Sport

Bodybuilding - od početnika do naprednih

Petar hw ned 9.3.2025 23:03

trava normabel klonazepam itd sto sve ljudi koriste za spavanje - stete jer remete ili totalno brisu najbitniju rem fazu sna gdje se mozak regenerira i "instalirava" nove informacije... osoba spava ali sama kvalitetna sna je znatno narusena, znam hrpu travara svi su iq cimpanze i sa dubokim podocnjacima...

Santana pon 10.3.2025 08:51

Hvala vam na savjetima. Meni nije problem zaspat. Ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao neku seriju il tak nekaj jer nema smisla hehe zaspim odma, al se budim prerano.
Btw. Vadio sam i krv nedavno. Sve je super.

Dobio sam od polea neki Revive prah

https://polleosport.hr/en/revive-1000-g-grape

Ima svega unutra, al reko bi da nema nicega bas ono puno. Magnezij je 180mg dnevno kaj je 50%

Wiz3m4n pon 10.3.2025 15:28
Petar hw kaže...

trava normabel klonazepam itd sto sve ljudi koriste za spavanje - stete jer remete ili totalno brisu najbitniju rem fazu sna gdje se mozak regenerira i "instalirava" nove informacije... osoba spava ali sama kvalitetna sna je znatno narusena, znam hrpu travara svi su iq cimpanze i sa dubokim podocnjacima...

Perica, nemaš poima o medicini, ne sipaj te nazive jer ništa od toga navedenog nije niti bi se ikako smijelo koristi za spavanje, protiv nesanice je motika i rad, psihoterapija a ako ne pomaže su lijekovi kao zadnja opcija, no svakako ne ti koje si ti tu naveo, božesačuvaj....rivotril i sl. to nebi ni te čimpanze koji navodiš da znaš uzeli....što se tiče vutre REM je sačuvan bez brige

Petar hw uto 11.3.2025 21:35

jedino glupani ili sami konzumitelji mogu racionalizirati upotrebu trave,

ti si onaj aikido lik "bavio sam se borilackim sportovima" jel i tamo si negdje desno osijek vinkovci jel? znam da tamo dime naveliko, idi dalje bato siri svoju narkomaniju drugdje, ne u bodybuilding-fitness temi. prosli put si dobio bananu zbog toga, sada pokusavas istim stopama samo nesto opreznije

Wiz3m4n sri 12.3.2025 08:47

Fulao si apsolutno sve, pa i zemljopisnu širinu i dužinu za jedno 200km, ma Perica moj moram biti tu da te ispravim kad lupaš u stranu, ne sekiraj se ti i ne zamaraj već samo vježbaj.....

robogo sri 12.3.2025 13:08
Petar hw kaže...

jedino glupani ili sami konzumitelji mogu racionalizirati upotrebu trave,

ti si onaj aikido lik "bavio sam se borilackim sportovima" jel i tamo si negdje desno osijek vinkovci jel? znam da tamo dime naveliko, idi dalje bato siri svoju narkomaniju drugdje, ne u bodybuilding-fitness temi. prosli put si dobio bananu zbog toga, sada pokusavas istim stopama samo nesto opreznije

Tako je, manite se trave ljudi, samo iglu i steroide.

Zaporožac sri 12.3.2025 13:54
Wiz3m4n kaže...

Fulao si apsolutno sve, pa i zemljopisnu širinu i dužinu za jedno 200km, ma Perica moj moram biti tu da te ispravim kad lupaš u stranu, ne sekiraj se ti i ne zamaraj već samo vježbaj.....

Misli na mene.

"Dopunski" testosteron mu je mozak popio.

Kako si ti mogao dobiti bann, a 17 god. si na forumu i gle čuda, opet si se vratio.. 

Isuse Bože

Inače, takve jake mrcine pune hormona rasta i testosterona poput njega uhvatim za palac i prošećem ih po gradu, da ne može mrdnuti.

Ako mrdne, puca palčana kost, i opet ne valja. 

Inače, tko ima problema sa spavanjem može otići specijalistu psihijatru i dobit će odmah laki antidepresiv s kojim će lako riješiti uzroke nesanice.

I ja sam koristio velafaks dvije godine i više nisam bio nemiran kad trebam zaspati, nisam više ludo razmišljao o milijun stvari koje bih vrtio u glavi. Pojačani treninzi često izazovu elektronsku oluju u mozgu, pa ne može tu ni psihijatar pomoći, no tipizirani lijekovi mogu. S antidepresiva se kasnije lakše skinuti nego s benzodiazepina,.- kod nas najčešće preporučenih Normabela i Xanaxa. koji nisu lijekovi za uspavljivanje.

Tipičan lijek "hipnotik" za lakši san (kad je organizam već iscrpljen od nespavanja) koji ne izaziva snažnu ovisnost je Sanval.

To vam može propisati i liječnik OM.

