HTML: Script-inf

Zadnji update je nešto zeznuo. Ugasi Avastove shieldove na npr. 1 sat; valjda će to uskoro popraviti.

Zadnji update je nešto zeznuo. Ugasi Avastove shieldove na npr. 1 sat; valjda će to uskoro popraviti.
To sam i napravio. Da li je i tebi isto? I da li je nešto opasno to? Ak možeš malo detaljnije

To sam i napravio. Da li je i tebi isto? I da li je nešto opasno to? Ak možeš malo detaljnije
Ja ne koristim Avasta, ali vidim da su se ljudi uspaničarili na njihovom forumu. Čak im i sama stranica malo radi, malo ne.
Još nema službene obavijesti što je točno pošlo po zlu.

To se isto meni desilo nekidan, našao 2000+ zaraženih datoteka, blokirao pristup nekim stranicama, ja stavio sa sve popravi ili obriše, valjda nije nesto shebo

To se isto meni desilo nekidan, našao 2000+ zaraženih datoteka, blokirao pristup nekim stranicama, ja stavio sa sve popravi ili obriše, valjda nije nesto shebo
Provjeri Virus chest.
Ako još imaš te fajlove unutra, napravi Restore.
E ovak odjednom mi počelo zahebavati pojavljivati mi se ovakva ili slični warning od avasta kad god pokušavam otvorit neku web stranicu,