Besplatan BullGuard Internet Security 8.5!

hvala na obavijesti, kao da si baš znao da mi to treba....

hvala na obavijesti, kao da si baš znao da mi to treba....
Treba ponudit nekaj ak valja a jos se daje badave sigurno se razme kak drukcije. Kaj se tice nekih podesenja tog programa pozeljno je iskljucit Spam Filter tj postavite ga na OFF ak ne koristite Outlook ili Thunderbird nema potrebe za trosi resurse i skenira ak se to ne koristi. To podesite na prvoj fotki u samom Spam Filteru i na drugoj fotki u Antivirusnim podesenjima samo maknite jos kvacice s ove dvije opcije jer cemu da radi to skeniranje Mailova ak se koristi WEBMail ko Gmail i slicno no ak koristite programe za Mail na racunalu onda to ostavite upaljeno normalno ali SpamFilter ipak iskljucite jer od takvih opcija nema koristi uopce a samo trose resurse. Podesenja Firewall-a je pozeljno stavit na ADVANCED za naprednije korisnike kojima to vise odgovara i koji se dobro snalaze s Firewall-om a svi ostali nek ostave podesenje Firewall-a na BEGINNER to je na fotki tri. Na cetvrtoj fotki pod Antivirusnim-Antispayware podesenjima trebate stavit kvacicu da se aktivira WEB Guard koji nije upaljen po defaltu zanimljivo zakaj to nije ukljuceno odma ko na vecini slicnih programa no kako svaki Web Guard malo usporava surfanje to je onda i razumljiv potez i to bi bilo sve recimo kaj se tice nekih podesenja nakon instalacije!

znači samo skinem trial i imam licencu za 1 godinu?

Da li ga treba instalirat ili je samo dosta ga skinut? Ja za sad imam AVG internet security koji mi ističe za 6 mjeseci pa bi si onda stavio ovo koji bi vrtio godinu dana za badavaA ak se treba instalirat onda neznam...
*EDIT* ah sad vidim na stranici da treba instalirat,eh onda ništa od ove promocije

znači samo skinem trial i imam licencu za 1 godinu?
Da samo moras skinut direkt preko one gore stranice koja daje tu besplatnu akciju inace ti nece to funkcionirat, i posel se samo registriras u toku instalacije Mail-om vrlo jednostavno te brzo i to je to gotov postupak!

evo još jedno pitanje. sad koristim aviru free, jel se isplati prelazit na bullguard? koliko je bolji od avire?

evo još jedno pitanje. sad koristim aviru free, jel se isplati prelazit na bullguard? koliko je bolji od avire?
Kak hoces mozes instalirat zakaj ne kad je badave Avira ima nesto bolju detekciju nego Bitdefender komponenta koja radi u Bullguard-u, no to je mala razlika ionako treba vise koristit mozak kod surfanja a ne se samo oslonit na zastitni program. Treba uzet u obzir da je unutra i licencirani Outpost Firewall i ovo ima Web Guard i ak ga podesis ovak kak sam navel ne bi trebalo bit problema kad se vec nudi badave zakaj ne iskoristit priliku pa ko voli nek izvoli!

hvala rambox! budem probao, besplatno je, nemam što izgunit. :)

Kak hoces mozes instalirat zakaj ne kad je badave Avira ima nesto bolju detekciju nego Bitdefender komponenta koja radi u Bullguard-u, no to je mala razlika ionako treba vise koristit mozak kod surfanja a ne se samo oslonit na zastitni program. Treba uzet u obzir da je unutra i licencirani Outpost Firewall i ovo ima Web Guard i ak ga podesis ovak kak sam navel ne bi trebalo bit problema kad se vec nudi badave zakaj ne iskoristit priliku pa ko voli nek izvoli!
...ja instalirao i sve prošlo uredu nikakvih problema sve radi.........jedino onaj Beckup to nisam !!!!!
Za sada je dobro a bumo videli kak če biti!!!!!!

