Preporuka za slim ventove 120/140mm

imam 2 arctica slim, odlicni ventovi, moj glas ide za njih

Sa Arctic sam 1mm preko duzine gpu, ne znam hoce li mi to pravit problem. Silverstone je 15.6mm, a Noctua i Corsair su tocno 15mm, to mi je onda tocno u milimetar haha. Imali nesto mozda jos nize, zna li tko ? x3 noctua 87 eur, x3 corsair 74 eur, ja mislim da bi od Noctue trebali bit bolji ?

artic je tocno 15mm debljine, ne znam sto te muci tocno....
a po testovima ispadne najbolji, ili barem jednako dobar kao visestruko skuplji ventovi

Moja greska ja gledao dimenzije za pakiranje na stranici hahah kutija je 16mm, ventovi su 15mm visine, da... , uzet cu Arctic prvo da vidim jel mi pase sve, pa kasnije mozda uzmem druge. Za 8 eur po komadu su dzabe, nego nisu mi vizualno nesto bas. Ma imam Torrent Compact, sa 180mm ventovima naprijed, ide gpu do 330mm, a kad bi stavio te slim od 15mm imam tocno 353mm , toliko je dugacka 7900xt tuf sto sam narucio. Sve mi je bas u knap, i sa 15mm, tako da bolje vjv da uzmem te od Arctica prvo da vidim jeli pase kako treba. A u najgorem slucaju, cu dignu jedan ovaj 180mm , ako ne bude islo, svakako dole imam jos x2 140mm, nebi trebalo bit problema s temp, ali volim i da sve lijepo izgleda jbg.

Bez 1 venta, cca 370w na Heaven benchmarku , hotspot jedva prelazi 70c, ventovi od grafe na 58% max ,moglo bi i ovako bez problema, samo vizualno malo cudno izgleda.
Poz, trebam preporuku koje slim ventove uzet, gledao sam neke od ovih uzet ili ako ima nesto bolje , 140mm sam nasao jedino od Arctica, ali su 17mm deblijne, a idealno bi mi bilo 15/16mm max zbog fitmenta, cijena nije bitna.
ARCTIC COOLING P12 Slim PWM PST 120mm // 8,50 Eur kom
Corsair AF120 SLIM 120mm PWM // 22,00 Eur kom
SilverStone SST-AS120B 120mm // 13,00 Eur kom
Noctua NF-A12x15 PWM chromax.black.swap 120mm // 27,00 Eur kom