je debela kur*evita budala koja je u finale ušla samo zbog svoje mase i ground worka (koji po meni nije impresivan, a ni Danu nije previše impresionirao). 2 borbe, 2 crusifixa ?! lol
Schaub je ok, iako sam priželjkivao finale - McSweeney vs Big Baby =(

Znam da ne spada u MMA ali večeras je još jedan zanimljiv događaj, finale K-1 GP-a.
Ne znam jel pratite to, ali ja to obožavam. Večeras/ujutro u 4 sata po našem vremenu počinje ako sam dobro izračunao.
http://www.k-1.co.jp/en/event/2009/1205_wgp/index.html
Joj kako bi da onaj debeli Overeem izgubi, da ga Badr Hari izlupa u polufinalu ako prođu oba dalje....
Moj favorit je Hari i Bonjasky koji je tu titulu i osvojio prošle godine.

Znam da ne spada u MMA ali večeras je još jedan zanimljiv događaj, finale K-1 GP-a.
Ne znam jel pratite to, ali ja to obožavam. Večeras/ujutro u 4 sata po našem vremenu počinje ako sam dobro izračunao.
Joj kako bi da onaj debeli Overeem izgubi, da ga Badr Hari izlupa u polufinalu ako prođu oba dalje....
Gledao sam onaj ljetni event u Seoulu, Bonjasky me je razočarao, a Overeem nije ništa posebno pokazao. Vidjet ćemo šta će ovaj puta biti :)

Hvala na ovom... Ovo se mora gledat.
U mnogo slučajeva K1 eventi budu i zanimljiviji.
Nego prije nisam volio Ubereema ali s vremenom mi je sve draži. Zbilja je zvjerski borac. Zapravo mi je drag od kada su ga suci pokrali u borbi sa Bonjaskim. Očito je dominirao.

Baš ću sada pogledat što je bilo s K-1, pomalo sam i zaboravio na njih, ne jer mi vrsta borbi nije bila zanimljiva već jer se kvaliteta boraca jako smanjila unazad 5-6 godina. Peter Aerts i Ernesto Hoost u mladim danima bi servirali ove današnje za doručak (znam da se Aerts još bori al nije to to).
Što se tiče TUF finala, meni je baš drago što je "Big Country" došao do kraja. Svi zaboravljaju da je cijeli show montiran kako Dani i TV kući odgovara, pa Roy ispada negativac. U prvom intervjuu nakon showa ispao je potpuno normalan i čak prešao preko svega što je Dana o njemu rekao. A jedini razlog zašto ga on nevoli je jer ne izgleda lijepo na posteru (sasvim je pristojan borac, dobrog omjera W/L, koji radi isto ono što nabildani hrvači rade već ima 10 godina samo još uz to i zna boksati). Čovjek trenira koliko i ostali i u teretani može sve što i ostali (po Rashadu barem), dakle da ti (hipotetski, ne baš nekom određenom forumašu) Tv program ne pere mozak nikada ga nebi zamrzio.

Evo rezultati i borbe sa K-1 GP-a.
Eto bar se dogodilo ono što sam i priželjkivao

Evo pogledao i TUF 10 finale, stvarno puno odličnih borbi.
Jedino mi je žao Big baby-a, onaj cigo ga razbio. Vidi se da treba vježbati boks više, u parteru je dominantan ali na nogama ga baš i ne ide.
A i Debeli Roy je fino poslao Schauba na spavanje hehe! I da, Kimbo i Huston najdosadnija borba. Ali kako ga je Kimbo ono digao i bacio na pod, strašno!
Tko nije gledao ili vidio borbe, na http://www.mmatko.com/ ih može pronaći.
Edit: taman pročitao da je Reljić vraća u oktagon nakon dugo vremena. Napokon!
http://www.mmamania.com/2009/12/6/1188851/fight-announcement

UFC 110 će biti vrhunski event, zbilja...

Tko se točno bori?Gledao sam na ufc.com ali nije još ništa objavljeno.
I 107 će biti odličan.Penn vs Sanchez će sigurno iti divlje onaj Sanchez stvarno nije normalan.
U borbi sa Guidom je nasrnuo na njega kao gladni lav.
Mir vs Kongo će vjerovatno brzo završiti.Ili će Frank pasti kad ga Kongo dokači sa onim gorilla šakama
ili će probati izvoditi nešta na parteru pa će popušiti polugu......

-Antonio Rodrigo Nogueira vs. Cain Velasquez
-Wanderlei Silva vs. Michael Bisping
-Mirko "Cro Cop" Filipovic vs. Ben Rothwell
-Keith Jardinevs vs. Ryan Bader
-Stephan Bonnar vs. Krzysztof Soszynski
-Igor Pokrajac vs. James Te Huna
-Chris Lytle vs. Dong Hyun Kim
-Elvis Sinosic vs. Chris Haseman
-Goran Reljic vs. CB Dollaway Ovako nekako bi to moglo izgledati!!!-UFC 110

Vrhunski event... Sve borac do borca koje volim.
Sto se tice Penna i Sancheza, slazem se da bi mogao biti dobar mec, ali iskreno, Sanchez moze onako uletavati protiv Guide, ne i protiv Penna. u svakom slucaju B.J. ovo uzima.
Kongo-Mir s druge strane moze zavrsiti kako god. Mir nema sanse na nogama, a Kongo jos manje u parteru. JEdino se nadam da ce Mir na kraju izaci sa zdrobljenom facom i da ce Kongo unatoc izgledima pobijediti.

