BitDefender 2009 problem

Zasto mi ne radi update bitDefendera 2009.
Poruka errora glasi ovako:
kako glasi, nisi stavio sliku, pomogao bih ti, vlasnik sam 2008-ice

Nerazumijem zašto koristite starije verzije kada imate novu 2010 verziju.

Ako ima licencu, zašto mijenjati i plačati još i za novu?
Ups, upravo sam rekao glupost

Ako ima licencu, zašto mijenjati i plačati još i za novu?
LOL....ako imaš licencu za bitdefender internet security to znači da nemaš recimo samo za 2009 nego i za novu kad izađe. Kupnja licence se neveže za tu recimo 2009 izdanje nago se veže za vremenski rok. Dakle ako imaš 365 dana licencu ti u među vremenu možeš si i stavit 2010 verziju ako izađe..razumiješ? ja kad sam kupio licencu bila je 2009 verzija internet securitya. sad je izašla 2010 i ja sam instalirao tu i utipkao moj ključ . samo moraš gledat da utipkaš internet security na novi is a ne recimo ako imaš samo antivirus pa da onda instaliraš is sa svojim ključem jer neće radit....

Začudio bi se koliko to ljudi nezna. Neki moji prijatelji neznaju da se zaštita treba obnavljat. Oni misle instaliraš i ko sisa. Zato ako imaš licencu za int. security uvijek gledaš kad će izać nova verzija sve dok ti neisteknu dani

kako glasi, nisi stavio sliku, pomogao bih ti, vlasnik sam 2008-ice
Stavio je on sliku samo što se ne vidi (neka vrsta bug-a na bol-u ), da bi se problem otklonio mora kliknuti na gumb > uredi i ponovno na > pošalji da bi se slika konačno mogla vidjeti, nakon toga se se pojavljuje poruka je uređivana zadnji put ...
Za one koji nisu upućeni kod dodavanja slika sa računala mora se potvrditi sa klikom na gumb > prebaci pa tek onda na > pošalji da bi se poruka potvrdila. Glede bug-a sam uvijek imao kada sam stavljao jednu sliku. Samo ne znam da li je to do browsera ili?
Edit:
Glede problema, ako ti računalo ide na internet preko nekog firewall client-a, moraš u postavkama bitdefendera vezano za update upisati preko kojeg proxy servera, username i password.
Pod > Update pa na Settings - click here
Ili ako ti je uključen da radi update preko proxy-ja onda ga isključi ovisno o tome gdje ti se računalo nalazi, kod kuće ili na poslu.