Petar hw čet 13.3.2025 17:30

evo ja mjesec dana off testa.

koga zanima kakav je feeling biti na nuli testa, barem na mom tijelu,

kurac umjesto 3-5 puta mi radi 1-2 puta,

snaga i mogucnost podnosenja volumena, npr cucanj gvt mi je bio 140 10x10 a sada bih mogao mozda max 3-4 serije i kasnije pocinju opadati repsi u narednim serijama, mrtvo sa 180x10 200x10 na jednu 180x10 i gotov sam, benc nezz nisam dugo radio, chin upsi sa +40kgx10 na +20kgx6 ali mada ovako drastican pad snage pripisujem vise jer sam zadnjih nekoliko tjedana provodio na lat pulldownu,

izgubio 3 kile bodyweighta,

teze mi se dignuti ujutro iz kreveta ali ostatak dana energija je normalna

fila2208 čet 13.3.2025 19:17
Petar hw kaže...

zdravlje kardiovaskularnog sistema i plodnost

koga boli kurc za to, trea samo bit jak i da te svi vide i drkaju na tebe

brat se skinuo i objašnjava nama koji smo natural kako je bit natural. ne vjerujem što čitam, brat je npc, loš ai

fila2208 čet 13.3.2025 19:43
Petar hw kaže...

ovo nije natural, ovo je ispod natural pa je zanimljivo usporediti, ubodni test je izasao iz sistema a tijelo vlastiti jos ne proizvodi

ah da zaboravio sam da je tebi sad teže,

dakle kad se ubodeš, kao moraš više raditi pa je teže nego naturalcu.

kad se skineš, opet ti je teže, tijelo ne proizvodi pa se ti sad moraš mučiti dok ne počne opet proizvdoti.

Postavlja se pitanje, onako, logički, zašto i čemu činiti si toliki problem, umjesto bit natural i gurat svoj peak naturalno.

nisi izašao na binu, ne živiš od tijela, igraš bf4 i imaš 100kg govana...jedino ako ćeš sad sve snimat, skidat pa s time reklamu raditi klince privuć da ih treniraš?

BeLLicus čet 13.3.2025 20:23
Petar hw kaže...

ovo nije natural, ovo je ispod natural pa je zanimljivo usporediti, ubodni test je izasao iz sistema a tijelo vlastiti jos ne proizvodi

Šibni si malo hcga da ubrzaš proizvodnju vlastitog da ne patiš predugo pogotovo ako si na testu vec vise od godinu? Ili nolvadex. Uostalom znaš bolje nego ja osim ako baš želiš ovako...

Petar hw pet 14.3.2025 12:46
fila2208 kaže...
Petar hw kaže...

ah da zaboravio sam da je tebi sad teže,

dakle kad se ubodeš, kao moraš više raditi pa je teže nego naturalcu.

kad se skineš, opet ti je teže, tijelo ne proizvodi pa se ti sad moraš mučiti dok ne počne opet proizvdoti.

Postavlja se pitanje, onako, logički, zašto i čemu činiti si toliki problem, umjesto bit natural i gurat svoj peak naturalno.

nisi izašao na binu, ne živiš od tijela, igraš bf4 i imaš 100kg govana...jedino ako ćeš sad sve snimat, skidat pa s time reklamu raditi klince privuć da ih treniraš?

trebas isto raditi kao naturalac koji uspjesno radi stvari nuzne za provođenje tjelesne rekompozicije

kad se skines teze je da

jer sam nakon 10god treninga i izgrađenih 12kg ciste misicne mase dosegao svoj natural limit i htio jos

bodyfat mi je vjerojatno uredniji nego tvoj

mogu kako god, izgrađeno tijelo otvara vrata svuda 10x lakse

Petar hw pet 14.3.2025 13:36
Mr.Natural kaže...

Malo sam rekao da mi podebljaju hranu u bolnici pa cemo odradit nekakav agressive cut kad se vratim doma za 2 tjedna

Evo malo kako na robotu hodam i na razboju

https://www.instagram.com/reel/DHDupzNs8aX/?igsh=YTFwcjh5dXNxZ3Ey

https://www.instagram.com/reel/DHEM2DWN4iF/?igsh=ejA1bzN3ZmZ1Zmxx

cini mi se mozes dipse i zgibove raditi bez problema? temelji svoje treninge na njima, po 10 serija minimalno, eventualno jos improvizirani podni back extensions i crunchevi ako mozes osjetiti lower back i trbuh, zatim shoulder i arm day 

za izgradnju misicne mase nelose bi ti bilo npr:

trening 1:

-10 serija dipsa i tu biti pedantniji biljeziti sto koliko mozes i brinuti o progressive overloadu

-podni chest fly ili ako mozes na klupici 5x10

-podni skull crusher 5x10

trening 2:

-zgibovi 10 serija

-nesto za zadnje rame bucicama 5x15, ono npr legnes na lijevi bok i desnom rukom radis pretklon

-biceps 5x10

trening 3:

-10 serija fly srednje rame

-low back/trbuh work

rotiraj u krug i ubacuj off dane po potrebi, mozes 3on 1off repeat a mozes i bez problema imati off izmedu svakog treninga, prilagodi svojoj volji i vlastitoj mogucnosti oporavka da si spreman opet kvalitetno odraditi istu misicnu skupinu i dugorocno jacati

Petar hw pet 14.3.2025 13:44
Mr.Natural kaže...

