ESET NOD32 i Malwarebytes?

evo imam nod32 full i malwarebytes full licencu sa realtime protectionom, sad me zanima dal neko ima iskustva s ovim programima kad su zajedno, dal ce doc do conflicta, s obzirom da kad idem na nod32 pise da je i anti virus i spyware protection...
Ako je licenca za NOD kupljena, originalna, nebi trebalo biti problema, ali ako je piratska moze biti velikih
Nema potrebe koristiti Mbam kao realtime zastitu

Najbolje ti je Malwarebytesom samo skenirati, a isklj aktivni nadzor.

Ja sam ima tako duže vrime i nije bilo problema.
Naravno, isključit aktivni nadzor i MalwareBytes, s tim samo skeniraš.
Ali bolje ti je Avast + MalwareBytes. Tako mi je sad, i sve dobro otkad je tako. :)

evo imam nod32 full i malwarebytes full licencu sa realtime protectionom, sad me zanima dal neko ima iskustva s ovim programima kad su zajedno, dal ce doc do conflicta, s obzirom da kad idem na nod32 pise da je i anti virus i spyware protection...
Nemas potrebe koristiti Mbam kao realtime zastitu koristi ga samo za skeniranje..

Ako je NOD32 piratski imat ces problema,ako je kupljen onda neces imat problema.Malware bytes koristi samo za skeniranje!
Moja preporuka : Avast! Free Antivirus + Malware Bytes

2. Moja preporuka : Avast! Free Antivirus + Malware Bytes
1. Imat će problema, ali nije ih tako teško riješit. Samo mora nać username i passward na netu. Ja san uvik tako, na YT.
2. Da, slažem se. Besplatan, bolji i neće imat problema. :)

2. Moja preporuka : Avast! Free Antivirus + Malware Bytes
1. Imat će problema, ali nije ih tako teško riješit. Samo mora nać username i passward na netu. Ja san uvik tako, na YT.
2. Da, slažem se. Besplatan, bolji i neće imat problema. :)
:)

iskljucio sam real time protection na malwarebytesu i koristit cu ga samo za skeniranje.. nadam se da nece bit problema :)
i dali mogu jos stavit Spybot SnD sa tim programima?

iskljucio sam real time protection na malwarebytesu i koristit cu ga samo za skeniranje.. nadam se da nece bit problema :)
S&D ti ne treba uz MBAM, eventualno besplatna verzija SUPERAntiSpywarea.

Bolje koristi SAS za povremeno skeniranje umjesto Spybot-a.