Samsung

Samsung Galaxy S8/S8+

domi321 sub 24.8.2019 09:49
mp3david kaže...
Bio sam oprao svoj S8 po vodom i sad se nakon 2 dana zvucnik malo slabije cuje,kao da ima pjeska u njemu.
mislim ok je,ali zvuk je malcice drugaciji.
Sto mi je napraviti?

 puhnes par puta u zvucnik, pustis bass test da se vrti jedno 10 minuta i sve bi trbalo bit ok

PiXeLsss uto 10.9.2019 22:00

Pa mislim da nebi ni trebali ocekivat promjene na UI, s obzirom da je android p zadnji update za osmicu?

Al da, primjetio sam prečac za qs skeniranje. Mislim da nije bio prije, ili ga ja nisam primjetio. Ugl otvori kameru. Vjr je sada integriran u nju. ;)

DommY uto 10.9.2019 22:18

Jasno. Mob ažuriran, na kratko se maknulo upozorenje vlage u USB portu, no opet se vratilo i neda da punim preko žice. Već je dugo vremena tako, punim bežično, izgleda da ću morati slati u servis osim ako ne postoji neka fora za popravak? Iako mi to poprilično baca na hardverski problem.

prasac čet 12.9.2019 13:49

Ja sam imao identičan problem sve dok mi se u jednom trenutku nije baterija ispraznila do kraja i nisam ga više mogao priključiti na punjač. Na kraju sam ga odnio u servis, zamijenili su mi USB port i to je to..

patakmeister ned 15.9.2019 20:47

Moje muke po Galaxy S8.

Kupljen 19.10.2017. godine. Krajem 8 mjeseca ove godine, prestalo raditi brzo punjenje. Odnio uređaj na servis, kažu da je prestalo brzo punjenje zato što sam telefon prečesto punio. Ko je tu lud?! Priznali garanciju zamjenili modul punjenja ja sam sretan. Sutradan počela slušalica i mikrofon krčati. Ponovno u servis tražim da mi zamjene uređaj oni neće već ga idu popravljati. Zamjenili mi slušalicu mikrofon bateriju i sad čekam šta će još krepat u garanciji.

omomomomoomm uto 8.10.2019 19:21

S8 je pao u sudoper. Mobitel ima napuknuti ekran.  Prvo je ekran krepao i nije htio puniti. Stavljen 1 dan u rizu i ekran je proradio. Ali to veselje nije dugo potrajalo. Radio je cca 24h i gotovo. Sad je ekran crn a telefon radi 😊.  Javlja i vlagu. Stavio ga u rizu i ostaviti cu ga tako dan-dva. Iako sam siguran da je ekran dao svoje. Ima gdje jeftinine za kupiti zamjenske ekrane? Tek toliko da ga slozim a da ga imamo za po kuci. 

prikaza čet 10.10.2019 13:49

Pozz..

Imam jako čudan problem pa ako netko zna..

S8 nikada rutan sve radilo oke do nedavno.

Problem je kada idem na samsung update i preko wifi i preko mobilnih podataka  javlja mi grešku..vrti dugo i onda izbaci da se ne može spojiti na server i network error.

Imam a1 kućni internet i mobilni isto a1.

A kada se spojim u kafiću ili kod frenda update radi normalno!?

Znači  mogu surfati i sve normalno na svom wifi a ne mogu skinuti uplate!?

Cansee pon 17.2.2020 08:51

 

jel ima netko preporuku za zaštitno staklo za S8? ovi lokalni prodavači imaju cijene preko 100 kn po komadu, a nekako imam osjećaj da podvaljuju jeftinjaru

 

s druge strane ne znam kakva je sad situacija s narudžbama iz Kine zbog virusa

CrossDeath sri 1.4.2020 14:27
Chome kaže...

Bok svima.

 

Jeli zna netko cijene promjene prednjek staklna u ovlaštenom? Dali uopće mijenjaju samo ono vanjsko staklo ili uvijek cijeli ekran?

Ovlasteni servisi uvijek mijenjaju cijeli prednji panel, dakle ne samo staklo. Sluzbeni cjenik imas na stranicama servisa, npr. samsung plaza.