Malo sam rekao da mi podebljaju hranu u bolnici pa cemo odradit nekakav agressive cut kad se vratim doma za 2 tjedna

Evo malo kako na robotu hodam i na razboju

https://www.instagram.com/reel/DHDupzNs8aX/?igsh=YTFwcjh5dXNxZ3Ey

https://www.instagram.com/reel/DHEM2DWN4iF/?igsh=ejA1bzN3ZmZ1Zmxx

nije losa hrana, mada bi valjalo ubaciti mjericu-dvije wheya ili zbregov 50g ili prsut/buđola 200g (prenosivo, ne zahtijeva pripremu, moze stajati, lako unosivo)

mrsmith pet 14.3.2025 13:50

Ja bi se složio s Petrom u jednu ruku, da dobro izgrađeno tijelo otvara puno vrata. Kad si "pojava" (ne mislim sad na napuhane/nakljukane klaune), ljudi te gledaju, slušaju, nekako drugačije zračiš odmah.

Pogotovo ako nisi retard i imaš neke druge skillse uz to - apsolutno se slažem da puno znači.

Možemo se sad sprdati na taj račun, ali to je istina. Ljudi koji dobro izgledaju općenito dosta bolje prolaze na puno mjesta.

fila2208 pet 14.3.2025 15:58
mrsmith kaže...

Ja bi se složio s Petrom u jednu ruku, da dobro izgrađeno tijelo otvara puno vrata. Kad si "pojava" (ne mislim sad na napuhane/nakljukane klaune), ljudi te gledaju, slušaju, nekako drugačije zračiš odmah.

Pogotovo ako nisi retard i imaš neke druge skillse uz to - apsolutno se slažem da puno znači.

Možemo se sad sprdati na taj račun, ali to je istina. Ljudi koji dobro izgledaju općenito dosta bolje prolaze na puno mjesta.

aposolutno rijetko. Faca ti otvara više vrata, kultura ophođenja, i općenito ''aura''.

Ljude boli kurac kako izgledaš, bitna je lova realno.

Da, primam komplimente godinama, no to me dosta puta i koštalo, naime ljudi vole kad treba nešto onda vele ajde ti ti si jak, pa te dovedu u neugodnu poziciju di nešto ne možeš ili nisi dovoljno jak pa si sprdnja.

obiteljski eventi, fešte, neki frendovi itd.

Posebna sprdnja su dečćki u formi u policiji i hitnim službama gdje ako zakažu sprda ih se. Svi vole da batina dobije neki napuhani koji misli jer je napuhao ruke i ramena da je automatski jak i zna se tuć.

Veći je pojam netko tko je visok, stasit, kulturan, a ne kakav balon animal od 100kg najčešće masnih govana šta se puše i jedan lakši jab bi ga spremio na pod.

Izgledati dobro je + sigurno, pogotovo negdje gdje tijelo dolazi do izražaja, no ljudi griješe, nose neke uske robice iz osnovne, nepotrebno to ističu.

Ja treniram u xxl majicama, nosim xl ili xxl, i onda kad popuniš xxl u rukama ramenima, to je posao.

Žene nije previše briga, drukčije gledaju nego mi, mi koja god da je zgodna odmah bi karali i to se vidi na nama, jer smo i dalje obični mužjaci.

ugl. 

kompletan paket od glave, širokih ramena, i kulturnog ophođenja olakšava socijalne interakcije kao i posao, no znam masu ljudi koji liče nakurac, ali imaju strašnu karizmu i auru, zgodnu ženu i dominiraju socijalnim interakcijama a imaju pivske trbuhe.

Petar hw kaže...

trebas isto raditi kao naturalac koji uspjesno radi stvari nuzne za provođenje tjelesne rekompozicije

kad se skines teze je da

jer sam nakon 10god treninga i izgrađenih 12kg ciste misicne mase dosegao svoj natural limit i htio jos

bodyfat mi je vjerojatno uredniji nego tvoj

mogu kako god, izgrađeno tijelo otvara vrata svuda 10x lakse

ja ti tvrdim da koliko sam i kako, te u kakvim uvjetima ja radio i trenirao likovi kao ti bi odavno odustali.

od lopatanja snijega i ciijepanja drva i loženja peći pa treninga i takvi stvari, s mininalno se radilo puno, po zimama i vrućinama.

Ja sam sve svoje stekao mariljivo, vrijedno bez ikakvog dodatka da mi olakša i ubrza nit sam kukao i plakao kako mi je sad nešto teže ili lkakše, a da ne pričam sada kada sam obiteljski čovjek. 

Al budeš shvatio što je težina.

Ali fascininiran sam da možeš izjavit kad se skineš sa igle da ti je sad teže? zašto ti je teže? što je točno tu teže? zašto si se skidao? nemoš dijete napravit na igli?

10 god treninga i opet izgledaš kao prosječni gym baja. Eto ti belikusa, 3 god i natural dečko (da istoga sam uz grupu ljudi tu optužio da možda abjusa steoride da ne bude sad) i izgleda bolje nego ti.

A bez igle, ali da, njemu je bilo lakše.