Ultimativna antivirus tema - P&O

Svejedno jel znaš kakav web guard?

čuj dao sam ti najboli mogući savjet,ljudi isključuju webguard na antivirusima jer usporava i gnjavi a ti bi ga stavio..

Možete preporuciti nekakav besplatan web guard? Sad cu probati McAfee site advisor...
pa stavi wot na browsre
Ma stavio sam, ali to nije dovoljno, niti blokira niti išta...
Ma jel nije dovoljno kada ti ovakvo što bude na ekranu. Vidi sliku. Dalje možeš odlučiti sam.

čuj dao sam ti najboli mogući savjet,ljudi isključuju webguard na antivirusima jer usporava i gnjavi a ti bi ga stavio..
A cuj, dobro dodje dobra zaštita, a wot je uvjek obavezan, onda ostajem na njemu.

E, a onaj threatfire, to je antispyware program ili antivirus? skinio sam i to pa imam avira+pc tools firewall+TF

A cuj, dobro dodje dobra zaštita, a wot je uvjek obavezan, onda ostajem na njemu.
treba da,al ne treba pretjerivat,stavi onako na blocking i miran si..
ma šta će ti to?ostavi samo aviru
vidi tu i tu

E, a onaj threatfire, to je antispyware program ili antivirus? skinio sam i to pa imam avira+pc tools firewall+TF
ThreatFire je .... vidi link.

sta bi mi preporucili da stavim na komp uz NOD 32 i Aviru free?

Pa da li ti imaš istovremeno instalirane i NOD 32 i Aviru Free?

Ja bih ti preporućio da obrišeš nod32! Nakon toga Pc tools firewall plus ili comodo, ovisi koji ti bolje odgovara. Malwarebytes za povremeno skeniranje, WOT na preglednik i to bi trebalo biti dovoljno. Usput, ni slučajno ne smijes koristiti dva antivirusa u isto vrijeme!

malewarebytes imam vec odavno,a koristim dva antivirusa odjednom,zasto nije preporucljivo?

malewarebytes imam vec odavno,a koristim dva antivirusa odjednom,zasto nije preporucljivo?
Ne da nije preporucljivo, nego je potpuno glupo! Međusobno se suprotstavljaju i smetaju si! Obriši jedan po hitno.

pa vidjet cu,evo sad ovba skeniraju komp i nod je pronasao jedan virus a avira nije.

nije preporučljivo imati više od 1 antivirusa
zašto ?
jer se kolju međusobno,najlakše objašnjenje

pa vidjet cu,evo sad ovba skeniraju komp i nod je pronasao jedan virus a avira nije.
ja još uvijek mislim da se ti šališ..

ja još uvijek mislim da se ti šališ..
nazalost seneka nisam..sad neznam sta bi,izbrisati nod ili aviru?

nod,ostavi si aviru,imaš revo unistaller?

imam.

imam.
onda ga u naprednoj deinstalaciji deinstaliraj..

imam.
onda ga u naprednoj deinstalaciji deinstaliraj..
vec je u tijeku.

Ne kužim šta je teško jednom dnevno stisnit ok na reklamu, al' dobro...

Ak ima podešeno 5 updatea dnevno, onda je to 5 pritiska na ok.

Ak ima podešeno 5 updatea dnevno, onda je to 5 pritiska na ok.
Ali većina ipak ostavlja sve na default, a na default je 1 update dnevno ;)

Ali većina ipak ostavlja sve na default, a na default je 1 update dnevno ;)
zašto bi se itko morao siliti gledati bezvrijednu reklamu dnevno ako ne mora?
(pogotovo ukoliko je onesposobljavanje ads prozora potpuno legalno)
btw. jedan update dnevno je premalo, pogotovo ukoliko se kani pregledavati internet satima nakon tog jedinog updatea u danu

Kako uopće odrediti koliko puta će se updatati?

zavisi od toga koliko puta dnevno novi update dolazi na server, o preporukama proizvođača, o navikama uzera etc. etc.

zavisi od toga koliko puta dnevno novi update dolazi na server, o preporukama proizvođača, o navikama uzera etc. etc.
Što bi znaćilo da ne možeš to namjestiti, zar ne?

otvori control center od avire
administtration>scheduler
desni klik na update>edit job i namjesti..
tako nekako..
pa podesi ga da ti blokira pod settings>warnings i sve stavi desno na blocking i potvrdi dole apply settings