Sigurnosni softver

Advanced SystemCare vs. Glary Utilies

filipvk1000 čet 3.6.2010 16:24

Zanima me koji je po vama bolji od ova dva programa: Advanced SystemCare ili Glary Utilies. Imam oba 2 PRO verziju,ali mi netreba oba 2,samo mi recite koji da maknem od ta 2 programa. Hvala unaprijed!

BlackFoot čet 3.6.2010 16:57

Deinstaliraj Advanced System Care Pro, a ostavi Glary Utilities Pro. Ne kažem da je puno ili uopće bolji, ali iz Glarysoft-a nisu barem kradiljivci tehnologija što se za IObit ne može kazati. Poznati slučaj krađe Malwarebytesu mi je još nekako u sjećanju. Pozdrav.

stoncin3 čet 3.6.2010 19:02

Ja vjerujem da je Glary 99% pouzdan. Dok ovaj IObit nije u tolikoj mjeri niti zastupljen na računalima niti popularan u biti. Po meni jedino pouzdano rješenje bi bilo TuneUp Utilities samo je komercijalan i otežak pa i to otpada u ovom slučaju. Pogledaj na novom Bug DVD ako si kupio ovomjesečni Ashampoo win optimizer 2010 Namigiva

filipvk1000 čet 3.6.2010 20:19

To znam da je IObit Security 360 krao od Malwarebytes'-a da bi bio popularniji i bolji u zaštiti. Imo sam ga i ja al je stvarno SHIT!.....Vratimo se na temu! Glary jeste popularniji ali mi je ASC znatno ubrzao sistem i popravio nneke pogreške koje Glary Nije....ako neko hoće dat ću mu licencu za AAdvanced SystemCare PRO verziju pa nek ga testira i kaže. Licenca na PM!! Ako neko hoće može i licenca od Glary Utiliesa...

karakteran pet 4.6.2010 10:46

nemam niti jedan program od navedenih. za oba sam čuo da su malo "grubi" u čišćenju pogotovo iobit

sve što ti treba za optimizaciju računala je:

ccleaner

disk defrag

reg defrag

reg cleaner

revo

BlackFoot pet 4.6.2010 15:36
filipvk1000 kaže...

To znam da je IObit Security 360 krao od Malwarebytes'-a da bi bio popularniji i bolji u zaštiti. Imo sam ga i ja al je stvarno SHIT!.....Vratimo se na temu! Glary jeste popularniji ali mi je ASC znatno ubrzao sistem i popravio nneke pogreške koje Glary Nije....ako neko hoće dat ću mu licencu za AAdvanced SystemCare PRO verziju pa nek ga testira i kaže. Licenca na PM!! Ako neko hoće može i licenca od Glary Utiliesa...

Hvala Ti na ponudi za key. No ako zanemarim "gađenje " prema IObitu opet je taj program jako nesiguran, prema mojim iskustvima. Kada sam ga isprobavao, nije bilo tako davno, naneo mi je više štete nego ikakve koristi u svezi optimizacije. Taj program mi je zbrljao gašenje pokenutih servisa i kompletnog računala tako da sam jedva poispravljao ručno u registrima promijenjene postavke. Naime Winsi su se brže gasili  u odnosu na neke servise od drugih programa ( Firewall, Antivirus i dr. ) pa je bilo problema svaki put kod novog pokretanja računala. Ovo je samo moje skromno mišljenje. Pozdrav svima.

BlackFoot sub 5.6.2010 10:37
filipvk1000 kaže...

Hvala ti na tvom mišljenju!! A koja je verzija Advanced SystemCare-a bila kad ti je shebala kompjuter? Sadašnja verzija je 3.6.0

Bilo je to prije otprilike 7-8 mjeseci, ne sjećam se koja je verzija bila. Svakako je bila Pro,a ne free,ali koja?. Ponavljam to je samo moje mišljenje i loše iskustvo, ne želim ni na koji način tvrditi da je program iznimno loš ili obratno ili se s nekime pretjerivati u svezi toga. Vjerovatno sam bio loše sreće ili sam mu dopustio da nešto napravi neprovjeravajući što bi to bilo. Znam samo da Backup u programu nije pomogao. Pozdrav i puno uspijeha u radu s ovim programom, bez problema i bugova. 

stoncin3 sub 5.6.2010 11:08

Ako netko ima para na bacanje može isprobati na svojem kompu doma i ovu verziju system utility. Ja sam ovaj program koristio licenciran još davne 2004.-2005. kad nisam znao puno o PC-jima. Pokazao se kao napredan za svoje doba i ne štetan za ono za što bi trebao biti koristan.

Sve u svemu bok uz bok sa TuneUp Utilities od paid programa.

Mis da ima nekakav freeware od ovog programa.:\

BlackFoot sub 5.6.2010 11:53
stoncin3 kaže...

Ako netko ima para na bacanje može isprobati na svojem kompu doma i ovu verziju system utility. Ja sam ovaj program koristio licenciran još davne 2004.-2005. kad nisam znao puno o PC-jima. Pokazao se kao napredan za svoje doba i ne štetan za ono za što bi trebao biti koristan.

Sve u svemu bok uz bok sa TuneUp Utilities od paid programa.

Mis da ima nekakav freeware od ovog programa.:\

Imaš pravo, odličan program. Ima jedna freeware komponenta ovog programa,a to je Advanced System Protector, normalno dosta osiromašena ali nije loša. Ponekad iz čiste radoznalosti je instaliram na komp i proskeniram. Ponekad ponešto i pronađe što recimo Esetu promakne. Provjerim to i uklonim. Nema puno false positivea.