...ja instalirao i sve prošlo uredu nikakvih problema sve radi.........jedino onaj Beckup to nisam !!!!!
Za sada je dobro a bumo videli kak če biti!!!!!!
Taj Backup ti je samo onak za sminku to ti ne treba uopce ovo ostalo je bitno!

moram te ispravit rambox, na onom linku koji si dao piše da akcija traje do sutra u 23:59.
...for two days only commencing at 00.01 PST on Thursday 5th November and closing at 23.59 PST on Friday 6th November 2009.
dakle, svi koji ste zainteresirani imate još 24 sata!
[EDIT]
dakle, svi koji ste zainteresirani imate više od 24 sata, pošto se kod njih vrijeme računa po PST-u (GMT -8)!

moram te ispravit rambox, na onom linku koji si dao piše da akcija traje do sutra u 23:59.
...for two days only commencing at 00.01 PST on Thursday 5th November and closing at 23.59 PST on Friday 6th November 2009.
dakle, svi koji ste zainteresirani imate još 24 sata!
Ma da ja se malo prekombiniral ocito fulal jedan dan kaj sad, uglavnom vremena ima dost ko oce nek skine dok se moze. Inace primjetil sam da program voli potegnut dost memorije ok 100 MB pa i malo vise no to nije problem na danasnjim kompovima uopce a na starijima sa malo memorije to je druga prica!

rambox
tx
upravo sam ga instalirao na laptop
za sada ne izgleda loše, sporiji je u full scan-u
Symantec AntiVirus Corporate, full scan cca 45 min
Bullgard, ful scan 72 min
čak mi je našao 1 virus
Ima dosta opcija, logičan je raspored funkcija... sve OK
još samo da budu ažurni sa nadogradnjama i definicijama...

update dolazi svakih 2 sata! :)

Ajme
svakih 2 sata?!
Svaka čast,
to nemam ni na mom Trend Micro I.S.P.
Malo se njih može pohvaliti takvim rezultatima

Ajme
svakih 2 sata?!
Svaka čast,
to nemam ni na mom Trend Micro I.S.P.
Malo se njih može pohvaliti takvim rezultatima
Da svaka 2 sata je Update samo podesi onak kak sam gore navel i po zelji ukljuci WEb Guard jel on ti ko i svaki drugi usporava malo surfanje!

Jos uvjek traje akcija za godinu dana besplatnog koristenja ovog Security Suite programa pa ko hoce to iskoristit nek pozuri!

Inace primjetil sam da program voli potegnut dost memorije ok 100 MB pa i malo vise no to nije problem na danasnjim kompovima uopce a na starijima sa malo memorije to je druga prica!
Mogu ovo i potvrditi, dok skenira kod mene troši ~140 MB. Imam Windows 7 x64 i 4 GB RAM-a.
Nakon kratkog druženja sa BullGuardom dosta sam zadovoljan, jedino skeniranje traje nešto duže nego na Aviri. U svakom slučaju moja preporuka svima koji se dvoume!

...dobar je samo šteta što mu Firewall nema HIPS...........
ostalo mu je za sada dobro..............

1. kis vs this?
2. jel mogu ja skinut ali ne odma instalirat i kasnije da mi radi full?

1. kis vs this?
2. jel mogu ja skinut ali ne odma instalirat i kasnije da mi radi full?
Mozes normalno skini sad a instaliraj kasnije ali vrijeme od godinu dana ce ti pocet odbrojavat ak ga ne koristis normalno tj od dana besplatne akcije!

