Advanced SystemCare vs. Glary Utilies

ostavi si glary, obrisi advanced systemcare

Deinstaliraj Advanced System Care Pro, a ostavi Glary Utilities Pro. Ne kažem da je puno ili uopće bolji, ali iz Glarysoft-a nisu barem kradiljivci tehnologija što se za IObit ne može kazati. Poznati slučaj krađe Malwarebytesu mi je još nekako u sjećanju. Pozdrav.

Ja vjerujem da je Glary 99% pouzdan. Dok ovaj IObit nije u tolikoj mjeri niti zastupljen na računalima niti popularan u biti. Po meni jedino pouzdano rješenje bi bilo TuneUp Utilities samo je komercijalan i otežak pa i to otpada u ovom slučaju. Pogledaj na novom Bug DVD ako si kupio ovomjesečni Ashampoo win optimizer 2010

Ja imam Advanced SystemCare i nisam baš zadovoljan sam njime.Imao sam prije TuneUp Untitles i bio mi je punoooo bolji.
Najvjerojatnije cu se vratiti na TuneUp.

To znam da je IObit Security 360 krao od Malwarebytes'-a da bi bio popularniji i bolji u zaštiti. Imo sam ga i ja al je stvarno SHIT!.....Vratimo se na temu! Glary jeste popularniji ali mi je ASC znatno ubrzao sistem i popravio nneke pogreške koje Glary Nije....ako neko hoće dat ću mu licencu za AAdvanced SystemCare PRO verziju pa nek ga testira i kaže. Licenca na PM!! Ako neko hoće može i licenca od Glary Utiliesa...

Ja imam i jedan i drugi u PRO inačici i meni je ASC puno bolji.

nemam niti jedan program od navedenih. za oba sam čuo da su malo "grubi" u čišćenju pogotovo iobit
sve što ti treba za optimizaciju računala je:
ccleaner
disk defrag
reg defrag
reg cleaner
revo

ostavi onaj za koji misliš da ti je bolji.gl. po meni vrlo dobro odrađuje svoj posao...

To znam da je IObit Security 360 krao od Malwarebytes'-a da bi bio popularniji i bolji u zaštiti. Imo sam ga i ja al je stvarno SHIT!.....Vratimo se na temu! Glary jeste popularniji ali mi je ASC znatno ubrzao sistem i popravio nneke pogreške koje Glary Nije....ako neko hoće dat ću mu licencu za AAdvanced SystemCare PRO verziju pa nek ga testira i kaže. Licenca na PM!! Ako neko hoće može i licenca od Glary Utiliesa...
Hvala Ti na ponudi za key. No ako zanemarim "gađenje " prema IObitu opet je taj program jako nesiguran, prema mojim iskustvima. Kada sam ga isprobavao, nije bilo tako davno, naneo mi je više štete nego ikakve koristi u svezi optimizacije. Taj program mi je zbrljao gašenje pokenutih servisa i kompletnog računala tako da sam jedva poispravljao ručno u registrima promijenjene postavke. Naime Winsi su se brže gasili u odnosu na neke servise od drugih programa ( Firewall, Antivirus i dr. ) pa je bilo problema svaki put kod novog pokretanja računala. Ovo je samo moje skromno mišljenje. Pozdrav svima.

Hvala ti na tvom mišljenju!! A koja je verzija Advanced SystemCare-a bila kad ti je shebala kompjuter? Sadašnja verzija je 3.6.0

Hvala ti na tvom mišljenju!! A koja je verzija Advanced SystemCare-a bila kad ti je shebala kompjuter? Sadašnja verzija je 3.6.0
Bilo je to prije otprilike 7-8 mjeseci, ne sjećam se koja je verzija bila. Svakako je bila Pro,a ne free,ali koja?. Ponavljam to je samo moje mišljenje i loše iskustvo, ne želim ni na koji način tvrditi da je program iznimno loš ili obratno ili se s nekime pretjerivati u svezi toga. Vjerovatno sam bio loše sreće ili sam mu dopustio da nešto napravi neprovjeravajući što bi to bilo. Znam samo da Backup u programu nije pomogao. Pozdrav i puno uspijeha u radu s ovim programom, bez problema i bugova.

Ako netko ima para na bacanje može isprobati na svojem kompu doma i ovu verziju system utility. Ja sam ovaj program koristio licenciran još davne 2004.-2005. kad nisam znao puno o PC-jima. Pokazao se kao napredan za svoje doba i ne štetan za ono za što bi trebao biti koristan.
Sve u svemu bok uz bok sa TuneUp Utilities od paid programa.
Mis da ima nekakav freeware od ovog programa.:\

Ako netko ima para na bacanje može isprobati na svojem kompu doma i ovu verziju system utility. Ja sam ovaj program koristio licenciran još davne 2004.-2005. kad nisam znao puno o PC-jima. Pokazao se kao napredan za svoje doba i ne štetan za ono za što bi trebao biti koristan.
Sve u svemu bok uz bok sa TuneUp Utilities od paid programa.
Mis da ima nekakav freeware od ovog programa.:\
Imaš pravo, odličan program. Ima jedna freeware komponenta ovog programa,a to je Advanced System Protector, normalno dosta osiromašena ali nije loša. Ponekad iz čiste radoznalosti je instaliram na komp i proskeniram. Ponekad ponešto i pronađe što recimo Esetu promakne. Provjerim to i uklonim. Nema puno false positivea.
Zanima me koji je po vama bolji od ova dva programa: Advanced SystemCare ili Glary Utilies. Imam oba 2 PRO verziju,ali mi netreba oba 2,samo mi recite koji da maknem od ta 2 programa. Hvala unaprijed!