Bugfoot ned 7.7.2024 17:42 Bok, odapeo mi laptop pa sam dobio stolno računalo kao zamjenu.Radi se o HP Elite Desk G 705 G1 sff, matična ploča je Batgirl rev 2014. RAM pločice su sve različite i vjerojatno jedna ne valja pa se neće upaliti računalo a ventilatori rade danas ću isprobati koja valja. Ono što me zanima jest koji su kompatibilni RAM memorije (znam samo da ide ddr3 ali ne znam koliko Hz ) Druga stvar je kompatibilna grafička kartica, ima samo jedan utor pa bih molio preporuku za neku jeftinu Quadro ili rx 350? Naravno mora stati u malo kučište Napajanje i ventilator od procesora su užasno glasni pa bih i to zamijenio za neke tiše opcije Primam i ostale savjete hvala unaprijed. Odgovor Hvala 0 0 0
Bok, odapeo mi laptop pa sam dobio stolno računalo kao zamjenu.
Radi se o HP Elite Desk G 705 G1 sff, matična ploča je Batgirl rev 2014.
RAM pločice su sve različite i vjerojatno jedna ne valja pa se neće upaliti računalo a ventilatori rade danas ću isprobati koja valja.
Ono što me zanima jest koji su kompatibilni RAM memorije (znam samo da ide ddr3 ali ne znam koliko Hz )
Druga stvar je kompatibilna grafička kartica, ima samo jedan utor
pa bih molio preporuku za neku jeftinu Quadro ili rx 350?
Naravno mora stati u malo kučište
Napajanje i ventilator od procesora su užasno glasni pa bih i to zamijenio za neke tiše opcije
Primam i ostale savjete hvala unaprijed.