Ja sve dobro napravio i imam licencu 60 dana . Poslao sam mail supportu, pa sad čekam odgovor.
E da, da onom linku, dok biraš proizvod, piše da je verzija programa 8.5, a ja sam skinuo i instalirao i kod mene piše 8.7. Malo čudno, al' dobro, nije važno

meni je stavio samo 60 dana a isao sam kako je opisano u prvom postu...
poslao sma im mail da mi isprave to na 12 mjeseci... valjda ce upaliti :-)

Ja sve dobro napravio i imam licencu 60 dana . Poslao sam mail supportu, pa sad čekam odgovor.
E da, da onom linku, dok biraš proizvod, piše da je verzija programa 8.5, a ja sam skinuo i instalirao i kod mene piše 8.7. Malo čudno, al' dobro, nije važno
Hm mozda ti je postojeci zastitni program ili browser blokiral kolacice pa te nisu registrirali kak spada to ti tu fino pise na fotki dole treba citat.No nist strasno ak i ne ulovis ovo nudi se Asquared 4.5 godinu dana badave uskoro imas na forumu tu temu pa to kombiniras s jednim Outpost Firewall Free i eto ti opet odlicne zastite za nula kuna!

U browseru je poštelano da prima cookie, tako da neznam što bi moglo biti. Prijašnjeg antivirusa i vatrozida sam obrisao, tak da pojma nemam
Malo da prokomentiram. Probao sam outpost firewall free i nije mi nešto. Nemreš ništa živo podesiti u njemu. Sve ti je blokirano (normalno, to možeš u punoj verziji), tako da mislim da je online armor puno bolje rješenje.

U browseru je poštelano da prima cookie, tako da neznam što bi moglo biti. Prijašnjeg antivirusa i vatrozida sam obrisao, tak da pojma nemam
Malo da prokomentiram. Probao sam outpost firewall free i nije mi nešto. Nemreš ništa živo podesiti u njemu. Sve ti je blokirano (normalno, to možeš u punoj verziji), tako da mislim da je online armor puno bolje rješenje.
Nemas kaj podesit zato kaj ti je po defaltu sve podeseno vec kak treba samo kaj se ne vide neke opcije. Najvaznija stvar je ionak ista ko na Pro verziji a to je Host Protection koji je podesen na Optimal po Defoltu a ak ga stavis na Maximum mos sufrat di hoces i nece te zaskocit gamad iza leđa sigurno kad definicije zakazu. Samo blokiras na Outpost upozorenje ak ti neki cudan program hoce se instalirat a ti nista nisi niti instaliral niti kliknul u toku surfanja u tom je poanta te zastite da te zastiti od Drive-By Downloads ili Exploit gamadi Online Armor po tom pitanju nije nista bolji i to je tak!

Evo, riješeno. Oni su tamo nešto promijenili u računu i sada je 365 dana. Tak da ako imate problema, samo im se javite (možete priložiti i screenshot sa dijelom gdje piše koliko traje licenca, da se vidi da je 60 dana, bar sam tako ja) i to je to. Ja sretan :D

i meni su odgovorili na moj upit i produzili mi na 365 dana

Samo upozorenje onima koji koriste BullGuard!
BullGuard Spamfilter ne radi sa IMAP-om, tako da svi oni koji koriste IMAP mogu isključiti Spamfilter.
BullGuard se može (po našem vremenu) skinuti do sutra ujutro u 9 sati.
Evo prilike da imate godinu dana jedan odlican Security Suite besplatno na svojem racunalu samo pratite upute tamo na stranici i nema problema to je proizvod koji inace dolazi iz Danske. Za one koji nisu jos culi za ovaj paket zastite on vec postoji nekoliko godina i predstavlja odlican izbor za zastitu. Da bi bilo jasnije o cemu se tu radi ak nekima nije poznat taj program to je kombinacija licencirang Bitdefender Anti-Malvare zastite i isto tak licencirane tehnologija ultra poznatog i kvalitetnog Outpost Firewall-a kaj samo po sebi dovoljno govori. Akcija traje samo jedan dan tj danas do ponoci pa ko hoce nek to iskoristi jer se radi o itekak dobrom paketu zastite kombiniranom od dva vrlo poznata proizvođaca sigurnosnih programa. Program je lagan na kompu i ne usporava surfanje kaj je vrlo bitno tj dobro je iskombinirana zastita dva razlicita proizvođaca jer je poznato da Bitdefedder inace dosta usporava komp i surfanje no to ovdje nije slucaj!
http://www.techsupportalert.com/content/get-top-rated-bullguard-internet-security-suite-free.htm