Svaka čast i ja jako priželjkujem da mir dobije opake batine.
Lik je stvarno odvratan.

A ja opet navijam za Mira, nekako mi ok lik... Gledao sam ga kad je bio trener u jednom TUF-u i skroz mi ok... Ali bit će zanimljiva borba. Ma cijeli UFC110 će biti j3ben ako ne bude nekih ozljeda i slično...
Evo mali gif kako je Kimbo bacio Hustona u finalu TUF-a.
http://www.mmatko.com/kimbo-slams-houston-alexander-tuf-10-finale-gif/#more-7271

A ja opet navijam za Mira, nekako mi ok lik... Gledao sam ga kad je bio trener u jednom TUF-u i skroz mi ok... Ali bit će zanimljiva borba. Ma cijeli UFC110 će biti j3ben ako ne bude nekih ozljeda i slično...
Evo mali gif kako je Kimbo bacio Hustona u finalu TUF-a.
http://www.mmatko.com/kimbo-slams-houston-alexander-tuf-10-finale-gif/#more-7271
koji TUF?

Mir je bio u prošlom ili pretprošlom, nisam siguran više. On i Minotaur su bili treneri.
Ili si mislio na ovaj? Ovaj je bio 10. sezona.

Večeras UFC 107 sa izravnim prijenosom na dnevnik.hr u 4 sata ujutro! Jedva čekam, biti će odličnih borbi.

Jedva čekam!
Ne mogu vjerovat da nisam otišo van radi boksa.Ma ovo je sramota.
Ako bude još ovakvih odvratnih mečeva boks ode u vječna lovišta.
Mislim da će se to ionako dogoditi i da će mma pokopati boks ali na
ovaj način boks će sam sebe pokopati!

Majko mila B J PENN je nezaustavljiv.Stvarno sam mislio da će Sanchez dobrano nalupati Penna ali ovo je nevjerojatno.
High kick u glavu je zadnja stvar koju samm očekivao a napravio je posjekotinu veličine ugljenokopa
stvarno ne vidim nikoga u lakoj kategoriji da može uopće doći blizu Pennu.
Moda bi mogao sa ovakvim treningom dobiti i GSP-a ako ne barem mu pružit batine.
Zinuo sam kao medvjed kad sam vidio što je Mir napravio..................

Kakav dobar event... Svi mečevi su bili odlični ali zbilja odlični.
Kongo vs Mir - Iako sam se nadao da će Kongo pobijediti, Mir je pokazao klasu, pokazao je da je napredovao, i stvarno je ogroman. U današnjem meču bio je težak ko Brock, bio je najveći do sada. Odličan udarac i još bolji submission.
Florian vs Guida - Još jedan odličan meč i zaslužena pobjeda Floriana. Zanimljivo od prve do zadnje minute.
BJ Penn vs Sanchez - Sanchez je pokazao da ima srca, Penn ga je "kažnjavao" cijeli meč i da nije bilo posjekotine Sanchez bi došao do odluke, i iako bi izgubio bila bi to velika stvar. BJ je zbilja najbolji borac u svojoj kategoriji i definitivno u top 5 p4p boraca na svijetu. Poboljšao si je kondiciju neopisivo puno, odradio je dotovo svih 5 rundi bez da se pošteno i zadihao i na kraju high kickom osigurao pobjedu. Moj naklon apsolutno najspremnijem Pennu do sada.

Evo i ja pogledao snikme borbi, stvarno dobar event.
Mir je ogroman bio, ali sve sami mišići skoro. Fino je uspavao Konga...
Jedino sam mislio da će Sanchez biti malo agresivniji, da će nešto možda i napraviti ali ništa... pokušavao je stalno rušiti Penna na pod a to mu nije išlo. Kako ga je samo na kraju BJ šamarelicu nogom i onda još rukama, skoro kao nekada Cro Cop!

Jedino sam mislio da će Sanchez biti malo agresivniji, da će nešto možda i napraviti ali ništa...
Ne možeš reći da se nije trudio, ali svaki puta kada je nešto pokušao BJ je odradio vrhunski kontra udarac. Nije mu se mogao ni približiti. BJ je bio jako motiviran za ovaj meč, a mislim da je Sanchez izgubio ono nešto kada ga je BJ već u prvoj rundi imao u šaci. Jednostavno vjerojatno nije mogao vjerovati tko je taj čovjek protiv kojeg se bori.

A išao je samo na rušenja i to je to. Razočarao me iskreno... A i onaj prvi udarac koji je BJ uputio i kada ga je srušio, to ga je sigurno i malo omamilo i možda se bojao ići u daljnje razmjene udaraca s njime pa je išao na high kickove i rušenja ali bezuspješno.
Evo večeras u 3 sata UFC 106 Griffin vs Ortiz 2 live stream na dnevnik.hr.
http://sport.dnevnik.hr/rubrika/ufc/uzivo