Sport

Kutak za ljubitelje Formule 1

volegradele pon 14.4.2025 18:34

Jebena utrka,gustao sam od pocetka do kraja!Koji je gust bio gledat Leclerca kako se brani od Landa..da je to Max radio bilo bi hvalospijevq….da je Lec bio na medium vjerujem da bih obranio poziciju!
Sve u svemu odlicna trka a ne ono umjetnicko tehnicko sranje u Japanu!

syncmaster245b pon 14.4.2025 20:25
volegradele kaže...
Jebena utrka,gustao sam od pocetka do kraja!Koji je gust bio gledat Leclerca kako se brani od Landa..da je to Max radio bilo bi hvalospijevq….da je Lec bio na medium vjerujem da bih obranio poziciju!
Sve u svemu odlicna trka a ne ono umjetnicko tehnicko sranje u Japanu!

Max je objektivno popusio 6 sekundi u box-u. Da nije bilo toga, puhao bi za vrat Hamiltonu, a vrlo vjerrojatno bio ispred njega.

Shaka111 uto 15.4.2025 09:35
volegradele kaže...
Na drugcijim strategijama su bili..Ham je bio vrlo solidan..a hard poprilicno sporije gume pogotovo za zadnji stint!.
E da i Russel se maestralno obranio od Landa!

i to na 25+ krugova starim soft gumama...

sudy_freak uto 15.4.2025 13:15

McL39 je u prosjeku brži skoro pola sekunde kao što je lani RB20 bio brži od prvog idućeg.

Gotovo nevjerojatno da je McL39 brži skoro sekundu od RB21.

Nevjerojatna razlika i pad performansi RBR-a, a istovremeno rast McL-a.

DaNiTo pet 18.4.2025 14:22
PCNjubara kaže...

Pa kaj nije Max blizi prelasku u Mercedes ? Verstappen i Antonelli ,brutalna komba. Antonelli ima ogroman potencijal da bude u rangu Maxa.

max ce nastavit u aston martinu uskoro

PCNjubara sub 19.4.2025 12:44

Ja se nadam da bu Toto ostao pri Russellu.Zasluzio je svoje mjesto u Mercedesu,ove sezone je za sad jedan od ako ne i najbolji vozac.Izvukao je maksimum iz bolida svaku utrku.Uz malo bolji bolid i eto WDC .

Ivan(4) sub 19.4.2025 21:07

Jeddah je najbrža staza u kalendaru, Red Bull ima veću maksimalnu brzinu od McLarena, a Lando je uradio Maxu pola posla tako što se samoeliminisao, tako da ne bih rekao da je Max napravio dobar rezultat "uprkos svima i svemu". Naravno, on jeste, kao i gotovo uvek, bez greške odradio svoj deo posla, no ovde je imao i sasvim solidnu šansu.

volegradele sub 19.4.2025 21:52

Ovo je poprilicno brza staza i Max je odlicno odvozio..izgleda da RB i nije baš traktor kakvom ga neki prikazuju..prvi Max!Sutra bude zanimljivo,,ocekujem barem jednu crvenu zastavu

Ivan(4) ned 20.4.2025 00:27
volegradele kaže...

...ocekujem barem jednu crvenu zastavu

Meni je neverovatno da je neko namenski napravio autodrom i projektovao ga tako da je gotovo cela staza ograđena zidovima. (Šlag na torti je što izgleda ni te zidove nisu lepo izveli, čini se da je Yuki, kada je na treningu očešao zid, zapeo o izbočinu na spoju dva bloka i zbog toga ostao bez točka.)

sudy_freak ned 20.4.2025 00:35

Navikao sam da trkeljate, ali tako možete pričati i o Monaku koji je na kalendaru još otkad su dinosauri trčali po kopnu.

Corniche je deset puta bolja, kompletnija staza od Monaka i bez obzira na luksuz i ono što predstavlja Monako, ako ijedna gradska staza treba ostati - to je Corniche.

Od novijih staza, definitivno najbolja bez premca.

O posjećenosti vikenda na istoj bi se dalo špekulirati, ali ono što nudi.

Još su ju sad dosta i redizajnirali na mnogim kritičnim mjestima, gdje su zidove odmaknuli od pasica